19 / 04 / 2024

Markantalya AVM sahibi

Markantalya AVM sahibi

Markantalya’nın sahibi Ünal kaçtı ama şirketi kiraları toplamayı sürdürdü. Şimdi de temlik yöntemi ile bankaların peşine düştüğü kiraları ailesine ait bir şirkete aktarmak istiyor.

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

AVM'de dükkan sahibi olmak isteyenler dikkat! Tam 11 adet dükkan taksitle satılıyor! 

Van Büyükşehir Belediyesi, Van ili, İpekyolu ilçesi, Şerefiye Mahallesinde yer alan Vanpark AVM'deki 11 adet dükkanı 6 taksitle satıyor. Peki Vanpark AVM'de satışa sunulan dükkanların fiyatları ne kadar? 

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

AVM satışları hızlanacak!

Koronavirüs salgınında durma noktasına gelen AVM sektörü normalleşme ile beraber hareketlenecek. Çok sayıda AVM sahibi elindeki AVM'yi satışa sunmaya hazırlanıyor.

Galip Öztürk ve Derkan Başer Batum'da AVM satın aldı iddiası!

Cinayetten müebbet hapse çarptırıldıktan sonra firar eden Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ile Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan sanal bahis çetesinin elebaşlarından Derkan Başer, Gürcistan’da bir araya geldi. İki firarinin Batum’daki bir AVM’yi satın aldığı öne sürüldü.

17 Burda AVM kiracılarına müjde! Ciro kirası uygulanacak!

1 Haziran’da tüm illerde bulunan merkezler ile birlikte açılması planlanan 17 Burda AVM’nin ev sahibi Esas Gayrimenkul’den kiracılara müjdeli haberler verildi. 3 aylık dönem için de sabit kira uygulaması yerine mevcut kira sözleşmelerinde yer alan ciro oranları üzerinden ciro kirası uygulanacak.

Avi Alkaş: AVM'lerde kiracı ile mal sahibi beraberliği önemli!

Avi Alkaş, AVM kiralarının sürekli gündemde olduğunu belirtti ve "Kira ile mal sahibi ya anlaşacak ya anlaşacak" dedi...

'AVM kiralarında KDV kaldırılsın' önerisi!

Covid-19 sonrasında gerçekleşen vergi düzenlemeler hakkında konuşan CSK Denetim ve Mali Müşavirlik’in sahibi Bağımsız Denetçi ve S. M. Mali Müşavir Serkan Kumdakçı, AVM'lerde ödenen kiralardan alınan KDV belirli bir süre kaldırılabilir önerisinde bulundu. 

Ankamall AVM'de kira bedellerine yüzde 100 indirim kararı!

Yeni Gimat GYO, sahibi olduğu milli dayanışma ruhuna katkıda bulunmak adına Nisan 2020 dönemiyle sınırlı olmak üzere Ankamall AVM kira bedellerinde yüzde 100 indirim yapılmasına karar verdi.

Kapanan AVM'lerde 'kira sorunu' çözüldü!

Koronavirüs salgını nedeniyle mağaza sahibi markalar, hizmete kapatılan alışveriş merkezi sahiplerinin kira almamasını isterken, bazı AVM’ler de bu çağrıyı olumlu yanıtlıyor.

Kadıköy’de imam hatip lisesi yanına AVM planı mahkemeden döndü!

Kadıköy Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nin yanına, parsel sahibi vakfın talebi üzerine konut ve AVM yapmak amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan plan değişiklik 4 yıl sonra iptal edildi.

Next Level AVM için 'el konuldu' haberlerine Pasifik İnşaat'tan yalanlama!

Ankara’daki 'Next Level' alışveriş merkezine Ziraat Bankası tarafından el konulduğu hakkında çıkan haberlere AVM'nin sahibi Pasifik İnşaat'tan yalanlama geldi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Next Level AVM'yi kendi istekleriyle varlık borç takas yöntemiyle sattıklarını söyledi..

Sur Yapı Marka AVM’den Sevgililer Günü sürprizi!

Sur Yapı Marka AVM, Sevgililer Günü’ne özel “Aşkın Buzları Kaç Saatte Erir?” etkinliği düzenliyor. Marka AVM ziyaretçilerinden biri, buz kalıbının tam ortasında bulunan pırlanta yüzüğün sahibi olacak.

Markantalya AVM sahibi Haberi

Markantalya AVM sahibi

Markantalya’nın sahibi Ünal kaçtı ama şirketi kiraları toplamayı sürdürdü. Şimdi de temlik yöntemi ile bankaların peşine düştüğü kiraları ailesine ait bir şirkete aktarmak istiyor.


Antalya'da planlaması yapıldığı günden beri tartışmalara neden olan Markantalya Alışveriş Merkezi'nde garip şeyler oluyor. AVM'de yer alan mağazalar, 15 Temmuz'dan sonra da aylık kiralarını FETÖ soruşturmaları kapsamında aranan ve yurt dışına kaçtığı düşünülen Hilmi Ünal'ın başında olduğu Kadıahmetoğulları AŞ'ye yatırmaya devam etti. Bu ay ise mağazalara Kadıahmetoğulları AŞ'nin borcuna karşılık kiraları talep eden bankalardan haciz ihbarnameleri gelmeye başladı. Ardından mağazalara gelen alacağın devri (Temlik) belgeleri ile iş daha da karıştı. Gelen belgelere göre, Kadıahmetoğulları şirketi AVM'deki hakkını MLC Döner isimli şirkete devrettiğini açıklayarak bundan sonra kiraların MLC Döner şirketine yapılmasını istedi.


İKİSİ DE ÜNAL AİLESİNİN

MLC Döner'in ticari...