19 / 04 / 2024

Bodrum The BO Viera'ya Cityscape Global'dan yoğun ilgi!

Bodrum The BO Viera'ya Cityscape Global'dan yoğun ilgi!

Besa Grup tarafından Bodrum'da hayata geçirilen The BO Viera projesi 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da düzenlenen Cityscape Global fuarında tanıtıldı.



İnşaat sektöründe yarım asırdır faaliyet gösteren Besa Grup tarafından hayata geçirilen The BO Viera projesi 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da düzenlenen Cityscape Global fuarında tanıtıldı. Bodrum’un en büyük projesi olacak The BO Viera'ya dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olan Cityscape Global'dan yoğun ilgi geldi.

Cityscape Global fuarında stant açan besa Grup,  200 milyon dolarlık yatırım ile Bodrum’da inşa edeceği “The BO Viera “ projesi ziyaretçilerin beğenisine sundu. BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Cityscape Global fuarına katılımın bölgeden çok yoğun olduğunu ancak Türkiye’den katılımın bu yıl önceki yıllara göre daha az olduğunu açıkladı. 

Yabancı yatırımcının Türkiye'ye ilgisinin devam ettiğini belirten Bezci,” BESA Grup olarak Bodrum’da hayata geçireceğimiz The BO Viera projemiz ile dünya gayrimenkul sektörünün nabzını tutan Cityscape Global fuarına katılmaktan mutluluk duyduk. ITO’nun da Türkiye’nin tanıtımı ve kalkınması için yaptığı çalışmalar arasında bulunmaktan ve ülkemizi ve güzide projemizi tanıtmaktan onur duyuyoruz. Dubai ve Orta Doğu pazarının ülkemize ve projemize olan büyük ilgisi de bizleri çok memnun etti. Türkiye’nin istikrarlı yönetimi ile Körfez ülkelerinin Türkiye’de daha fazla yatırıma yöneleceğine inanıyorum" açıklamasında bulundu. 

Gayrimenkul ve inşaat yapım, yatırım, geliştirme ve işletme konusundaki deneyimini Bodrum'a taşıyan BESA Grup, The BO Viera projesiyle bölgede proje alanı büyüklüğü ve denize konumu açısından bir ilki gerçekleştiriyor. Firma, The BO Viera projesiile de Bodrum’da yüzlerce kişiye iş imkanı sunmaya hazırlanıyor.
 


Geri Dön