19 / 04 / 2024

Bodrum The BO Viera teslim tarihi!

Bodrum The BO Viera teslim tarihi!

Firma: Besa Grup

Proje: The BO Viera

Satışları başlayan The BO Viera projesi 330 adet villa ve rezidansı,7 adet işyeri, 1.2 kilometrelik sahili ve 85 odalı otelden meydana geliyor..



Bodrum’un odak noktası Türkbükü ve Gündoğan’ın arasında yer alan Küçükbük Koyu’nda yükselen  The BO Viera   Besa Grup  tarafından hayata geçiriliyor. 

 

Satışları başlayan The BO Viera ilk etapta  54 adet 5+1 dubleks, 49 adet 3+1 ve 5 adet 2+1 flat rezidans yer alıyor. Proje 150 dönüm arsa alanına sahip.

 

330 adet villa ve rezidansı,7 adet işyeri, 1.2 kilometrelik sahili ve 85 odalı otelden meydana gelen Bpdrum The BO Viera 200 milyon Dolar yatırım ile inşa ediliyor. 

 

Bodrum Belediyesi tarafından onaylanan ve inşaat ruhsatı alınan The BO Viera Besa projesinde yapımı devam eden rezidans ve villaların tamamı deniz manzaralı ve doğaya hakim konumda bulunuypr. 

 

Bodrum The BO Viera teslim tarihi!
2019 yılı sonunda teslim edilmesi planlanan The BO Viera  projesinde yer alan gayrimenkuller, yatırımcısına hemen tapu edinme fırsatı da sunuyor. Proje doğal falezleri ile denize sıfır, 1.2 kilometrelik benzersiz bir sahile sahip.
 

Alışveriş ve hizmet noktalarının yanı sıra SPA, yüzme havuzları, fitness, restoran ve cafeler, çocuklara özel alan, sahilde beach Club’lar gibi sosyal donatılara sahip The BO Viera’nın güvenlik, temizlik, bahçe bakımı gibi servis hizmetleri BESA Grup’un deneyimli hizmet şirketi tarafından sağlanıyor. 

 


0 252 313 62 62

http://www.theboviera.com/

Özge ÖZDEMİR ÇOLAK/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön