25 / 04 / 2024

Mars 19 satış ofisi

Mars 19 satış ofisi

Mars 19 projesi çocuklarının eğitimlerinden dolayı yaşamını yeniden planlayan ailelerin ilgi odağı oldu. Proje İstanbul Avcılar’da 3 üniversite ve 3 büyük koleje komşu lokasyonda yükseliyor. 

Özal Ailesi'nin köşkü 19 milyon liraya satışa çıktı!

Semra Özal’ın, eşi Turgut Özal’ın ölümünden sonra 1 yıl sonra taşındığı ve 23 yıl boyunca yaşadığı Sarıyer’deki köşk 19 milyon liraya satılıyor.

Konya'da 19.3 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı; Selçuklu ve Karatay ilçelerinde yer alan 4 adet arsayı toplamda 19 milyon 300 bin TL bedel ile satışa çıkardı. 

Ankara'da 19 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı; Sincan, Kahramankazan ve Yenimahalle ilçelerinde yer alan 5 adet arsayı toplamda 19 milyon 153 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Doğu Karadeniz'de konut satışları Aralık'ta yüzde 19 arttı!

Doğu Karadeniz bölgesinde Aralık 2018'de konut satışları, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 19 artış kaydetti.

Fethi Tınmaz Yalısı 19 milyon liraya satışa çıkarıldı!

Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Fethi Tınmaz Yalısı’nın da 19 milyon liraya satışa çıkarıldığını söyledi. 

TTA Gayrimenkul'ün Diyarbakır'daki gayrimenkulü 19.7 milyon TL'ye satıldı!

TTA Gayrimenkul A.Ş. adına kayıtlı Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Kayapınar Mahallesi'ndeki gayrimenkul 19.7 milyon TL'ye Ramazan KULU'ya satıldı..

Pendik Belediyesi'nden 19.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Pendik Belediye Başkanlığı, Dolayoba bölgesinde bulunan arsayı 19 milyon 856 bin 520 TL'ye satışa çıkardı. Söz konusu ihale 8 Aralık 2018 günü gerçekleşecek.

Beykoz'da 19.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Anadoluhisarı Mahallesi, Göksu- Göztepe yolu mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 19 milyon 263 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Çubuk Belediyesi'nden 25.9 milyon TL'ye satılık 19 arsa!

Çubuk Belediyesi tarafından Yazır ve Yeniece Mahallesi'nde yer alan 19 arsa ihale ile satılıyor. İhale 7 Kasım'da gerçekleşecek..

İBB 7 arsayı 19 Eylül'de satışa çıkarıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Eylül ayında yatırımcılarına arsa fırsatı sunmaya devam ediyor. İBB Mesken Müdürlüğü tarafından toplamda 7 adet arsa 19 Eylül 2018 Çarşamba günü satışa çıkarılıyor. 

Beylikdüzü Belediyesi'nden 10.2 milyon TL'ye satılık 19 ev!

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı tarafından Yakuplu Mahallesi'nde bulunan 19 evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 10 milyon 290 bin TL olarak belirlendi. 

Metraco Mars 19 fiyat listesi!

Metraco A.Ş. tarafından yükselen Mars 19 projesi 148 adet konuttan meydana geliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Metraco Mars 19 fiyat listesi...

Mars 19 satış fiyatları!

Metraco A.Ş. imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Firuzköy-Avcılar'da hayata geçirilen Mars 19 projesi Kanal İstanbul’a komşu konumda inşa ediliyor. Projede toplamda 148 adet daire yer alıyor. 

Mars 19 satış ofisi Haberi

Mars 19 satış ofisi

Mars 19 projesinde eğitim kurumlarının tatil olmasının hemen ardından Mars 19 satış ofisleri hareketlendi.  Yılın son çeyreğinde teslim edilecek olan Mars 19 ile ilgili bilgi almak için aileler birkaç haftadır yoğun talep gösterdi.

Konuyla ilgili bilgi veren Metraco AŞ Genel Koordinatörü Levent Deveci,  Mars 19 projesinin pek çok projede bulunmayan yaşam avantajlarına sahip olduğuna dikkat çekti. Levent Deveci, “Biz Mars19’un özel lokasyona sahip olduğunu ifade ederken sadece Kanal İstanbul’un yanında olması, Metrobüs ve metro gibi ulaşım yatırımlarına yakınlığını anlatmıyoruz, aynı zamanda yaşamın tam içinde, kentten kopmayan bir mahallede bulunmasını da ifade ediyoruz” diye konuştu.

Levent Deveci sözlerini şöyle sürdürdü: 5 Müşteriden 3’ü Çocuğunun Eğitimi İçin Evini Değiştirecek

“Birkaç kilometre çapındaki alan üzerinde 6 eğitim kurumu,  5 hastane, 6 alışveriş merkezi ve...