25 / 04 / 2024

Mars Logistic balance güneşli

Mars Logistic balance güneşli

Mars Logistic merkez ofisini Güneşli ve çevresinin tek A plus projesi olarak yükselen Balance Güneşli’ye taşıyor.

Balance Güneşli: Burada her şey dengede!

Balance Güneşli projesi prestijli bir ofis yatırımı yapmak isteyen firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açtı. Balance Güneşli'yi Şölen Çikolata, Mars Logistics, HSBC Bank gibi uluslararası markalar tercih etti.

Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor!

Balance Güneşli'de yaşam başladı. Ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalar ve serbest meslek sahiplerini kapılarını açtı. 

Mars 19'da 120 ay 0.83 faiz avantajı!

Metraco A.Ş. imzası ile Firuzköy-Avcılar'da hayata geçirilen Mars 19'da 120 ay 0.83 faiz avantajı sunuluyor..

Mars 19'da 437 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firuzköy-Avcılar'da yükselen Mars 19'da 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 437 bin TL’den başlıyor. Projede 48 aya 0 faiz avantajı sunuluyor..

Mars 19'da vade farksız 48 ay taksit fırsatı!

Firuzköy-Avcılar'da yükselen Mars 19'da fiyatlar 437 bin TL’den başlıyor. Projede vade farksız 48 ay taksit fırsatı sunuluyor..

Mars 19'da yaşam Aralık'ta başlıyor!

148 ailenin yaşayacağı Mars 19'da daire fiyatları 437 bin TL’den başlıyor. Projede yaşam ise Aralık 2018'de başlayacak..

Avcılar Mars 19'da lansmana özel fiyatlar!

Firuzköy-Avcılar'da yükselen Mars 19'da lansmana özel fiyatlar sunuluyor. Projede daireler 2018'in son çeyreğinde yapılacak.. 

Mars Turizm Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mars Turizm Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akarsu tarafından kuruldu.

Avcılar Mars 19'da lansman fırsatı!

Firuzköy-Avcılar'da hayata geçirilen ve 148 daireden meydana gelen Mars 19'da peşinde yüzde 15 indirim avantajı sunuluyor..

Mars 19'da lansmana özel fiyatlar 437 bin TL'den başlıyor!

Firuzköy-Avcılar'da hayata geçirilen Mars 19'da lansmana özel fiyatlar 437 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Butik proje olarak dizayn edilen Mars 19'da hayat 2018'in son çeyreğinde başlıyor..

Mars 19'un lansmanı yapıldı! 437 bin TL'ye 2+1!

Tekstilde yaklaşık 30 yıllık geçmişi ile Avrupa Birliği ülkelerine ihracat yapan Metraco İthalat İhracat AŞ, Mars’a da imzasını attı.

Mars 19'da 48 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Firuzköy-Avcılar'da inşa edilen Mars 19'da lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Projede firma bünyesinde sunulan 48 ay vade farksız ödeme planı ile ev sahibi olunabiliyor...

Mars 19'da lansman fiyatları 437 bin TL'den başlıyor!

Firuzköy-Avcılar'daki Mars 19'da lansman fiyatları 437 bin TL'nden başlangıç gösteriyor..

Mars Logistic balance güneşli Haberi

Mars Logistic balance güneşli


Mars Logistics, yönetim ofisi olarak inşaat kalitesi, mimari tasarımı ve teknolojik üstünlükleri ile Güneşli ve çevresinin tek A plus projesi olarak yükselen Balance Güneşli’yi tercih etti. Sadece merkez ofisinde 326 kişinin görev aldığı Mars Logistics, 1200’ün üzerinde çalışanıyla sektörün en güçlü firmalarından biri… Projenin hemen teslim avantajından faydalanan Mars, Balance Güneşli’ye taşınıyor.


İş dünyasının hızla geçiş yaptığı, İstanbul’un yeni MİA (Merkezi İş Alanı) bölgesi olarak öne çıkan Basın Ekspres aksında, bölgeye ticari anlamda yeni bir soluk ve prestij kazandıran Balance Güneşli, büyük şirketlerin genel merkezlerine ev sahipliği yapmaya başlıyor. İnşaat kalitesi ve stratejik konumu ile ulusal ve uluslararası şirketlerin ilgisini çeken Balance Güneşli, son olarak Mars Logistics’in de tercihi oldu. Kara, hava, deniz ve demiryolu nakliyesi, fuar ve etkinlik lojistiği,...