19 / 04 / 2024

Marmara Konakları iletişim

Marmara Konakları iletişim

Marmara Konakları fiyat 2017 bilgisi haberimizde yer alıyor. Toplamda 124 adet konut ve 4 ticari birimden olulan proje İstanbul Beylikdüzü'ne bağlı Kavaklı'da yükseliyor. 

Validebağ Konakları iletişim bilgileri!

Validebağ Konakları iletişim bilgileri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 5 katlı 11 bloktan meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Altunizade bölgesinde  yükseliyor. 

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim!

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Bostancı'da yükseliyor. 

Beylikdüzü İhlas Marmara 4 iletişim!

1.249 adet daire ile 52 adet ticari üniteden meydana gelen Beylikdüzü İhlas Marmara 4 projesi 61 bin 705 metrekare alan üzerine inşa edilecek. İşte Beylikdüzü İhlas Marmara 4 iletişim bilgileri...

Yakuplu Kiler Marmara Evleri iletişim!

7 blokta 800 konut ve 25 ticari birimden meydana gelen Yakuplu Kiler Marmara Evleri iletişim için telefon numarası 0 (212) 456 70 00 olarak belirtiliyor.

Manzaram Marmara Beylikdüzü iletişim!

442 adet konut, 100 adet cadde mağazasından meydana gelen Manzaram Marmara Beylikdüzü projesinde satışlar Şubat ayında başlayacak. Manzaram Marmara Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Şehir Konakları Sur Yapı Ümraniye iletişim!

Şehir Konakları Sur Yapı Ümraniye iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Şehir Konakları projesinde 210 konut ve 10 dükkan olacak...

Kavaklı Marmara Konakları satış ofisi!

Kavaklı Marmara Konakları satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Kavaklı Marmara Konakları projesinde 40 ay 0 faiz taksit imkanı sunuluyor...

Beylikdüzü Marmara Konakları satış ofisi!

Beylikdüzü Marmara Konakları satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Marmara Konakları'nın lansmanı 8 Ekim'de yapılacak...

Beylikdüzü Nevsa Konakları iletişim!

Beylikdüzü Nevsa Konakları iletişim için 0212 855 60 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatlarının 352 bin TL'den başladığı proje 24 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor.

Kartal Anatolium Marmara iletişim!

Kartal Anatolium Marmara iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Maya İnşaat-Yılsan Holding projesi Anatolium Marmara, ofis-home ofis kulesi ve AVM alanından oluşuyor...

Beylikdüzü Huzurlu Marmara iletişim!

Beylikdüzü Huzurlu Marmara iletişim için 444 4 136 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 90 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen proje Avcılar İDO İskelesi 10 dakikalık mesafede yer alıyor.

Deniz İstanbul Mercan Konakları iletişim!

Deniz İstanbul Mercan Konakları iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Keleşoğlu İnşaat projesi Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda fiyatlar 520 bin liradan başlıyor...

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim!

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim için 444 41 51 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselen projenin ilk etabı Mercan Konakları yarın satışa çıkarılacak.

Marmara Konakları iletişim Haberi

Marmara Konakları iletişim

Marmara Konakları projesinde toplamda 124 daire ve 4 ticari ünite yer alıyor. 2+1'den 8+1'e kadar daire tiplerinin sunulduğu proje Marmara Yapı imzasını taşıyor. 

Marmara Konakları fiyat 2017!

2+1 daire fiyatları 472 bin TL'den,
3+1 daire fiyatları 633 bin TL'den başlıyor. 


İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Marmara Konakları projesinde 2. Etap çalışmaları başladı. 

2018 yılında teslimlerin başlayacağı projede yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness, sauna, kapalı otopark ve spor alanları mevcut. 

Adres : Kavaklı Mahallesi Gençlik Caddesi No:9 Beylikdüzü/İstanbul

Tel : 444 0 694
Web : http://marmarakonaklari.com/
Ezgi...