19 / 04 / 2024

The BO Viera revize edildi!

The BO Viera revize edildi!

The BO Viera, inşaat kalitesi, çevre planı ve peyzaj düzenlemesi ile benzersiz özelliklere sahip bir proje. Projede çalışmalar sürerken revize edildi...



Türkiye turizminin en önemli merkezlerinden birisi olan Bodrum'da tecrübeli inşaat ve gayrimenkul geliştirme firması BESA Grup tarafından yepyeni bir proje hayata geçiriliyor. The BO Viera, inşaat kalitesi, çevre planı ve peyzaj düzenlemesi ile benzersiz özelliklere sahip bir proje. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; projeyi BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi, firmanın ikinci kuşak temsilcisi Efe Bezci anlattı...

BESA Grup'un hangi projeleri var?

Bodrum'un en büyük inşaat, çevre plan ve peyzaj revizyonu olan The BO Viera projemize devam ediyoruz. Gayrimenkul ve inşaat yapım, yatirim, geliştirme ve işletme konusundaki tecrübemizi Bodrum'a ve Türkiye'nin turizm gelişimine aktaran bir grubuz. The BO Viera bulunduğu bölgede yeşil alanı, büyüklüğü ve konumu açısından emsalsiz bir proje. Örnek olmak için bir ilki gerçekleştirerek çalışmalarımızı sürdürürken projemizi de revize ettik.

Ayrıca Ankara'nın ilk AVM si olan Galleria AVM'nin yeniden inşası ve kiralanması tamamlanarak hizmete açıldı. “Strip mall” konsepti ile düzenlenen Galleria sadık müşterileri ile yeniden buluştu ve kısa sürede büyük beğeni topladı. Ankara'da 604 anahtardan oluşan konut projesi Kent İncek'in inşaatı ve satışları da ara vermeden devam ediyor. İlk etabın 2020 Kasım sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Ankara'da Eskişehir Yolu aksi üzerinde Balıkuyumcu'da firmaya ait 450 bin metrekare arsa üzerine 4 bin konut ve Avrupa'nın en büyük outleti projemizin geliştirme çalışmaları da hızla devam ediyor.

The BO Viera'nın öne çıkan detayları neler?

Toplam 150 dönüm arazi üzerinde tamami deniz ve gün batımı manzaralı 315 villa ve rezidanstan oluşan, Hilton grubunun üst segment, soft branded markasi CURIO'nun 85 odalı otelinin yer aldığı, arazinin doğal eğimlerini çok başarılı biçimde kullanan, mimarinin peyzajın içerisinde eridiği The BO Viera tamamlandığında Bodrum'un doğasına saygili en önemli projesi olacak. 1.2 kilometrelik sahili ve 85 odalı oteli The BO Vue - CURIO da Collection by Hilton ile Bodrum’un odak noktası Türkbükü ve Gündoğan'ın arasında yer alan Küçükbük (LRI) Koyu'nda hayata geçiriliyor.

Yapılar, mimarinin doğal yapı ile bütünleştiği ve bölgenin endemik yapısına uygun peyzajın ön plana çıktığı, Bodrum günbatımını doğrudan seyreden yegane koyunda.

Doğal falezleri ile denize sıfır olan The BO Viera'da yapımı devam eden rezidans ve villalarin tamamı deniz manzaralı ve doğaya hakim konumda. Küçükbük Koyu'nun tam karşısında yer alan Apostol (Küçük Tavşan) Adası'na karşı dünyanın en güzel gün batımları The BO Viera sakinlerinin yaşamına benzersiz bir dokunuşta bulunacak.

Alışveriş ve hizmet noktalarının yanı sıra spa, yüzme havuzlari, fitness, restoran ve kafeler, çocuklara özel alan, sahilde beach club'lar gibi sosyal donatılara sahip The BO Viera'nın güvenlik, temizlik, bahçe bakımı gibi servis hizmetleri BESA Grup'un deneyimli hizmet şirketi tarafından sağlanacak. The BO Viera, Küçükbük Koyu'na damga vuran defne ve zeytin ağaçları, begonviller ve yaseminlerle bezenmiş Bodrum peyzajının yanı sıra Hilton grubunun üst segment oteli CURIO'yu The BO Vue CURIO Collection by Hilton markası ve BESA Grup güvencesiyle Türkiye'ye getirecek.

www.theboviera.com


Geri Dön