18 / 04 / 2024

Martı Grup hedefleri

Martı Grup hedefleri

Turizm sektörünün önemli isimlerinden Oya Narin, zenginleşen Türk insanının tatille yatıp tatille kalktığını söyledi. Narin, "Özellikle genç nesil gezmek istiyor. Yabancılar için de Türkiye çok cazip" dedi..

Kuzey Marmara İleri Teknoloji Sanayi Bölgesi basın toplantısı 31 Mart'ta!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal’ın da içinde olduğu iş dünyası temsilcilerinin hayata geçireceği yeni yatırımlar 31 Mart 2022 tarihinde gerçekleştireceği basın toplantısında duyurulacak.

Divan Çankaya Mart'ta açılıyor!

Divan Grup, Çankaya'daki yeni oteli için imza attı. Otel 2022 Mart itibari ile misafirlerini ağırlamaya başlayacak. 

Madnasa Türkbükü lansmanı 4 Mart'ta!

Türkiye dışında Yunanistan, İtalya, Almanya, İspanya ve İngiltere gibi Avrupa ülkelerindeki gayrimenkul yatırımları ve gayrimenkul geliştirme projeleri ile uluslararası üne sahip AB Grup Holding, Madnasa Türkbükü projesini 4 Mart'ta görücüye çıkarıyor...

Aydınlı Grup Silivri lojistik merkezinin temellerini attı!

Aydınlı Grup, 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmalarına hız kazandırdı. Bu kapsamda Aydınlı Grup Silivri lojistik merkezinin temellerini attı.

Çukurova Balkon’da Mart ayına özel kampanya!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul'ün, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da Mart ayına özel olarak yeni bir kampanya başlattı. 

Güneş enerjisinde 1.3 milyar dolarlık ihale 20 Mart'ta!

Karapınar Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi’nde 1000 MW kapasiteli güneş santrali için 1.3 milyar dolar yatırım yapılacak. İhalesi 20 Mart'ta yapılacak santral için dünya devlerinin içinde yer aldığı 4 grup başvuru yaptı.

2017 çevre temizlik vergisi grup ve dereceleri!

1 Mart 2017 tarihi itibariyle çevre temizlik vergisi 1. taksit ödemeleri başlıyor. Kimin ne kadar vergi ödeyeceği 2017 çevre temizlik vergisi grup ve derecelerine göre belirleniyor..

Ortadoğu Grup Yeni Nesil fiyat listesi!

Ortadoğu Grup Yeni Nesil fiyat listesi 750 bin TL'den başlayarak değişiyor. Yeni Nesil Eyüp projesi Mart 2018'de teslim ediliyor...

Narova 2. Etap Mart'ta teslim edilecek!

Narova'nın 2. etabı martta sahipleriyle buluşacak İzmir'in köklü çimento firmalarından Çimentaş'ın grup şirketleri arasında olan Yapıtek İnşaat'ın yürütücülüğünü üstlendiği Narova 2. Etap projesi, Mart 2017'de sahiplerini bulacak.

Detay Hafriyat Grup Beton İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Detay Hafriyat Grup Beton İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Dal ve Mustafa Selalmaz ortaklığıyla 120 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Sultangazi, Cebeci Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde kuruldu.

Him Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Him Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Berkan İçingir ve Murat Nail Özmen ortaklığıyla 800 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Ümraniye'de kuruldu.

Onurcan Grup Otomotiv İnşaat Reklam Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onurcan Grup Otomotiv İnşaat Reklam Gıda Ticaret Limited Şirketi, Ekrem Onurcan ve Suphiye Onurcan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Nayla Konakları Sitesi'sinde kuruldu.

MDR Grup Medya Teknoloji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MDR Grup Medya Teknoloji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Furkan Kuzu tarafından 50 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Caddesi'nde kuruldu.

Martı Grup hedefleri Haberi

Martı Grup hedefleri

Ünlü tekstilci Halit Narin'in kızı ve Martı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Oya Narin, çocukluğunu babasının turizm tesislerinde geçirmiş ve üniversite eğitimini de turizm üzerine almış bir isim. Sektörün gelişimine yakından tanıklık eden Narin, Türkiye'de tatil kültürünün giderek oturmaya başladığını söyledi. "Artık millet olarak tatille yatıp tatille kalkıyoruz" diyen Narin, gelişimi şu sözlerle özetledi: "Kişi başı gelirin 10 bin dolarlar seviyesine çıkması turizme de olumlu yansıdı." EMITT Fuarı'nda görüştüğümüz Narin'le sektörün gelişimini ve büyüme planlarını konuştuk. 


 Fuar nasıl gidiyor, ilgi nasıl? 

Gayet güzel gidiyor. Booking Ageing dediğimiz rezervasyon portalları fuara damga vurdu. Yaklaşık 10 firma katıldı. Bunun pazara ciddi bir hareket getireceğine inanıyorum. 


 Bunlar çok mu önem kazandı? 

Bildiğimiz geleneksel yöntemlerle tatile çıkma dönemi bitti. Artık herkes elindeki cep telefonuyla yer bakıyor. Fiyat karşılaştırması...