23 / 04 / 2024

Ankamall AVM'de kira bedellerine yüzde 100 indirim kararı!

Ankamall AVM'de kira bedellerine yüzde 100 indirim kararı!

Yeni Gimat GYO, sahibi olduğu milli dayanışma ruhuna katkıda bulunmak adına Nisan 2020 dönemiyle sınırlı olmak üzere Ankamall AVM kira bedellerinde yüzde 100 indirim yapılmasına karar verdi.



Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ankamall AVM Nisan 2020 kira indirimi hakkında açıklama yayınladı. 

Yeni Gimat GYO, koronavirüs salgını nedeniyle sahibi olduğu Ankamall AVM'de 19 Mart 2020 perşembe günü kiracılarının çoğunluğunun kendi iradeleri ile bazılarının da kamu otoritesi vasıtasıyla mağazalarını kapatmış olması nedeniyle alışveriş merkezi 20 Mart 2020 tarihi itibariyle market ve eczane hariç kapatıldı. Şirket, nakit akışlarını yönetebilmeleri, planlama yapabilmeleri ve istihdama destek verebilmeleri amaçlarıyla ve milli dayanışma ruhuna katkıda bulunmak adına Nisan 2020 dönemiyle sınırlı olmak üzere Ankamall AVM kira bedellerinde yüzde 100 indirim yapılmasına karar verdi.

Yeni Gimat GYO'nun KAP açıklaması:
Coronavirüs salgını nedeniyle sahibi olduğumuz Ankamall AVM'de 19.03.2020 perşembe günü kiracılarımızın çoğunluğunun kendi iradeleri ile bazılarının da kamu otoritesi vasıtasıyla mağazalarını kapatmış olması nedeniyle alışveriş merkezimiz 20.03.2020 tarihi itibariyle market ve eczane hariç kapatılmıştır. Bu zor dönemde kiracılarımızın nakit akışlarını yönetebilmeleri, planlama yapabilmeleri ve istihdama destek verebilmeleri amaçlarıyla ve milli dayanışma ruhuna katkıda bulunmak adına Nisan 2020 dönemiyle sınırlı olmak üzere Ankamall AVM kira bedellerinde %100 indirim yapılmasına karar verilmiştir.
 


Geri Dön