27 / 04 / 2024

Mashattan maslak iskan

Mashattan maslak iskan

Mashattan konutlarına ilişkin davada müfettişler 10 adet iskân belgesinin iadesini talep etti. Hazırlanan raporda çarpıcı tespitlerde yer aldı.

Mashattan için yıkım kararı gelebilir: Mahkeme yapı denetim ve iskân belgelerini iptal etti! 

Maslak'ta yıllar önce yapılan 10 blok ve 2 bin 200 konuttan oluşan Mashattan adlı sitenin yapı denetim ve iskan belgeleri sahte iskan alındığı belirtilerek, Mahkeme tarafından iptal edildi. 

Mashattan konutlarının sahte iskan belgesi davasında son durum!

Tartışmalı projelere imza atan Taşyapı’nın ünlü “Mashattan” konutlarına 10 sahte iskân belgesi verildiğinin belirlenmesiyle, Şişli Belediyesi’nde o dönem yapı kontrol mühendisi olarak çalışan Faruk Akar'a, 6 ay hapis cezası verdi. Konut sakinleri karara tepki göstererek itiraz edecek...

Mashattan konutlarının sahte iskan belgesi davası başladı!

Taşyapı’nın Maslak'ta hayata geçirdiği Mashattan konutlarına 10 sahte iskân belgesi (yapı kullanım izni) verilmesine ilişkin dava dün görülmeye başlandı

Mashattan konutlarına 10 sahte iskan belgesi verildi iddiası!

Taşyapı’nın hayata geçirdiği ünlü Mashattan konutlarına 10 sahte iskân belgesi (yapı kullanım izni) verildiği iddia edildi.

Doğuş Grubu'nun Maslak'taki plazası yıkılıyor!

Sarıyer Belediyesi'nin aldığı karar doğrultusunda "iskanı bulunmayan" yüksek yapıların yıkımına başlandı. İskansız olduğu tespit edilen Maslak’taki Doğuş Grubu’na ait 122 metrelik plazanın tamamı için yıkım kararı verildi.

Maslak Mashattan'da 1818 daire satışa sunuldu!

İstanbul'un merkezindeki Maslak Mashattan projesi için ayda 1900 dolar taksit, 72 ay vade ve sıfır faizle hemen teslim evleri satışa sundu.

Maslak Mashattan'dan sıfır faiz kampanyası!

İş dünyasının merkezinde, aynı zamanda İstanbul’laiç içe bir yaşam için Maslak Mashattan tartışılmaz çok karlı bir yatırım aracı olarak Evdekifırsat’da yer alıyor.

Maslak Mashattan'da sıfır faiz kampanyası başladı!

Maslak Mashattan’ın hemen kira vermek ya da oturmak isteyenler için hemen teslim evler, yüksek kira getirisiyle kazandıran bir yatırıma dönüşüyor. Ortalama kira getirisi 2.500 TL üzerinde olan evlere 72 ay vade ve sıfır faizle sahip olunabiliyor.

Maslak Mashattan’da 72 ay vade sıfır faiz imkanı!

İstanbul’un merkezinde olan Maslak Mashattan’da ayda 1.900 dolar taksit, 72 ay vade ve sıfır faizle hemen teslim evler evdekifirsat.com’da.

2005 yılında Taşyapı, Mashattan Projesi'nin temelini atacakmış!

2005 yılında Emrullah Turanlı'nın patronu olduğu Taşyapı, Maslak'taki son büyük arsaya ''Mashattan'' Projesi'nin temelini atacakmış. Her biri 33 katlı toplam 10 bloktan oluşacak proje 600 milyon dolara mal olacakmış.

Maslak Mashattan'da peşinatsız hemen teslim daireler!

Peşinat ödemeden konut sahibi olma imkanı sunulan Maslak Mashattan Konutları'nda aylık taskitler 3 bin 650 liradan başlayarak yükseliyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede 8 ara ödeme yapılıyor...

Mashattan'da peşinat kalktı!

İstanbul Maslak'ta konumlanan Mashattan projesindeki son 81 daireyi satışa çıkaran Kent'Sell, yeni bir kampanya başlattı. Peşinatı ortadan kaldıran kampanya kapsamında, 6 ayrı dönemde sabit ödeme ile 120 ay vadede ev sahibi olunabiliyor...

Mashattan’da Kirayı Kendinize Ödeyin, Evinizin Sahibi Olun kampanyası başladı!

Mashattan’da Kirayı Kendinize Ödeyin, Evinizin Sahibi Olun kampanyası başladı. Peşinat olmadan, hemen teslim daireler, 3.650 TL’den başlayan fırsat ödeme seçenekleriyle Maslak Mashattan Kent’sell satış ofisinde ve evdekifirsat.com’da...

Mashattan maslak iskan Haberi

Mashattan maslak iskan

Taşyapı’nın ünlü Mashattan konutlarına ilişkin 10 adet sahte iskân belgesi (yapı kullanım izni) davasında Mülkiye Başmüfettişi iskânların yeniden düzenlenmesini talep etti. Cumhuriyet'ten Hazal Ocak'ın haberine göre, Eski CHP’li Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Hüseyin Sağ ve yurttaşların, “Mashattan” konutlarıyla ilgili “yapı kullanma izin-iskân belgesi” hakkında yaptıkları suç duyurusundan sonra dönemin Şişli Belediye Başkanlığı İmar Komisyonu Başkanı Cemil Vasken Barın ve kontrol mühendisi Faruk Akar hakkında, “Kamu Görevlisinin Resmi Belgede Sahteciliği” suçundan yargılandıkları davada yeni gelişmeler de yaşandı.

Davaya konu iddianamede Adli Tıp Kurumu’nun, “Şüphelilerin belediye kayıtlarında olmayan 10 adet iskân belgesini kendileri imzalayıp diğer imzaların başkaları tarafından atılması neticesinde sahte oluşturulan iskân belgelerini düzenledikleri, böylece atılı suçu işledikleri tüm evrak kapsamında anlaşılmıştır” ifadeleri yer almıştı.  İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi, Cemil...