27 / 04 / 2024

Marshall Gör&Boya uygulaması

Marshall Gör&Boya uygulaması

“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katan Marshall, iOS ve Android için Gör&Boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu.

Artık görüntülü konuşmak daha kolay! Google Meet yeni bir özelliğini daha kullanıcılara duyurdu!

I/O konferansından sonra dikkatleri üzerine çeken Google, görüntülü konuşma uygulaması olan Google Meet için yeni özellik devreye sokuyor.

Sinan Öncel: AVM'lerde ciro kirasından daha adil bir seçenek görünmüyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, "Salgından olumsuz etkilenen sektörlerin yaşayabilmesi için  cirosu geçen yılın yüzde 80’in altına kalan mağazalarda ciro kirası uygulamasına geçilmesinden daha adil bir seçenek görünmüyor" dedi...

Alligator Yalı Boyası yapılara benzersiz kalıcı bir görünüm sağlıyor!

Alligator Boya, üstün boya teknolojisi ile üretilen ürünlerini bir kez daha tüketicilerin kullanımına sunuyor. Alligator Yalı Boyası, yapılara değer katarak kusursuz ve benzersiz bir görünümden fazlasını sunuyor.

Artcrete mermer görünümüyle mekanlara farklılık getiriyor!

Kale Boya’nın hayata geçirdiği, mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile mekanlarınızı farklılaştırmak elinizde…‘Artcrete’, farklı uygulama teknikleri ile bambaşka desenler yaratma imkanı sunuyor.

Marshall Gör ve Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile boya sektöründe adından bahsettiren Marshall, İOS ve Android için gör ve boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu. Gör ve boya, ilk defa piyasaya sürüldüğünden bu yana 10 milyondan fazla kişi tarafından indirildi.

Marshall Gör&Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katan Marshall, iOS ve Android için Gör&Boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu.

Kale Boya'dan mermer görünümlü Artcrete serisi!

Kale Boya, hem duvar hem zeminde uygulanabilen mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile mekanlara yeni bir soluk getiriyor. ‘Artcrete’, iç cephe dekorasyonlarının kusursuz tamamlayıcısı haline geliyor.

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı yazılım programı S2 görücüye çıktı!

Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, gayrimenkul sektörünün büyüyen ihtiyaçları için geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S2 (Smart Sales) programını görücüye çıkarttılar...

Filli Boya A’Design Award Yarışması'nda ödüle layık görüldü!

Filli Boya Design Soul digital dergisi, İtalya’da düzenlenen dünyadaki en prestijli tasarım ödüllerinden biri olan A’Design Award Yarışması'nda ödüle layık görüldü.Filli Boya Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Selda Uzun açıklama yaptı.

Türkiye'de ilk kez brüt beton görünümlü Betonart geliştirildi!

Kale Boya ve Sıva, Türkiye'de ilk kez brüt beton görünümlü Betonart'ı geliştirdi. İç ve dış cepheler için kapsamlı çözümler sunan dekoratif sıva Betonart, yapıları dinamik ve estetik bir görünüme kavuşturuyor...

ThyssenKrupp Encasa 2014 Yılın Projesi ödülüne layık görüldü!

Firma, Elevator World dergisi tarafından Mekke Saat Kulesi ’ nde, dünyanın en yüksek irtifasında gerçekleştirilen koltuk asansörü uygulaması ile 2014 Yılın Projesi ödülüne layık görüldü...

Kentsel Tasarım Projeleri'yle trafolar yeni görünüme kavuşuyor!

Antalya Kentsel Tasarım Projeleri şehri yeniliyor. Kentin görünen yüzünü değiştiren Kentsel Tasarım Projeleri' yle ilçede görüntü kirliliği oluşturan trafolar, boya ve kaplama çalışması ile yeni görünümlerine kavuşuyor.

Güvenç Boya, 2012de yeni tesisinde hizmet verecek!

Denizlideki tekstil sektörüne 1979 yılından bu yana hizmet veren Güvenç Boya, 2012 yılında inşaatı devam eden 9 bin metrekarelik tesislerine taşınarak daha kaliteli hizmet vermeyi planlıyor  

Marshall Gör&Boya uygulaması Haberi

Marshall Gör&Boya uygulaması

“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katan Marshall, iOS ve Android için Gör&Boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu. Zenginleştirilmiş bu uygulama, tüketicilerin mekânları gerçek zamanlı olarak seçtikleri renklerde görmesi, paylaşması ve boyamasına yardımcı oluyor.


Tüketiciler, duvarlarının videosunu çekerek yüzlerce farklı rengi deneyebiliyorlar. Herhangi bir yerde kendilerine ilham veren bir renk görmeleri halinde ise, yetenekli “Renk Seçici” teknoloji sayesinde rengi anında bu uygulamayla uyumlu hale getirip kendi duvarında deneyebiliyor. Tüketiciler, beğendikleri bir rengi bulduklarında, bayi bulma fonksiyonu üzerinden kendilerine en yakın Marshall satış noktasına ulaşarak boyalarını satın alabiliyor. Son olarak, ikinci bir fikir almak için, doğrudan Gör&Boya uygulaması üzerinden sosyal medyada aile ve arkadaşları ile paylaşabiliyorlar.


Arttırılmış Gerçeklik ve Video Görselleştirme teknolojisi


Ödüllü uygulama, odadaki renkleri gerçek zamanlı olarak göstermek için en...