26 / 04 / 2024

Oktay Kaynarca’dan Besa Grup The BO Viera’ya tam not!

Oktay Kaynarca’dan Besa Grup The BO Viera’ya tam not!

Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, Besa Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera’ya tam not verdi...



Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, Besa Grup imzasıyla tatilcilerin gözdesi Bodrum’da inşa edilen The BO Viera projesini inceledi. 

Besa Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci'nin The BO Viera projesini gezdirdiği oyuncu Oktay Kaynarca, projeyi çok beğendiğini dile getirerek projenin  Bodrum’a değer katacağını dile getirdi. Oktay Kaynarca ayrıca BO Viera'dan konut da beğendi.

Oktay Kaynarca’dan Besa Grup The BO Viera’ya tam not!

 Lükste sınırı yok

Bodrum The BO Viera projesi hakkında bazı bilgiler veren Efe Bezci, lükse dair her şeyin düşünüldüğünü dile getirerek, şöyle konuştu: “Toplamda 150 dönüm arazi üzerinde toplam 310 adet villa ve rezidanstan oluşan, Hilton Grup’un üst segment markası Curio’nun 85 odalı otelinin yer aldığı The BO Viera, hiçbir evin manzarasının kapanmayacak şekilde tasarlandı” dedi. Projede her şeyin düşünüldüğünü kaydeden Bezci, “Restoran, süpermarket, deniz taksi, sahil, yerden ısıtma gibi imkanların yanı sıra konut sahipleri kreş, temizlik gibi tüm hizmetlerden de faydalanabilecekler. Lüksün sınırının olmadığı proje, dünya zenginleri tarafından büyük ilgi görüyor” 

The Bo Viera projesinin ÇED raporu onaylandı!

The BO Viera nerede?

The BO Viera revize edildi!


Geri Dön