24 / 04 / 2024

marmarada satıroğlu inşaat iletişim

marmarada satıroğlu inşaat iletişim

Marmarada Evleri Satıroğlu İnşaat tarafından İstanbul Maltepe Esenkent Mahallesi'nde hayata geçirildi. Proje yedi blok olarak yükseliyor...

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Köroğlu İnşaat Bulvar Beytepe projesinde teslimler Mayıs 2024'te!

Köroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar Beytepe projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar Beytepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Cılbıroğlu İnşaat Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cılbıroğlu İnşaat Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Asuman Sağlam ve Mustafa Sağlam ortaklığında kuruldu.

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Hızıroğlu tarafından kuruldu.

Satıroğlu Concept İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satıroğlu Concept İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Satıroğlu tarafından kuruldu.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Aycan Fenercioğlu: Alanya’da inşaat sektörünün önü açık!

İnşaat Mühendisi Aycan Fenercioğlu, Alanya’da yabancıya yönelik satışların inşaat sektörünü ayakta tuttuğunu söyledi. Fenercioğlu, ''Alanya’da inşaat sektörünün önü açık'' diye konuştu.

Köroğlu İnşaat işçilerinin eylemi 60'ıncı gününde!

Ücretlerini alamadıkları nedeniyle 25 Eylül’den beri eylem yapan Köroğlu İnşaat'ın işçileri, paralarını almadan inşaattan ayrılmayacaklarını söyledi.

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu!

Bilal Başıbüyük, Hasanoğlu İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü oldu. Başıbüyük, önümüzdeki süreçte şirketin hedefleri doğrultusunda satış ve pazarlama stratejileri geliştirilmesine ilişkin çalışmalara öncülük edecek...

Hasanoğlu İnşaat dev indirim kampanyasını uzattı!

Hasanoğlu İnşaat, tüm peşin ve konut kredili satışlarda yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat kampanyasını 15 gün daha uzattı. 

Zmu Çakıroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zmu Çakıroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çakır tarafından kuruldu. 

Marmarada Satıroğlu teslim tarihi!

Marmarada Evleri projesinde 246 adet 3 oda 1 salon dairelere yer veriliyor. Marmarada Satıroğlu teslim tarihi ne zaman?

marmarada satıroğlu inşaat iletişim Haberi

marmarada satıroğlu inşaat iletişim

Marmarada Evleri 11 bin 50 metrekare alan üzerinde yükseliyor. İstanbul Maltepe Esenkent Mahellesi'nde yer alan Marmarada Konutları yedi blokta toplam 246 daireden meydana geliyor. 


Satıroğlu İnşaat imzası taşıyan Marmarada Evleri Maltepe projesinde 3+1 konutlara yer veriliyor. Marmarada Evleri projesi konum olarak D-100 Karayolu'na 1,7 kilometre uzaklıkta hayata geçirildi. 


Marmarada Maltepe Evleri teslim bilgisi!


Marmarada Maltepe Evleri teslim bilgisine göre projede teslimler 24 ay sonra yapılacak. Projenin inşaat alanı 40 bin 20 metrekare olarak belirlendi. 


Maltepe Marmarada Evleri projesinde kapalı otopark, fitness, sauna, yüzme havuzu, spor alanı, çocuk oyun alanı, dinlenme alanları gibi olanaklar bulunuyor.


Maltepe Marmarada Evleri iletişim!

Tel:  444 7 184

Web: http://satirogluinsaat.com

Gizem...