20 / 04 / 2024

Malatya Double Tree By Hilton oteli açıldı!

Malatya Double Tree By Hilton oteli açıldı!

Malatya DoubleTree by Hilton açıldı. DoubleTree by Hilton Global Başkanı John Greenleaf; 'Türkiye bizim için çok önemli bir pazar. DoubleTree by Hilton Malatya'yı portföyümüze eklemiş olmaktan dolayı heyecanlıyız" dedi.



DoubleTree by Hilton Global Başkanı John Greenleaf açılışla ilgili olarak "DoubleTree otellerinin dünya genelindeki büyümesinden gurur duyuyoruz.  Türkiye bizim için çok heyecan verici ve önemli bir pazar. DoubleTree by Hilton Malatya'yı portföyümüze eklemiş olmaktan dolayı heyecanlıyız ve dünya üzerindeki 370 otelimizde olduğu gibi konuklarımıza özel konfor ve servisimizi sunmak için sabırsızlanıyoruz" dedi.


 

Açılışta konuşan Hilton Worldwide Üst Sınıf Otellerden Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Armin Zerunyan, "Bugün ekibimiz ve misafirlerimiz ile DoubleTree by Hilton Malatya'nın açılışını kutlamaktan onur duyuyoruz. Hilton Worldwide, Türkiye'de faaliyet gösteren beş markası ile dünya standartlarında hizmet sunmaya devam ediyor ve bu en yeni otelimiz portföyümüze değerli bir katkı sağlayacak" dedi.


 

DoubleTree by Hilton Malatya Genel Müdürü Haluk Bilgili de açılışta şunları söyledi; "Otelimizde ilk konuklarımızı ağırlamanın ve DoubleTree by Hilton'un dünyaca ünlü geleneksel sıcak çikolatalı kurabiyeleri ile karşılayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. İş ve tatil için seyahat edenlere keyifli seçenekler sunan Malatya'da otelimiz geleneksel değerleri ve moderniteyi en güzel şekilde bir araya getirecektir."


Tünaydın 



Geri Dön