29 / 03 / 2024

martaş konkordato

martaş konkordato

Okan Kurt,  Martaş Group'un ortaklarından. Son zamanlarda zor dönemler geçiren şirket konkordato talebinde bulundu. Şirketin 18 Şubat 2019'da ilk duruşması yapılacak.

9 AVM için konkordato talebi verilmişti! AYD Başkanı açıkladı! AVM’leri bu noktaya getiren ne oldu? 

İçine düştükleri finansal krizi aşamayan 9 AVM için konkordato ilan edilmişti. Peki AVM’leri bu noktaya getiren ne oldu? 

İşletmelerin 2023 karnesi: Tasfiyeler ve konkordato başvuruları adeta patladı!

2023 yılında yaşanan zorlu finansal koşullar bir çok işletmenin mali durumunu olumsuz yönde etkilendi. Bu süreçte konkordato ve tasfiyelerde ciddi artışlar görüldü.

9 dev AVM için konkordato talebinde bulunuldu! Başta Marmara Forum ve Forum İstanbul geliyor...

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan AVM'lerden Marmara Forum ve Forum İstanbul başta olmak üzere toplamda 9 AVM için konkordato talebinde bulunuldu.

Marta İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marta İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Nuri Akyol tarafından kuruldu.

Martaş Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Martaş Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Cemil Oral tarafından kuruldu.

Emay İnşaat'ın konkordato davası 27 Aralık'ta!

Kasım 2018'de konkordato ilan eden ve 1 yıllık kesin mühlet, 6 aylık ek mühlet ve sonrasında Kovid-19 pandemisi sebebiyle tekrar mühlet gibi birçok süreçten geçen Emay İnşaat'ın konkordato davası 27 Aralık'ta görülecek.

Konkordato Gider Avansı Tarifesi!

Konkordato Gider Avansı Tarifesi bugünkü 31523 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Konkordato isteyen firmalar 2021!

Pandemi sonrası gayrimenkul sektöründeki durgunluk inşaat firmalarını etkiledi. Mali sıkıntı yaşayan onlarca firma konkordato talebinde bulundu. İşte konkordato isteyen firmalar 2021...

Metsan İnşaat'ın konkordato davasında yeni gelişme!

Yaklaşık 2 sene önce İstanbul'da Nexus projesini hayata geçiren Metsan inşaat'ın konkordato ilan etmişti. Geçtiğimiz hafta şirketin konkordato süreci tamamlandı ve bankalarla uzlaşma sağlandı. Peki ne oldu? İşte detaylar...

Emay İnşaat'ın konkordato davası için karar alındı!

İstanbul'da gerçekleştirdiği projelerle tanınan, 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay inşaat, 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Konkordato davası için karar alındı.

Emay İnşaat'ın konkordato davasında flaş gelişme!

2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Emay İnşaat hakkında yeni bir karar alındı...

TACA İnşaat'ın konkordato davasında flaş gelişme!

1988 yılından bu zamana kadar inşaat sektöründe sayısız projeye imza atan TACA İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. TACA İnşaat hakkında yeni bir karar alındı. 

Emay İnşaat'ın konkordato duruşması 1 Nisan'da!

İstanbul'da gerçekleştirdiği önemli projelerle tanınan ve 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada bulunan Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi. 

martaş konkordato Haberi

martaş konkordato

Okan Kurt'u herkes ünlü popçu Demet Akalın ile evliliği sonrası tanıdı. Bazen kavgaları bazen ayrılıkları derken en son da boşanmalarıyla gündeme geldiler. Ancak Kurt aynı zamanda bir iş insanı.

Sekiz şirketi, 400 çalışanı olan Martaş Group'un ortaklarından. Uluslararası taşımacılık, lojistik, inşaat, akaryakıt, lastik ticareti, sigortacılık ve dış ticaret alanlarında faaliyet gösteriyor.

Para’da yer alan habere göre; Temelleri Mersin'de atılmış ama İstanbul'dan yönetilen bir şirket. Ancak resmi adresleri halen Mersin. Temmuz ayında medyaya yansımıştı. Kurt'un şirketleri uzunca süredir mali sıkıntı yaşıyordu. Hatta villasına haciz yapıldığı haberleri medyaya yansıdı. 100 milyon TL borçtan bahsediliyor. Babası Abdi Bey ve Okan Kurt, şirketlerini düze çıkarabilmek için son çareye başvurmuş. Kurt Ailesi, Mersin 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne müracaat ederek ENS inşaat, Mar Dış Ticaret, Markon Lojistik,...