24 / 04 / 2024

Marsu Mardin yol çalışmaları

Marsu Mardin yol çalışmaları

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) , Kızıltepe ilçesinin yeni imar alanlarında içme suyu hattı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Mardin İkinci OSB altyapı ihalesi yapıldı!

Mardin II. Organize Sanayi Bölgesinin yol, içme suyu, atık su, yağmur suyu, gömme depo ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil Altyapı Yapım İşi İhalesi gerçekleşti.

Mardin’de sağlık binaları boşaltıldı!

Mardin’de boşaltılan sağlık binalarının kaderlerine terk edilmesi vatandaşların tepkisine yol açtı. Vatandaşlar, boşaltılan binaların değerlendirilmesini istedi.

Mardin 2. OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Mardin 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Mersin 2. OSB alanına ait yol, içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhalenin keşif bedeli 13 milyon 589 bin 200 TL olarak belirlendi.

Mardin Artuklu'ya yeni yol!

Mardin Büyükşehir Belediyesi merkez Artuklu ilçesinde 4. Sokak’ta 6,5 metre genişliğinde yol yaparak, 4 bin metre kare kilitli beton parke döşedi.

Mardin'de yollar asfaltlanıyor!

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Kızıltepe ve Artuklu ilçelerindeki kırsal mahallelerde sürdürdüğü yol yapım ve asfaltlama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Marsu Mardin'de altyapısı çalışmalarına devam ediyor!

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) , Kızıltepe ilçesinin yeni imar alanlarında içme suyu hattı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Mardin'de altyapı onarım çalışmaları tam gaz!

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU), Kızıltepe ilçesine bağlı Tozan Mahallesi’nde altyapı yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Mardin Dargeçit'in altyapısı yenileniyor!

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(MARSU),kent genelinde sürdürdüğü altyapı çalışmaları kapsamında Dargeçit ilçesinde içme suyu ve kanalizasyon hat döşeme çalışmalarına başladı.

Batman Mardin arası yol mesafesi yarı yarıya düşürülecek!

Ulaştırma Bakanlığı ile Karayolları Genel Müdürlüğü’nün ‘yeşil ışık’ yaktığını belirten Batman AK Parti Milletvekili Ataullah Hamidi: “Yeni yol, Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü’nü canlandıracak. Sason-Muş yol projesinin de takipçisiyiz” dedi.

Mardin'e 37 milyon TL'lik yol yatırımı!

Mardin Büyükşehir Belediyesi kent genelinde 270 km asfalt kaplama, 204 km stabilize kaplama, 771 km yol onarımı ve 110 km yeni yol açma ve genişletme çalışmaları yürüttü

Mardin'de yol düzenleme çalışmaları hızlandı!

Mardin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yol düzenleme çalışmalarına hızla devam ediyor. Kızıltepe ilçesinde 25 bin metre karelik alan parke taşı ile döşenirken 26 bin metre karelik cilanın çalışmasına da başlandı.

Mardin Artuklu Üniversitesi'nin yerleşke yolu düzeltildi!

2009 yılında, Mardin Artuklu Üniversitesinin yerleşke alanında yapılacak inşaatlar için servis yolu olarak kullanılan ve kampüs binalarına giden anayola bağlantıyı sağlayan yol düzenleme çalışmaları büyük bir hızla başladı.

Mardin'de 4 günlük su kesintisi!

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon (MARSU) Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Nusaybin'den Artuklu ve Kızıltepe ilçelerine içme suyunu taşıyan Beyazsu boru hattında arıza meydana geldiği belirtildi.

Marsu Mardin yol çalışmaları Haberi

Marsu Mardin yol çalışmaları


Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) , Kızıltepe ilçesinin yeni imar alanlarında içme suyu hattı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.


MARSU Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı, daha kaliteli ve sağlıklı bir altyapı hizmeti için çalışmalarını sürdürüyor. Yeni oluşan yerleşim alanları ve mahallelerin içme suyu ihtiyacını gidermek için içme suyu hattı döşeme, yenileme ve ıslah çalışmalarını sürdüren ekipler, çalışmalar kapsamında Kızıltepe ilçesine bağlı Ersoylu, Aşiti, Sanayi ve Berçem mahallelerinde 5 bin metrelik alanda 90 mm çapında borular kullanarak, içme suyu konusunda yaşanan eksiklikleri gidermeye çalışıyor.


Mardin Büyükşehir...