27 / 04 / 2024

Marmaris 2014 projeleri

Marmaris 2014 projeleri

Doğan Tugay'dan Marmaris köylerine imar müjdesi geldi. AK Parti Marmaris Belediye Başkan adayı Doğan Tugay, köylülerin yılladır yaşadığı imar sorununu çözdüklerini açıkladı ve ilgili kurumların aldığı kararı köylülerle paylaştı.

Marmaris'te inşaatlar ve erozyonun neden olduğu kirlilik çevrecilerin tepkisini çekti!

Marmaris Körfezi'nde dalış yaparak araştırma gerçekleştiren çevreciler, sahile yakın noktalarda karşılaştıkları kirlilik nedeniyle şaşkınlık yaşadı. Marmaris'te inşaatlar ve erozyonun neden olduğu kirlilik çevrecilerin tepkisini çekti...

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Marmaris'te yeni yapılara 3 kat sınırı!

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar İçmeler mahallesinde hayata geçirilecek projeleri vatandaşlarla bir araya gelerek anlattı. Başkan Acar bazı turistik tesis alanlarının imar planları 5 kat iken 3 kata düşürüldüğünü açıkladı.

Marmaris Altınyunus faaliyet raporu!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş., 01/01/2014 - 31/12/2014 döneminine ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen 2014 yılı faaliyet raporu...

Marmaris’te belediye marinaları turizme katkı sağladı!

Kıyıdaki konaklama tesisleri kadar deniz turizminin de önemli bir girdi sağladığı Marmaris’te belediyeye bağlı marinalar 2014'te bin 478 tekneyi ağırladı. Belediye, çevreyi koruma adına da önemli başarılara imzasını attı.

Marmaris'te belediye marinaları turizme katkı sağladı!

Kıyıdaki konaklama tesisleri kadar deniz turizminin de önemli bir girdi sağladığı tatil cennetlerinden Marmaris 'te belediyeye bağlı marinalar 2014 yılında bin 478 tekneyi ağırladı.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

Halk GYO, 2014'te kârını yüzde 82 arttırdı!

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

Adana ve Konya'daki Hava Kalitesi Ön Değerlendirme Projeleri açılış toplantıları yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 2014 Yılı Yatırım Programı kapsamında; Adana ve Konya illerinde yapılan Hava Kalitesi Ön Değerlendirme Projeleri açılış toplantıları düzenlendi. Projeler kapsamında yapılacak çalışmalar anlatıldı...

Marmaris Bozburun balıkçı barınağı işletme işi 17 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı; Marmaris'in Bozburun beldesinde yer alan balıkçı barınağını 3 yıl süreyle işletilmesi işini 17 Kasım 2014 Pazartesi günü saat 14.00'te ihaleye çıkarıyor.

Gelecek Turizmde toplantısı Marmaris'te yapıldı!

Gelecek Turizmde toplantısı Marmaris'te yapıldı. Marmaris ilçe merkezindeki Grand Azur Otel'de gerçekleştirilen toplantıda 2014 sezonunun değerlendirmesi yapıldı, 2015 sezonuna ilişkin beklenti, hedef ve öngörüler konuşuldu.

Marmaris 2014 projeleri Haberi

Marmaris 2014 projeleri

AK Parti Marmaris Belediye Başkan adayı Doğan Tugay, imar müjdesi vermek için Bozburun, Selimiye ve Turgut köylerine gitti. îmar sorununun çözüldüğüne dair belgeleri köylülerle paylaşan Tugay, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sorunu çözdü. 1 / 25 bin ölçekli Çevre Düzeni Planı Revizyonu onaylandı. 


Verdiğimiz sözü tutmanın gururunu yaşıyoruz. Yeni mahalle olan köylerimizin artık Marmaris'ten hiçbir farkı kalmayacak, aynı hizmeti hatta daha fazlasını alacaklar. Bu daha başlangıç" dedi. Gittiği her köyde yoğun kalabalıklar tarafından karşılanan Tugay, şöyle devam etti: "Bundan sonra köylerimizde 5000'lik nazım imar planlan yapılacak. Bunun arkasından 1 /1000 AK Parti Marmaris adayı Tugay, köylere müjde verdi. 

uygulama imar planlan yapılacak. Bu iş olmasaydı, hiçbir şey yapamazdınız. Kendileri gibi bizim yalan söylediğimizi zannediyorlardı. Ama bizim işimiz yalanla dolanla değil, gerçekle. Görevde...