19 / 04 / 2024

The BO Viera’nın yüzde 25’i satıldı!

The BO Viera’nın yüzde 25’i satıldı!

Ankaralı Besa Grup da Bodrum’u radarına aldı. 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen The BO Viera’nın yüzde 25’i satıldı. Salih Bezci, “Projemiz tamamlandığında yüzde 25 prim yapacak” diye konuştu. 



İnşaat sektörünün önde gelen firmaları rotayı Bodrum'a çevirdi.  Ankara  kökenli Besa Grup da 200 milyon dolarlık yatırımla bölgede yepyeni bir projeye imza atıyor. Besa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, yoğun geçen ön talep aşamasından sonra The BO Viera projesinde büyük ilgi gördüklerini dile getirdi. Ocakta satışa açtıkları blokun yüzde 25'ini sattıklarını ifade eden Salih Bezci, ilk etabı 2019'un sonunda teslim edeceklerini söyledi. 

Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre projedeki metrekare satış fiyatlarının 20 bin ila 28 bin lira aralığında değiştiğini ifade eden Salih Bezci, "Müşterilerimize zamansız bir yatırım sunuyoruz. Geleceğe yatırım yapacaklar. Bodrum'un doğal ve sofistike yaşam tarzına ait, hiçbir zaman bir yıl getirisi ile sınırlandırılamayacak çok değerli bir yatırım olacak" dedi. 

Salih Bezci, Ankaralı yatırımcının BESA Grup'a olan güvenlerine müteşekkir olduklarını kaydederek, "Sadece Ankara'dan değil yurtdışından, özellikle Avrupa, Ortadoğu ülkelerinden ve Azerbaycan başta olmak üzere Türk Cumhuriyetleri'nden önemli ailelerden ön taleplerimiz de bulunuyor" dedi. 

Toplam 150 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen The BO Viera, 200 adet rezidans, 130 villa, 7 işyerinden oluşuyor. Proje 1.2 kilometrelik sahili ve 85 odalı oteli The BO Vue - Curio a Collection by Hilton ile Bodrum'un odak noktası Türkbükü ve Gündoğan'ın arasında yer alan Küçükbük Koyu'nda hayata geçiriliyor. İlk etabın, 2019 sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Web: http://www.theboviera.com/


Geri Dön