26 / 04 / 2024

markalı konutlara rağbet arttı mı

markalı konutlara rağbet arttı mı

Halil Ersoy, "Yabancı yatırımcıların gelmesi özellikle markalı konutlara rağbeti arttırdı. Ancak daha sonra yaşanan krizler yabancı yatırımcıların da gayrimenkul piyasasından yatırımlarını çekmesine yol açtı." dedi.

Bungalov evlere rağbet her geçen yıl artıyor!

Bungalov evlere yönelik faaliyet gösteren turizm acentesi Tatilox.com  Kurucu Ortağı Ahmet Çavğa, kış turizminde ve balayı çiftleri arasında bungalov evlere rağbetin her geçen yıl arttığını açıkladı.

Ağrı kesici ve idrar söktürücü özelliği var. Bu yüzden rağbet çok yüksek. Eken çiftçi boş dönmüyor parasını kazanıyır

Tarımdan daha fazla para kazanmak isteyen çiftçiler tarafından ekilen bazı ürünler var. İşte o ürünlerden biri de nevruzotu. Bu bitki idrar söktürücü ve ağrı kesici özelliği olması nedeniyle çok rağbet görüyor.

Bu uygulamaya rağbet çoğalıyor! 6 günde 500.000 indirmeye ulaştı

OpenAI'nin ChatGPT uygulaması, bugünün 11 küresel pazara daha yayılmasından önce yalnızca ABD ve iOS olmasına rağmen muhteşem bir başlangıç ​​yaptı. Uygulama zekası sunucusu data.ai aracılığı ile yapılan yeni bir analize göre, uygulama lansmanından bu yana ilk altı günde yarım milyon indirmeyi çokta

2023'te bu meslekler rağbet görecek! İşte isim isim o liste

LinkedIn, 2023 senesinin en çok rağbet gören mesleklerini gruplarını sıraladı. İşte  teknolojinin ilerlemesiyle açılan yeni sahalar ve isimleri

Tiny House'lara rağbet arttı! İnşaat maliyeti de fatura da yok! Fiyatları 200 bin TL'den başlıyor!

Dünya genelinde “Tiny House” ve “Tiny Home” ismiyle bilinen Tiny House'lara rağbet arttı. Tiny House'larda inşaat maliyeti de fatura da yok. Peki Tiny House fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Metaverse çılgınlığı tam gaz: Türkiye'de 30 bin, İstanbulda ise 15 bin parsel satıldı!

Metaverse’e olan rağbet devam ederken arsa ve arazi satışları da artmaya devam ediyor. IdeaSoft CEO’su ve TOBB E-ticaret Meclis Üyesi Seyhun Özkara, Metaverse’ün gelecekte nasıl olacağı hakkıda değerlendirme yaptı.

Nissan'dan şubat ayına özel kaçırılmayacak fırsat!

Nissan Türkiye'de beklenen an geldi, en çok rağbet gören SUV modellerinden olan Nıssan Qashqai için şubat ayına özel kampanya düzenledi.

Heyecanla beklenen Polo şubat ayı 2022 fiyat listesi belli oldu!

Türkiye'de en çok rağbet gören ve satılan otomobillerden olan Volkswagen Yeni Polo'nun şubat 2022 fiyat listesi açıklandı.

Yonca Lodi: Metaverse'ten arsa topluyorum!

Son zamanların en popüler sosyal dijital uygulaması olan metaverseye olan rağbet gün geçtikçe artıyor. Ünlülerin yeni yatırım merkezi metaverse mi oluyor?

Arsa tapu harcı 2022 ne kadar?

Bir yatırım aracı olarak görülen arsalar bu yıl da büyük rağbet görüyor. Arsa almak isteyenler tapuda da belli oranlarda masraf ödüyor. Peki, arsa tapu harcı 2022 ne kadar?

Passat 2022 Ocak fiyat listesi!

Geçtiğimiz yıl Türkiye'nin en çok satışı yapılan otomotiv markası Volkswagen oldu. Volkswagen'in binek otomobili Passat en çok rağbet gören otomobil modeli olarak 2021'e damgasını vurdu. 2021 yılında online ikinci el pazarında VW marka araçlar 237 bin 182 adet satmıştı. Bunun 67 bin 59 adedi Passat.

Yazlık fiyatları yüzde 40 arttı!

Covid-19 salgınından sonra rağbet gören  yazlık evlerde fiyatlar 2021 yılına göre yüzde 40 yükseldi.

Fahiş konut fiyatları arsalara olan talebi artırdı!

Yükselen fiyatlar sebebiyle konut alma hayalini erteleyen kişiler arsalara yöneldi. En çok rağbet gören yerler ise İstanbul Esenyurt, Tekirdağ Çerkezköy ve Çorlu civarları oldu.

markalı konutlara rağbet arttı mı Haberi

markalı konutlara rağbet arttı mı

İnşaat sektöründe bir durgunluk yaşandığını ve bu durgunluğun sebepleri ile inşaat sektörünün yeniden nasıl eski günlerine döneceğini değerlendiren Halil Ersoy, Yabancılara Konut Satışı Yasası’nın inşaatın kimyasını bozduğunu ileri sürdü.


İnşaat ve gayrimenkul piyasasında bir durgunluk yaşanıyor diyen ATSO 41. grup Emlak Komisyoncuları Başkan Yardımcısı Halil Ersoy, “Aslında bu durgunluğun sebebi yeni değil. 2012 yılında yabancılara kat mülkiyetiyle satış konusunun yasalaşmasından sonra, inşaat sektörü bu durumdan evvela olumlu yararlandı, daha sonra deyim yerindeyse bir çıkmaza girdi. Yabancı yatırımcıların gelmesi özellikle markalı konutlara rağbeti arttırdı. Ancak daha sonra yaşanan konjonktürel gelişmeler ve küresel krizler yabancı yatırımcıların da gayrimenkul piyasasından yatırımlarını çekmesine yol açtı ve başlangıçta bu suni artışın etkisiyle mantar gibi çoğalan inşaatlar, konut fazlalığına sebep oldu” dedi.


İnşaat sektörünün durgunluğa girmesinin farklı...