28 / 03 / 2024

oktay kaynarca The BO Viera

oktay kaynarca The BO Viera

Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, Besa Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera’ya tam not verdi...

Oktay Kaynarca’dan Besa Grup The BO Viera’ya tam not!

Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, Besa Grup’un Bodrum’da inşa ettiği The BO Viera’ya tam not verdi...

Oktay Kaynarca'nın adını kullanarak lüks villayı satışa çıkardılar!

Urla’daki lüks bir sitede yer alan villanın satışını kolaylaştırmak isteyen dolandırıcılar Oktay Kaynarca'nın adını kullanarak ilan yayınladı. Oktay Kaynarca söz konusu dolandırıcılar için mahkemeye başvurdu. 

Oktay Kaynarca'dan AKM açıklaması!

Oyuncu Oktay Kaynarca, gelecek yıl açılması planlanan Atatürk Kültür Merkezi hakkında Tüm eleştirilere rağmen İstanbul'a yakışır bir kültür merkezi olacak” değerlendirmesinde bulundu. 

The End Uluslararası Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

The End Uluslararası Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Göçmez ve Oktay Kargın tarafından kuruldu. 

Sakarya Serdivan By Baristo Cafe açıldı!

Sakarya Serdivan'da By Baristo Cafe’nin 22. Şubesi’ni düzenlenen muhteşem törele açıldı. Açılışa ünlü oyuncu Oktay Kaynarca da katıldı.

Oktay Kaynarca, Ataşehir Water Garden AVM'de oto yıkama açtı!

'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin 'Çakırbeyli'si Oktay Kaynarca, televizyondan kazandığı parayla oto yıkama ve vale işine yatırım yapmaya devam ediyor. Ataşehir Water Garden AVM'nin vale ve oto yıkama işini aldı

Oktay Kaynarca, Kanlıca’dan 1 milyon TL'ye ev aldığı iddiasını yalanladı!

Oktay Kaynarca, Kanlıca’dan 1 milyon liraya ev aldığı iddiasını yalanladı: “O paraya bulabilirlerse 5 tane alırım”.. İşte haberin ayrıntıları...

Oktay Kaynarca, Kanlıca’dan 1 milyon TL'ye villa aldı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da canlandırdığı Hızır karakteriyle bu yıl ödülleri toplayan Oktay Kaynarca, ilk sezonun ardından yatırıma başladı. Ünlü oyuncu, 1 milyon liraya, Kanlıca’da bir villa satın aldı.

Oktay Kaynarca, Emirgan ve Tarabya hattında ev arıyor!

Ünlü Oyuncu Oktay Kaynarca son dönemde yaşadığı olaylardan dolayı Bebek'ten taşınma kararı aldı. Kaynarca yıllardır yaşadığı semtten neden taşınma kararı aldı?

Oktay Kaynarca Rumelihisarı'ndaki evini 8 milyon TL'ye satıyor!

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Rumelihisarı'ndaki evini satışa çıkardı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Hızır’ı Kaynarca'nin evi için istediği fiyat ise 8 milyon TL.

Oktay Kaynarca'nın Rumelihisarı'ndaki evi imara uygun!

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Rumelihisarı'nda 4 yıl önce satın aldığı ev nedeniyle "imar kirliliğine neden olmak"tan 5 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada beraat etti...

Malezya'daki The Idea House'da ihtiyaçtan fazlası yok!

Malezya'nın Selangor eyaletinde, Shah Alam kentinde inşa edilen bir ev, Güneydoğu Asya'nın ilk karbonsuz evi. "The Idea House-Fikir Evi" adını taşıyan ev, çevre uzmanı Prof. Dr. Jason Pomeroy tarafından tasarlanıp inşa edildi

The Ritz-Carlton Suudi Arabistan'da ilk otelini açtı!

The Ritz-Carlton, diplomatik bölge olan ve uluslararası zirve konferanslarına ev sahipliği yapan Kral Abdül Aziz Kongre Merkezinin yanına kuruldu

oktay kaynarca The BO Viera Haberi

oktay kaynarca The BO Viera

Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, Besa Grup imzasıyla tatilcilerin gözdesi Bodrum’da inşa edilen The BO Viera projesini inceledi. 

Besa Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci'nin The BO Viera projesini gezdirdiği oyuncu Oktay Kaynarca, projeyi çok beğendiğini dile getirerek projenin  Bodrum’a değer katacağını dile getirdi. Oktay Kaynarca ayrıca BO Viera'dan konut da beğendi.

 Lükste sınırı yok

Bodrum The BO Viera projesi hakkında bazı bilgiler veren Efe Bezci, lükse dair her şeyin düşünüldüğünü dile getirerek, şöyle konuştu: “Toplamda 150 dönüm arazi üzerinde toplam 310 adet villa ve rezidanstan oluşan, Hilton Grup’un üst segment markası Curio’nun 85 odalı otelinin yer aldığı The BO Viera, hiçbir evin manzarasının kapanmayacak şekilde tasarlandı” dedi. Projede her şeyin düşünüldüğünü kaydeden Bezci, “Restoran, süpermarket, deniz taksi, sahil, yerden ısıtma...