25 / 04 / 2024

Markalı konutlar satış istatistikleri

Markalı konutlar satış istatistikleri

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’nin Kasım 2021 sonuçları belli oldu. Buna göre, Kasım 2021'de endeksin başlangıç dönemi olan Ocak 2010'a göre ise yüzde 111.70 oranında nominal artış kaydedildi.  

Markalı konutlarda en çok satış 2+1'lerde!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi verileri açıklandı. Verilere göre; markalı konutlarda en çok 2+1'ler satıldı. 

Markalı konutlarda en çok 2+1'ler satıldı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi verileri açıklandı. Verilere göre; markalı konutlarda en çok 2+1'ler satılırken, ödeme yöntemlerinde en çok peşinat kullanımı tercih edildi.

Markalı konut projelerinde en çok 2+1 evler satıldı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre; Mart ayında, ağırlıklı olarak 2+1 özellikteki konutların yüzde 35.71’lik tercih oranı ile ilk sırada yer aldı.

Markalı konut satışlarının yüzde 7.53'ü yabancılara yapıldı!

 REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi açıklandı. Açıklanan verilere göre; Mart ayında markalı konut projelerinde yabancı alıcıların oranı arttı. 

Markalı konutta stok eriyor!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 0.20, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 6.28 ve endeksin başlangıç dönemi olan Ocak 2010'a göre ise yüzde 104.70 oranında nominal artış yaşandı. 

Markalı konutlarda en çok hangi konut tipleri satıldı?

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Ocak 2021 sonuçlarına göre, Aralık ayında, ağırlıklı olarak 2+1 özellikteki konutların yüzde 53.66'lık tercih oranı ile ilk sırada oldu.

Markalı konutlarda en çok 2+1'ler satıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Aralık 2020 sonuçlarına göre, Aralık ayında, ağırlıklı olarak 2+1 özellikteki konutların yüzde 50.98'lik tercih oranı ile ilk sırada oldu.

Markalı konut projelerinde en çok 2+1'ler satıldı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Ekim ayında bir önceki aya göre yüzde 0.25, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 8.23 ve endeksin başlangıç dönemi olan 2010 yılı Ocak ayına göre ise yüzde 102.5 oranında nominal artış kaydedildi.

Markalı konutlarda en çok 2+1'ler satıldı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Eylül'de, ağırlıklı olarak 2 oda 1 salon özellikteki konutların yüzde 36.03’lük tercih oranı ile öne çıktığı görülüyor.

Markalı konutların yüzde 6.48'i yabancılara satıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ sonuçlarına göre Ekim 2021'de markalı konutların yüzde 6.48'i yabancılara satıldı. Yabancılar en çok 1+1 konut tipini tercih etti.

Markalı konutların yüzde 9.91'i yabancılara satıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’nin 2021 Eylül ayına ilişkin verileri belli oldu. Peki açıklanan sonuçlara göre Eylül 2021'de konut sektöründe neler oldu? Konut fiyatları nasıl değişti? En çok hangi tip konutlar satıldı? Markalı konutların ne kadarı yabancılara satıldı?

Markalı konutların satışında peşinat kullanımı yüzde 68'e çıktı!

Merakla beklenen ‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Haziran 2021 sonuçları resmen açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre, Markalı konutların satışında peşinat kullanımı yüzde 68'e çıktı...

Markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı?

TÜİK tarafından açıklanan Mayıs ayı ev satış istatistiklerinin ardından REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Mayıs 2021'e ait sonuçları da belli oldu. Peki markalı konut projelerinde en çok hangi tip konutlar satıldı? İşte markalı konut projelerinin Mayıs 2021 verileri...

Markalı konut satışlarının yüzde 6.36'sı yabancılara yapıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Haziran 2020 sonuçlarına göre, markalı konut satışlarının yüzde 6.36'sı yabancılara yapılırken, Mayıs ayında satışı gerçekleştirilen markalı konutların yüzde 50.08’i bitmemiş konut stoklarından oldu...

Markalı konut satışlarının yüzde 4.13'ü yabancılara yapıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Mayıs 2020 sonuçlarına göre, markalı konut satışlarının yüzde 4.13'ü yabancılara yapılırken, Mayıs ayında satışı gerçekleştirilen markalı konutların yüzde 71.15’i bitmemiş konut stoklarından oldu...

Markalı konutlar turneye çıkıyor!

Markalı konutlar turneye hazırlanıyor. Konut satışlarını canlandırmak isteyen markalı konut üreticileri Avrupa'ya yöneliyor. 

Başakşehir markalı konutların yeni adresi oldu!

Yenişehir’in merkezi Başakşehir markalı konutların yeni adresi oldu. Milyonluk evlerin satışa çıktığı bölgede metrekare fiyatları 4 bin 500 lirayı buldu.

Velvet Towers Kadıköy Konutları satılık!

3 blok halinde yükselecek olan proje Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek. Velvet Towers Kadıköy Konutları satılık daireler için 3 ay içerisinde yıkım ruhsatı alınması planlanıyor.

Bahçeşehir Atmaca Konutları satılık!

Bahçeşehir Atmaca Konutları satılık daire fiyatları 750 bin TL'den başlıyor. Toplam 225 tane bağımsız birimin yer aldığı proje Atmaca Grup imzası ile hayata geçirilecek.

Beylikdüzü Vira İstanbul Konutları satılık!

Beylikdüzü Vira İstanbul Konutları satılık 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Vira İstanbul Beylikdüzü projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlıyor...

Eston Şehir Mahallem Konutları satılık!

Toplam 68 dönüm arsa alanına yayılan proje İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir'de yükseliyor. Eston Şehir Mahallem Konutları satılık daire tipleri 1+1 'den 5+1'e kadar değişiyor.

Artaş Başakşehir Avrupa Konutları satış ofisi!

Toplam 620 bağımsız üniteden meydana gelen projenin 152 bin 231 metrekare kapalı inşaat alanı bulunuyor. Artaş Başakşehir Avrupa Konutları satış ofisi telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Markalı konutlar satış istatistikleri Haberi

Markalı konutlar satış istatistikleri

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’nin Kasım 2021 sonuçları açıklandı. Kamuoyunda ‘markalı projeler’ şeklinde isimlendirilen, ağırlıklı olarak kurumsal gayrimenkul şirketlerinin hayata geçirdiği konutlar üzerinden geliştirilen ‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ sonuçlarına göre; Kasım 2021'de bir önceki aya göre yüzde 0.47, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 4.18 ve endeksin başlangıç dönemi olan Ocak 2010'a göre ise yüzde 111.70 oranında nominal artış kaydedildi.  

Senet kullanım oranı yükseldi

Markalı projelerden konut satın alan müşterilerin peşinat, senet ve banka kredisi kullanım oranlarına bakıldığında; Kasım 2021'de peşinat kullanım oranı yüzde 48.76, banka kredisi kullanım oranı yüzde 13.53 ve senet kullanım oranı yüzde 37.71 oldu. Ekim'de peşinat kullanım oranı yüzde 51.84, banka kredisi kullanım oranı yüzde 18.41 ve senet kullanım oranı yüzde 29.75 olarak kaydedilmişti.