26 / 04 / 2024

Marshall Visualizer

Marshall Visualizer

“Renklendir Hayatı” sloganıyla hayata renk katan AkzoNobel Marshall, tüm dünyada ilk kez “Arttırılmış Gerçeklik Teknolojisi” adıyla anılan AR, Augmented Realty Teknolojisi ile desteklenen Marshall Visualizer uygulamasını tanıttı.

Colin’s Jean’den iPhone 13 ve Xiomi Me elektrikli scooter kazanma şansı! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Colin’s Jean tom Colin’s mağazaları ve internet sitesi üzerinden düzenlediği kampanyayla her 199.90 TL’lik alışveriş yapana iPhone 13 ve Xiomi Me elektrikli scooter ve Marshall Major Iv Kablosuz Kulaklık çekilişine katılma fırsatı veriyor. İşte detaylar

Eurotec Yol İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Eurotec Yol İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de Antony Eugene Marshall ve Wıllıam W.T. Allen ortaklığında kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul, Nehir Maritime Limited Şirketi'ne ortak olacak!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün Marshall Adaları'nda 5 bin dolar sermaye ile kurulacak şirkete yüzde 100 oranında iştirak etmesine karar verilmiştir.

Marshall ile kışı aydınlatan fikirler!

Marshall’ın fikirleri ile evinizi kışın karanlık kasvetinden kurtarıp renklerin dönüştürücü gücüyle aydınlık bir kış geçirebilirsiniz. Bunun anahtarı duvarlarda ve tavanda renk seçiminde, uyumlu mobilya kullanımında, süpürgelik, pervaz ve aydınlatmalar gibi ayrıntılarda gizli.

Marshall ile yaz tatiliniz sonbahara ilham versin!

Marshall sonbahar ruhunu evinize en iyi şekilde yansıtmanız için tatil fotoğraflarınızdan ilham alan öneriler sunuyor. Dekorasyon ve renk uyumuyla ilgili sizi yansıtan faydalı öneriler evinizi en şık şekilde sonbahara hazırlayacak.

Marshall Gör ve Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile boya sektöründe adından bahsettiren Marshall, İOS ve Android için gör ve boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu. Gör ve boya, ilk defa piyasaya sürüldüğünden bu yana 10 milyondan fazla kişi tarafından indirildi.

Marshall Gör&Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile insanların hayatına renk katan Marshall, iOS ve Android için Gör&Boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu.

Boya, inşaatın en büyük alt sektörü!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında Boya sektörünün inşaatta çok önemli bir yeri olduğunu vurguladı. Kumbasar, Marshall'ın basın toplantısında tanıttığı antibakteriyel boyadan bahsetti...

Marshall Renk Hareketi projesi Antakya’da başladı!

Türkiye’de Marshall tarafından 2010 yılından bu yana sürdürülen projenin Antakya ayağı, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları, gönüllüler ve sokak sakinlerinin katılımıyla Kırk Asırlık Türk Yurdu Sokağı’nda başladı.

Hatay'ın tarihi evleri Marshall Renk Hareketi ile renkleniyor!

Marshall Renk Hareketi "adı altında binlerce yıl boyunca 13 uygarlığa ve üç semavi dine ev sahipliği yapmış, medeniyetler kenti Hatay'ın koruduğu tarihi mirası, Hatay Büyükşehir Belediyesi bu projeyle geleceğe daha emin adımlarla taşıyor.

Marshall Boya doğanın tüm renklerini içeriyor!

Marshall Boya Renkleri, doğanın tüm renklerini içermektedir. Boya denilince akla gelen ilk marka olan Marşal boya, eşsiz tonlardaki renkleri ile evleri ve yapıları başarıyla güzelleştiriyor.

Hasan Öztürk Marshall Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Marshall Boya ve Vernik San. A.Ş. bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada Sn. Hasan Öztürk'ü Yatırımcı İlişkileri Bölüm (YİB) yöneticisi olarak atadığını bildirdi

Simon Marshall: Her 16 saatte bir mağaza açıyoruz!

Perakende Günleri dün başladı. Zirvenin önemli konuklarından Suudi Alkohir Group’un CEO’su Marshall “Her 16 saatte bir mağaza açıyoruz. İki Türk marka ile görüşüyoruz. Zara ve Mango, çıkarmanız zor değil” dedi.

Marshall Visualizer Haberi

Marshall Visualizer

Marshall'IN çığır açan yeni uygulamaSI sayesinde  kullanıcılar ilk defa tek bir boya damlası dahi kullanmaksızın, evlerinin duvarlarını renklendirerek odadan odaya geçerken, sonucu gerçek zamanlı olarak görme imkânına sahip oluyor. Benzersiz bir mobil teknoloji uygulaması olan Marshall Visualizer, iTunesAppStore ve Android üzerinden ücretsiz olarak temin edilebiliyor.


Marshall’ın 2013 yılında gerçekleştirdiği Küresel Renk Araştırması, katılımcıların %93’ünün “renklerin ruh halimizi değiştirme ve renklerin bizi  mutlu etme gücüne sahip olduğuna inandığını”, ancak dörtte üçünden fazlasının (%76) “yanlış renk seçimi yapmaktan çekindiğini” ortaya koydu.  Marshall Visualizer uygulaması, insanların hayatına renk katma misyonu ile kullanıcılarının güvenle renk seçimi yapabilmeleri için geliştirildi.  Bu teknolojiyle insanlar, hayal ettikleri halde cesaret edemedikleri renkleri, yaşadıkları mekânlarda görerek hayatlarında yeni bir sayfa açacaklar.


Arttırılmış Gerçeklik teknolojisi ile Marshall Visualizer


Arttırılmış Gerçeklik teknolojisinin geliştirilmesi...