26 / 04 / 2024

martı istabul hotel etkinlikleri

martı istabul hotel etkinlikleri

İstanbul'un kalbinde yer alan Martı İstanbul Hotel, 22-28 Eylül tarihleri arasında başarılı ressam Nazan PAMUK'un "Yanımda Olur musun?" adlı resim sergisine ev sahipliği yapacak.

Continent Hotel Kahramanmaraş Mart'ta açılıyor!

Continent Worldwide Hotels’in açılış hazırlıklarına devam ettiği “Continent Hotel Kahramanmaraş”, Mart ayında misafirlerini ağırlayacak. 

Avrasya GYO, JSC Joy Hotel Batumi GYO'yu 21.9 milyon TL'ye satın aldı!

Avrasya GYO'nun 3 Mart 2020 tarihli kararı ile Gürcistan'da kurulan  Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC şirketini 21 milyon 919 bin 835 TL bedelle satın aldı.

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi 29 Mart'ta!

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul’da gerçekleştirilecek. Zirve, İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliğiyle düzenleniyor.

Martı GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Mart'ta!

Martı GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Mart 2018 Pazartesi günü saat Mercure İstanbul Taksim Hotel'de yapılacak. 

Holiday Inn Bursa City Centre Otel 15 Mart'ta açılıyor!

Bursa Kent Meydanı'nda, uluslararası hotel zincirlerinden Holiday Inn Bursa City Centre oteli 15 Mart'ta kapılarını açıyor.

Polat Ev ve Polat Ofis basın toplantısı 8 Mart'ta!

Yeni projelerini ve hedeflerini hayata geçirecek Polat Holding, “Polat Ev” ve “Polat Ofis” projelerini tanıtacak. Toplantı, 8 Mart, Çarşamba günü Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de düzenlenecek.

Delphin markası Martı Hotel'in işletmesini aldı!

Daha önce Martı bünyesinde bulunan oteli yeni markaları Delphin BE Prive adıyla işleteceklerini kaydeden Cömertoğlu, işletmenin sorumluluğunun ise şirketin yönetim kurulu üyesi Egemen Cömertoğlu'nda olacağını kaydetti.

Martı İstanbul Hotel kapandı!

Mart Otel İşletmeleri A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Martı İstanbul Hotel faaliyetlerinin sona erdiği açıklandı.

Gayrimenkul Hukuku Derneği 11 Mart'ta seminer verecek!

Gayrimenkul Hukuku Derneği 11 Mart günü 14:00- 17:00 saatlerinde The Bostancı Hotel’de “Gayrimenkul Değerlemede İmar Mevzuatı, Tanımlar, Süreçler, 6306 Sayılı Yasa Kapsamında Şerefiyelendirme ve Değer Tespiti” semineri düzenlenecektir.

Marmaris Turistik ve Hotel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Marmaris Turistik ve Hotel İşletmeciliği Anonim Şirketi 9 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Okan Ünal Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

The Address Resindence 3 Mart'ta görücüye çıkıyor!

maar Türkiye, Emaar Square projesinin gözbebeği The Address Resindence İstanbul’un lansmanını Four Seasons Hotel’de gerçekleştiriyor. Proje 3 Mart'ta gerçekleşecek olan basın toplantısıyla görücüye çıkacak.

Akademier kentsel dönüşüm seminer programı 21 Mart'ta!

Gayrimenkul hukukunun uzmanı, kentsel dönüşümden bahsedince akla gelen ilk isimlerden Prof. Dr. E. Saba Özmen Kentsel dönüşüm esaslarını, süreçlerini 21 Mart'ta Taksim Gönen Hotel'de paylaşıyor.

Martı Otel Ünlü Piyanist Verda Erman'ı anıyor!

Martı Istanbul Hotel ve Lila Müzik işbirliğinde gerçekleştirilen “Martı Klasikleri” klasik müzik konserleri kapsamında; 18 Aralık Perşembe akşamı ünlü piyanist Verda ERMAN’ı anma gecesi düzenlenecek.

martı istabul hotel etkinlikleri Haberi

martı istabul hotel etkinlikleri

İstanbul'un kalbinde yer alan Martı İstanbul Hotel, 22-28 Eylül tarihleri arasında başarılı ressam Nazan PAMUK'un "Yanımda Olur musun?" adlı resim sergisine ev sahipliği yapacak. Tabloların satışından elde edilecek gelir ise " Kan ve Kök Hücre Gönüllüleri Derneği " ve lösemi hastası olan 10 yaşındaki bir kız çocuğuna bağışlanacak.


Martı Istanbul Hotel, ressam Nazan PAMUK’un hafızalarda iz bırakacak resim sergisine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Martı Istanbul Hotel’in Istanbul Balo Salonu Fuaye alanında gerçekleşecek serginin, 22 Eylül Pazartesi günü 19:00’da açılış kokteyli yapılacak. Sanatçının 20 önemli eserinin görülebileceği serginin tablo satışından elde edilecek gelir ise "Kan ve Kök Hücre Gönüllüleri Derneği" ve lösemi hastası olan bir kız çocuğuna bağışlanacak. Sanatseverler başarılı ressamın eserlerini yakından görme fırsatını yakalarken, anlamlı bir etkinliğe de destek...