23 / 04 / 2024

Martı Grup Bodrum otel

Martı Grup Bodrum otel

Martı Grubu, Bodrum'a 150 odalı 5 yıldızlı, Marmaris Sarıgerme'ye 450 oda 1.000 yataklı 5 ve Marmaris İçmeler'e 309 oda 700 yatak kapasiteli beş yıldızlı birer otel yapacak..

Martı Grup Bodrum'a otel inşa edecek!

Turizm sektörünün önemli isimlerinden Oya Narin, zenginleşen Türk insanının tatille yatıp tatille kalktığını söyledi. Narin, "Özellikle genç nesil gezmek istiyor. Yabancılar için de Türkiye çok cazip" dedi..

ETS Grup'un ilk konut projesi Caja Maxx Royal satışta! Bodrum'a 84 yeni konut geliyor!

Caja Maxx Royal, Bodrum’un en özel koylarından biri olan Hebil Koyu’nda ETS Grup tarafından hayata geçiriliyor. ETS Grup'un ilk konut projesi olan Caja Maxx Royal satışa çıktı. İşte Caja Maxx Royal konut fiyatları...

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent ihalesi iptal edildi! Cevahir İnşaat ve HB Grup İnşaat, sözleşmeyi imzalamadı!

Emlak Konut GYO Bodrum Ortakent ihalesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İhalenin iptal edildiği açıklandı. İşte iptal gerekçesi ve tüm detaylar...

Binlerce lira ödemişlerdi Bodrum’da yüzlerce turist sokakta kaldı

Bodrum’da 4 yıldızlı Middle Town ve Palmet Bodrum otellerine ÇED raporu olmadığı gerekçesiyle, mühür vuruldu. 300 turist 43 derece sıcağın altında bavullarıyla saatlerce otellerin önünde bekledi. Türk, Rus, Ukrayna ve Danimarkalı turistlerin olduğu grup ile otel yöneticileri arasında sert tartışmala

Oktay Kaynarca’dan Besa Grup The BO Viera’ya tam not!

Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, Besa Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera’ya tam not verdi...

Kuzey Marmara İleri Teknoloji Sanayi Bölgesi basın toplantısı 31 Mart'ta!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal’ın da içinde olduğu iş dünyası temsilcilerinin hayata geçireceği yeni yatırımlar 31 Mart 2022 tarihinde gerçekleştireceği basın toplantısında duyurulacak.

Bodrum Belediyesi'nde imar usulsüzlüğü iddiası: Evraklar inceleniyor!

Çalışmalarına devam eden Muğla Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Müdürlüğü Bodrum Grup Amirliği ekipleri tarafından Bodrum Belediyesi'nde inceleme başlattı.

Divan Çankaya Mart'ta açılıyor!

Divan Grup, Çankaya'daki yeni oteli için imza attı. Otel 2022 Mart itibari ile misafirlerini ağırlamaya başlayacak. 

AB Grup'tan 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, 2021 yılında 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı yaptıklarını söyleyerek Bodrum'da malikane projesi hayata geçirdiklerini dile getirdi. 

AB Grup Madnasa Zirve!

AB Grup Madnasa Zirve detayları haberimizde yer alıyor. Proje Bodrum Türkbükü'nde inşa ediliyor.

Madnasa Türkbükü lansmanı 4 Mart'ta!

Türkiye dışında Yunanistan, İtalya, Almanya, İspanya ve İngiltere gibi Avrupa ülkelerindeki gayrimenkul yatırımları ve gayrimenkul geliştirme projeleri ile uluslararası üne sahip AB Grup Holding, Madnasa Türkbükü projesini 4 Mart'ta görücüye çıkarıyor...

Gurme CarrefourSA Bodrum Yalıkavak'ta açıldı!

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, Bodrum Yalıkavak'ta Gurme CarrefourSA'nın açılışını gerçekleştirdi. 

Bodrum'daki 21 gayrimenkul 3 yıllığına kiraya verilecek!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum'da yer alan 21 adet taşınmaz için kiralama ihalesi düzenliyor. İhale 4 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Madnasa Türkbükü projesi Bodrum'da yükseliyor!

AB Grup Holding hayata geçirdiği Madnasa Türkbükü projesiyle turizmin başkenti Bodrum’a damga vurmayı hedefliyor.

Martı Grup Bodrum otel Haberi

Martı Grup Bodrum otel

Martı Grubu bünyesindeki Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığıyla 1 'i Bodrum 2'si de marmaris'te üç yeni otel yatırımı yapılacak. 


Martı GYO'nun yapacağı üç yatırımı şöyle: 

Muğla Ortaca"da Fevziye Köyü, Akçagöl-Sarısu mevkiinde Sarıgenne turizm alanında bulunan 79 bin metrekare yüzölçümlü, denize sıfır konumda orman vasıflı tahsisli arsa üzerinde, 450 oda ve 35 villadan oluşan 1.000 yatak kapasiteli beş yıldızlı otel. Marmaris, Kumlu Örencik Mevkii İçmeler'de 22 bin 581 metrekare yüzölçümlü Maliye Bakanlığından kiralanan arsa üzerinde, 309 oda ve 11 villadan oluşan 700 yatak kapasiteli beş yıldızlı otel. Bodrum Yalıçiftiik Kızılağaç Köyü İçmeler mevkiinde denize sıfır konumda ve 420 metre sahil şeridine sahip olan 55 bin 634 metrekare yüzölçümlü tahsisli arsa üzerinde, 150 odalı beş yıldızlı otel ve 100 adet villadan oluşan turizm...