29 / 03 / 2024

Marmaroom Evleri teslim

Marmaroom Evleri teslim

Evko Meot İnşaat imzasıyla Maltepe'de inşa edilen Marmaroom Evleri 13 bin metrekare arsa alanına sahip. Teslimlerin geçen ay başladığı projede 48 aya kadar taksitle ev sahibi olunabiliyor.

Marmaroom Evleri'nde teslimler Aralık 2014'te!

Evko İnşaat Grubu tarafından Maltepe'nin en değerli bölgesinde inşa edilen Marmaroom projesi mavi ve yeşili birleştiren eşsiz konumu ve mimarisiyle şehir hayatını doğa ile harmanlıyor.

Marmaroom Evleri'nde 399 bin TL'ye 3 oda 1 salon!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen ve Evko ile Meot projesi olan Marmaroom Evleri'nde 3 oda 1 salon konutlar 399 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Marmaroom Evleri daire fiyatları 165 bin liradan başlıyor!

Konut büyüklüklerinin 54 metrekare ile 145 metrekare arasında farklılık gösterdiği Marmaroom Evleri daire fiyatları 165 bin liradan başlıyor. Projede konut teslimlerinin 2014 yılında yapılması planlanıyor...

Marmaroom Evleri'nde 2+1 konutlar 229 bin lira! 2014'te teslim!

İstanbul Anadolu Yakası'nda inşa edilen ve Evko Meot tarafından konumlandırılan Marmaroom Evleri'nde 2+1 konutlar 229 bin liradan başlıyor. Projede teslimlerin 2014'te gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Başakşehir Vadi Yaka Evleri teslim tarihi!

Başakşehir Vadi Yaka Evleri teslim tarihi olarak Mart 2017 yılında yapılması öngörülüyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi!

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi olarak 30 ay sonra yapılması planlanıyor. Toplam 26 bin metrekarelik Bahçeşehir Göleti manzarası bulunan proje Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. etabı olarak yükseliyor.

Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi!

Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerin sunulduğu projede Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. ve lüks etabı olarak inşa ediliyor.

Cantürk Güverte Evleri teslim tarihi!

Cantürk Güverte Evleri teslim tarihi 2016 yılının yazında yapılması planlandı. Marmara denizi sahilindeki 7 bin metrekarelik arazi üzerinde yer alan proje İstanbul Beylikdüzü Yakuplu’da yükseliyor.

Kartal DKY Evleri teslim tarihi!

Kartal DKY Evleri teslim tarihine göre dairelerde 2 yıl sonra yaşam başlayacak. DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Senko Proje Beylikdüzü Siluet Evleri teslim tarihi!

Daire fiyatlarının 315 bin TL'den başladığı Senko Proje Beylikdüzü Siluet Evleri'nde daire seçenekleri 2+1'lerden başlangıç gösteriyor. İşte Senko Proje Beylikdüzü Siluet Evleri teslim tarihi!

Gedikkaya Evleri teslim tarihi!

Gedikkaya Evleri teslim tarihine göre daireler Nisan 2016'da yapımı bitecek. 7 blok şeklinde yükselen proje 9 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. Projede toplam 132 adet daire bulunuyor.

Doğaşehir Evleri teslim tarihi!

Doğaşehir Evleri teslim tarihine göre 1. etaptaki dairelerde Temmuz ayında, 2. etaptaki dairelerde ise 2017 yılı içerisinde yaşam başlayacak. Toplam 1.200 adet konut bulunan proje Dağ Mühendislik tarafından hayata geçiriliyor.

Vadi Yaka Evleri teslim tarihi!

Vadi Yaka Evleri teslim tarihi olarak Mart 2017 gerçekleşmesinde planlanıyor. İstanbul Başakşehir'de yükselen projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Ela Concept Evleri teslim tarihi!

Ela Concept Evleri teslim tarihine göre dairelerde Eylül 2015' te yaşam başlayacak. Toplam 330 adet daireden oluşan projede daireler studyo ve 1 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Güldeste Evleri teslim tarihi!

3 blok şeklinde yükselen Güldeste Evleri teslim tarihi olarak 2015 Eylül ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

B-Life Ataşehir Evleri teslim tarihi!

3 blok şeklinde yükselen B-Life Ataşehir Evleri projesinde toplam 84 adet daireden oluşuyor. B-Life Ataşehir Evleri teslim tarihi olarak Ekim 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Rising Blue Evleri teslim tarihi!

3 blok şeklinde yükselen Rising Blue Evleri projesinde toplam 89 adet daire bulunuyor. Rising Blue Evleri teslim tarihi olarak 2015 yılı Temmuz ayı olarak belirlendi.

Marmaroom Evleri teslim Haberi

Marmaroom Evleri teslim

Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı Marmaroom, Evko Meot İnşaat imzasıyla yükseliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. 


Toplam 13 bin metrekare arsa alanına sahip Maltepe Marmaroom'da basketbol, çocuk havuzu, squash, kreş, kafeterya, açık-kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi ve oyun alanı bulunuyor. 


Teslimlerin geçen ay başladığı Marmaroom Konutları'nda peşin ödemelerde yüzde 5 indirim sağlanıyor. Projede fiyatlar 280 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Marmaroom Maltepe projesi fiyat listesi:

1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 280 bin TL ile 325 bin TL arasında,

2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 365 bin TL ile 480 bin TL arasında,

3 oda 1 salon dairelerin fiyatları fiyatları 510 bin ile 725 bin TL arasında değişiyor.


Kadıköy-Kartal hattının orta noktasında bulunan...