24 / 04 / 2024

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü

Marmaris'te bu yıl 33'üncüsü düzenlenen "Marmaris Yacht Charter Show" Fuarı'nda milyon dolarlık lüks yatlar görücüye çıktı. Marmaris Belediyesi Yat Limanı'nda gerçekleştirilen fuara, vatandaşlar ve turistler büyük ilgi gösterdi...

910 milyon dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın, 415 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED), 2024 yılının Ocak ayında Türkiye'ye 910 milyon dolar değerinde uluslararası doğrudan yatırım (UDY) girişi olduğunu, bunun 415 milyon dolarlık bölümünün yabancılara gayrimenkul satışından oluştuğunu belirtti.

1.2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın, 256 milyon doları yabancılara gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED), 2023 Kasım'da Türkiye'ye 1 milyar 260 milyon dolar değerinde uluslararası doğrudan yatırım (UDY) girişi olduğunu, bunun 256 milyon dolarının yabancılara gayrimenkul satışından oluştuğunu açıkladı. 

1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği tarafından açıklanan rakamlara göre, Ekim'deki 1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından geldi. İşte o rakamlar...

Uluslararası yatırım pozisyonu Mayıs'ta 294,6 milyar dolar oldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 2023 Mayıs’a dair Uluslararası Yatırım Pozisyonu (UYP) verisini yayımladı. Bu kapsamda Uluslararası yatırım pozisyonu açığı Mayıs'ta 294,6 milyar dolar oldu.

Yabancı yatırımcılar seçim sonuçlarını nasıl değerlendirdi? İşte yabancı yatırımcılardan çarpıcı yorumlar…

YSK Başkanı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kaldığını resmen açıklarken, uluslararası yatırımcılar ise seçim sonuçlarını ‘büyük bir hayal kırıklığı’ olarak değerlendirdi. Uluslararası yatırımcılar çarpıcı tespitlerde bulundu.

14 Mayıs sonrası faiz ve dolara ne olacak? Uluslararası finans kuruluşundan korkutan tahmin!

Uluslararası yatırım bankası JPMorgan, Türkiye'de 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek seçim sonrası kur ve faizlere ilişkin birtakım öngörülerde bulundu. Hazırlanan raporda seçim sonucundan bağımsız bir şekilde makro-ekonomik düzenlemelerin gerektiğine ve politika faizinin yüzde 30’a çıkabileceğine vur

Kıbrıs uluslararası yatırımcıların radarına girdi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki emlak değerlerinin, konum avantajı ve konut stokundaki arz limiti sebebiyle her geçen gün arttığını söyleyen Kibristanevalcom Kurucusu Eyüp Derdiyok, Kıbrıs'ın uluslararası yatırımcıların radarına girdiğini dile getirdi.

Türkiye'nin uluslararası yatırım pozisyonu verileri yayımlandı! Temmuzda eksi 217,3 milyar dolar

Türkiye'nin yurt dışı varlıkları ile yükümlülüklerinin farkı şekilde tanımlanan net uluslararası yatırım pozisyonu (UYP), temmuzda eksi 217,3 milyar dolar oldu. İşte detaylar…

Merkez Bankası'nın uluslararası yatırım pozisyonunun verdiği inanılmaz açık ortaya çıktı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) verilerine göre, yurt dışı varlıkları ile yurt dışına olan yükümlülüklerin farkı olarak tanımlanan net uluslararası yatırım pozisyonu (UYP) mayıs sonunda 226,1 milyar dolar açık verdi.

Merkez Bankası uluslararası yatırım pozisyonunda dev açık

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan verilere göre, Türkiye’nin yurt dışı varlıkları ile yurt dışına olan yükümlülüklerinin farkı olarak tanımlanan “net uluslararası yatırım pozisyonu”, nisan sonunda 236,8 milyar dolar açık verdi.

Uluslararası Yatırımcılar Derneği 41. Genel Kurulu yarın!

Türkiye’deki uluslararası doğrudan yatırımcıların etkin ve tek temsilcisi olan Uluslararası Yatırımcılar Derneği'nin merakla beklenen 41. Olağan Genel Kurulu yarın gerçekleştirilecek.

Türkiye'ye yatırım yapan yabancıların yüzde 93'ü gayrimenkulünü elinde tutuyor!

AGS Global'in Türkiye'nin 12 kentinde gayrimenkul alan, 48 ülkeden toplam 410 uluslararası yatırımcıyla sekiz dilde gerçekleştirdiği araştırmada, yatırımcıların yüzde 92.7'sinin gayrimenkullerini elinde tuttuğu ortaya çıktı.

Türkiye uluslararası gayrimenkul yatırımcıları için güvenli liman!

Ekim ayında uluslararası yatırımcıya konut satışları bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 23 artarak 5 bin 331 oldu. Gayrimenkul satışındaki ivmenin sektör adına umut verdiğini dile getiren Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği Başkanı (GİGDER) Ömer Faruk Akbal, Türkiye’nin gayrimenkul ihracatın

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü Haberi

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü


Marmaris'te bu yıl 33'üncüsü düzenlenen "Marmaris Yacht Charter Show" Fuarı'nda milyon dolarlık lüks yatlar görücüye çıktı.


Marmaris Uluslararası Yat Kulübü tarafından Marmaris Belediyesi Yat Limanı'nda gerçekleştirilen fuara, vatandaşlar ve turistler büyük ilgi gösterdi.


Fuarın komite başkanı Cem Boz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fuara 52 yat ile farklı ülkelerden yaklaşık 100 acentenin katıldığını söyledi.


Mürettebatlı yat kiralamayla ilgili düzenlenen etkinliğin yurt dışında Karayipler, İtalya ve Yunanistan'da yapıldığını belirten Boz, "Etkinliğin dördüncüsünün de Marmaris'te yapılmasından dolayı gururluyuz. Burada yurt dışından gelen acentelerle yerli acentaları buluşturup ileride çalışacakları bir iş ortamı oluşturuyoruz. Amacımız yat kiralama konusunda pazar oluşturarak ülkemizin tanıtımını ve turizmden aldığı payın artmasını sağlamak. Bu fuar bu anlamda Türkiye'deki büyük bir boşluğu dolduran bir fuar" dedi.


Boz, fuarda kiralık yatları yurt dışındaki acentalarla buluşturduklarını...