20 / 04 / 2024

Sakarya Serdivan By Baristo Cafe açıldı!

Sakarya Serdivan By Baristo Cafe açıldı!

Sakarya Serdivan'da By Baristo Cafe’nin 22. Şubesi’ni düzenlenen muhteşem törele açıldı. Açılışa ünlü oyuncu Oktay Kaynarca da katıldı.



Sakarya Serpanlı genç girişimciler Murat Dalgıç ile Erhan ve Birkan Bacı kardeşler, Medeniyet Bulvarı üzerinde By Baristo Cafe’nin 22. Şubesi’ni düzenlenen muhteşem bir açılış töreniyle hizmete sundular. Açılışa ünlü oyuncu Oktay Kaynarca da katıldı.


Geniş katılım

Mehteran takımının eşlik ettiği ve dualarla yapılan açılışın kurdelesini Serpan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar,  Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, Sakaryaspor eski Başkanı İbrahim Müftüoğlu, eski Sendikacı İşadamı Enver Toçoğlu birlikte kestiler.


Açık ve kapalı

Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışa renk katan Oktay Kaynarca büyük ilgi görürken, mekanın  300 metrekare açık, 300 de kapalı olmak üzere toplam 600 metrekare alana sahip olduğu belirtildi. By Baristo Cafe’nin sahipleri Murat Dalgıç ile Erhan ve Birkan Bacı kardeşler, en güzel hizmeti sunacaklarını belirttiler.



Sakarya Yenigün


Geri Dön