26 / 04 / 2024

marmarayın yanına yapılacak tünel

marmarayın yanına yapılacak tünel

Almanya'da vatandaşlara hitap eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sultan Abdulmecid'in hayali Marmaray'ı bitirdiklerini de ifade ederek, ortalama yolcu sayısının günde 100 ila 150 bin arasında değiştiğine dikkati çekti...

Haydarpaşa ve Sirkeci Garları’nda inşaat çalışması başlıyor! Garların yerine ne yapılacak?

Turizm Bakanlığı’na kiralanan tarihi Haydarpaşa ve Sirkeci garlarında yapılacak inşaat çalışmalarına ilgili detayları Sözcü yazarı İsmail Saymaz bugünkü köşesinden duyurdu.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam oranı ne kadar oldu? İşte Temmuz 2023 maaş zam oranı...

Emekli ve memurların beklediği haziran ayı enflasyon oranı resmen belli oldu. Bu kapsamda memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam oranı resmen belli oldu! İşte Temmuz 2023 maaş zam oranı...

Emeklilere seyyanen zamlı yeni maaş tablosu ortaya çıktı! Yüzde 30-50 zam yapılacak!

Temmuz ayına az bir zaman kala emekli ve memur aylıklarına yapılacak zam oranı merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, en düşük memur maaşının 22 bin TL olacağı müjdesini vermişti. Durum böyle olunca, tüm dikkatler emekli aylıklarına yapılacak zam oranına çevrildi.

Ev hanımlarına bu kadar ödeme yapılacak. Önce bakın

Ev hanımları, artan enflasyonun ardından kendilerine yönelik ödemeleri daha çok araştırmaya başladı. İşte ev kadınlarına yapılacak ödemenin detayları...

Çiftçiler dikkat! Deprem bölgesine mazot gübre desteği nakit ödenecek! Vefat edenlerin ödemesi mirasçılarına yapılacak!

Çiftçilere yapılacak destekleme ödemelerine ilişkin usul ve esaslarında yeni değişiklik yapıldı. Çiftçiler dikkat! Deprem bölgesine mazot gübre desteği nakit ödenecek! Vefat edenlerin ödemesi mirasçılarına yapılacak!

2023’ün zamlı ödemeleri belli oldu! Aile Bakanlığı’ndan ne kadar ödeme yapılacak? Acilen göz atmak gerekiyor!

Emekli ve memur maaşlarına yapılacak zam oranı belli oldu. Maaşlara yüzde 30 zam uygulanacak. Bu sayede en düşük emekli maaşı 5.500 liraya yükseldi. Öte yandan birçok kalemde maaşlarda değişim olacak. İşte detaylar...

TOKİ il il kura tarihleri peş peşe açıklandı! 9-13 Ocak 2023 kuraları hangi gün hangi ilde yapılacak? Şimdi göz atın!

TOKİ İlk Evim projesi kapsamında kura çekişleri tam gaz devam ediyor. TOKİ il il kura tarihleri peş peşe açıklandı! 9-13 Ocak 2023 kuraları hangi gün hangi ilde yapılacak?

Memur ve emekliye yapılacak ek zam hesaplandı! 1.971 lira…

Memur ve emekliler, maaşlarına yapılacak zam ile birlikte ek göstergenin de maaşlara yansıyacağı günü dört gözle bekliyor. 3600 ek gösterge düzenlemesi ile emekli maaşlarına 749 ile bin 971 artış bekleniyor.

Benzine zam yapılacak mı? Benzin zammı geri mi çekildi? 6 Temmuz’da benzine zam yapılacak mı?

Benzine zam geri mi çekildi? 6 Temmuz Çarşamba günü benzine zam yapılacak mı? İşte merak edilen yanıtlar!

Memur maaşlarına yapılacak zam miktarı açıklandı! En az 2571 lira hesaplara yatacak

Hükümet Temmuz ayında memurlara yapılacak zamlarla ilgili açıklama yaptı. En düşük memur maaşı 6 bin 429 lira. Artışla birlikte yeni maaş güncellemesi yapılacak. Zamlı maaşlarla ilgili gelişmelerin detayları haberimizde...

Memur maaşlarına zam ne zaman yapılacak? Memur zammı ne kadar olacak?

Memur maaşlarına yapılacak olan zam gündemden düşmüyor. Temmuz ayına az bir zaman kala gözler memur maaşlarına yapılacak olan zamma çevrildi. İşte detaylar!

Atatürk Havalimanı'na yapılacak Millet Bahçesi'nin adı ne olacak? Bakan Kurum'dan açıklama

Türkiye'nin en eski havalimanlarından biri olan Atatürk Havalimanı uluslararası uçuşlara kapatıldı. Havalimanı arazisine Millet Bahçesi yapılacak. Pazar günü temel atma töreni yapılacak Millet Bahçesi'nin isminin ne olacağı sorusunu Bakan Murat Kurum cevapladı.

marmarayın yanına yapılacak tünel Haberi

marmarayın yanına yapılacak tünel


Almanya'da vatandaşlara hitap eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'den selam getirdiğini, 77 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının hasretini, özlemini, muhabbetini bugün bir kez daha Almanya'ya, Berlin'e taşıdıklarını ifade etti.


Yaptığı konuşmada Adalet saraylarının sayısını çoğalttıklarını belirterek "Artık merpen altı bir yargı yok" diyen Başbakan Erdoğan, şunları söyledi:


"Dedik ki bunlar gayet güzel olsun, hakikaten merpen altında değil. Saraylarda en güzel şekliyle çalışsınlar en güzel şekliyle de kararlarını versinler. Bunun yollarını açtık. Emniyet sarayları yaptık aynı şekilde. Ah Ah, bir zamanlar karakol dendiği zaman insanın aklına korku tünelleri gelirdi. Acaba içeride ne olacak diye. Ama artık bu devirler kapandı. Artık işkenceye son dedik ve o dönemleri geride bıraktık. Bunlar artık yok. Kardeşlerim enerji hamdolsun artık KÖYDES Projesi ile ülkemin hemen hemen bütün köylerine...