23 / 04 / 2024

Marmaris Turistik ve Hotel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Marmaris Turistik ve Hotel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Marmaris Turistik ve Hotel İşletmeciliği Anonim Şirketi 9 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Okan Ünal Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.



Marmaris Turistik ve Hotel İşletmeciliği Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 9 Mart 2015'te Okan Ünal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Marmaris Turistik ve Hotel İşletmeciliği Anonim Şirketi iş konusu;Turizm Bakanlığından Turizm İşletme Belgesi almak kaydıyla turistik tesis işletmeciliği ve diğer Turizm faaliyetleri çerçevesinde Turizm amaçlı:   3.1 Her türlü turistik tesisler işletmek, 3.2 Restaurant, bar, lokanta, içkili ve içkisiz çay bahçesi kahvehane, müzikhol işletmek, 3.3 Turistik otel, lokanta, bar, restoran inşaat etmek bunun için arsa satın almak ve üzerine tesis etmek, işletmekte olduğu turistik tesis      içinde ve müştemiatındaki dükkan, spor salonları,sauna,büfe v.b. işyerlerini kiraya vermek, 3.4 Şirket amacıyla ilgili hazine yerleri kiralamak üzerinde tesisler kurmak, işletmek, kiraya vermek, 3.5 Konusu ile ilgili turizm işletme belgesi almak, 3.6 Şirket her türlü personel taşımacılığı ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında ihalelere girer. Bu işler için kurulmuş şirket acenteler ile taşımacılık mukaveleleri yapar, 3.7 Şirket kara taşımacılığı ile ilgili her türlü araçların alım satım ve kiralama işlemlerini yapar.       Şahıs ve müesseselere ait araç ve benzeri yük taşımaya elverişli kara ekipmanlarının alım satım kiralaması için tasarrufta bulunur. 3.8 Şirket konusu ile ilgili olarak hakiki ve hükmü şahıslardan otel, motel, tatil köyleri ve diğer Turizm tesislerini      kira akdi ile devir ve temlik alır;bu tesisleri bizzat işletir.   3.9 Yurtiçindeki ve yurtdışındaki şirket ve kuruluşlara ortak olabilir; iştirak edebilir. 3.10 Yürürlükteki ithalat ihracat ve ilgili diğer mevzuata riayet etmek kaydıyla konusu ile ilgili her nevi malın ithalatı, ihracatı ve dâhili toptan ticaretini yapabilir.   3.11 Turizm amacına yönelik her nevi kara, deniz, hava, taşıt araçları alımı, kiralanması, işletilmesi ya da kiraya verilmesi, satılması, 3.12 Toptan ve perakende olarak kuyumculuk, sarraflık, mücevherat, saat vb. malların her nevi altından, gümüşten ve diğer kıymetli madenlerden mamul emtianın satın alınması, satılması, ithalat ve ihracatının yapılması amacıyla yerli ve yabancı gerçek veya tüzel kişilerle işbirliği yapılması işletme faaliyetlerinin gerektirdiği her türlü malların makine, teçhizat, demirbaş, mobilya, mefruşat ve donanımların satın alınması, ithal edilmesi, ihraç edilmesi, kiralanması, 3.13 Konusuyla ilgili toptan ve perakende olarak her türlü mayo, iç çamaşırı, hediyelik eşya, kozmetik ürünleri, terlik, ayakkabı, oyuncak, kaset, cd, kartpostal, saat, altın, pırlanta, gümüş alınması, satılması, ithal ve ihraç edilmesi  



Geri Dön