29 / 03 / 2024

Mashattan Maslak kira

Mashattan Maslak kira

TÜRKİYE'de ilk kez teslime hazır markalı konut projelerinin stoklarında yer alan sıfır daireleri alarak kampanyayla satan EYG Grup şirketi Kent'Sell, Mashattan'daki son 81 daireyi satışa çıkardı...

Mashattan Maslak’ta 2 bin 400 TL’den başlayan kira getirisi fırsatı!

Mashattan, sadece ev sahibi olmayı amaçlayanlar için değil, kira getirisini vakit kaybetmeden kazanmak isteyen yatırımcılar için de avantaj sağlıyor. Mashattan Maslak'ta 2 bin 400 liradan başlayan kira getirisi fırsatı bulunuyor.

Ofislere talebin artması kiraları yükseltti! İşte Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri...

2023 yılında Ofis ve perakende sektörlerinde arzın artan talebin gerisinde kalması, kiraların artmasına neden oldu. En çok iş merkezi ve ofislerin yer aldığı Esentepe, Levent, Gayrettepe ve Maslak'ta ofis kira bedelleri ne kadar oldu?

Dünya Gazetesi Maslak'taki ofisinden bugün çıkarıldı: Kira krizi yaşayan gazete Umut Güner'e satıldı!

Mali sıkıntılar nedeniyle bugün Maslak'ta bulunan ofislerinden çıkarılan Dünya Gazetesi'nin yeni sahibinin de Umut Güner olduğu belirtildi. 

Mashattan için yıkım kararı gelebilir: Mahkeme yapı denetim ve iskân belgelerini iptal etti! 

Maslak'ta yıllar önce yapılan 10 blok ve 2 bin 200 konuttan oluşan Mashattan adlı sitenin yapı denetim ve iskan belgeleri sahte iskan alındığı belirtilerek, Mahkeme tarafından iptal edildi. 

İş GYO Maslak ofis binasının kira değeri ne kadar?

İş GYO Maslak ofis binasının toplam aylık kira değeri 561 bin 200 TL olarak belirlendi. Gayrimenkulün KDV dahil toplam kira değeri ise 662 bin 216 TL oldu. Binanın KDV hariç yıllık kira değeri ise 6 milyon 734 bin 400 TL olarak belirlendi.

Maslak 1453 gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Maslak 1453 projesinde konumlu 1 bağımsız bölümün kira değeri için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

İş GYO Maslak ofis binası kira değerleme raporu!

İş GYO portföyünde yer alan İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M.Ayazağa Mahallesi, 10 ada, 2 pafta, 10 parsele ilişkin kira değerleme raporu KAP'ta yayınlandı. 

Maslak'ta 3 milyon TL'ye kiralık golf sahası!

Golf Tur Operatörleri Birliği (IAGTO) tarafından Orman Müdürlüğü'nün Maslak'taki merkezinde yapılacak olan ihalede ilk yıl için muhammen kira bedeli 3 milyon 66 bin 319 TL olarak belirlenmiş.

İBB’nin TÜGVA’dan geri aldığı yurtta kira krizi!

Ekrem İmamoğlu'nun protokollerini iptal ettiği vakıflardan TÜGVA'ya verilen Maslak'taki yurt binasının İstanbul Üniversitesi'ne (İÜ) tahsis edilmesi gündeme geldi. İBB'nin kiracısı olduğu binanın kira sözleşmesi mülk sahibi tarafından feshedilince tahsis yapılamadı.

Doğuş GYO Mayıs ayında da kiracılarından kira almayacak!

Doğuş GYO Gebze Center AVM'de 2020 yılı Mayıs ayı için alışveriş merkezlerimizin kapalı olduğu süre boyunca, Doğuş Center Maslak ve Doğuş Center Etiler gayrimenkullerinden 31 Mayıs 2020 tarihine kadar kira almayacak.

Doğuş GYO kapanan mağazalarından kira almayacak!

Doğuş GYO, Gebze Center AVM'deki mağazalarından ve Doğuş Center Maslak ve Doğuş Center Etiler gayrimenkullerinde,  yasal düzenlemeler nedeniyle kapanan iş yerlerinden kira almayacak.

İş GYO Maslak Ofis Binası kira değerleme raporu 2020!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M. Ayazağa Mahallesi, 2 pafta, 10 ada, 10 Parsel'e ilişkin kira değerleme raporu yayınlandı... 

Mashattan konutlarının sahte iskan belgesi davası başladı!

Taşyapı’nın Maslak'ta hayata geçirdiği Mashattan konutlarına 10 sahte iskân belgesi (yapı kullanım izni) verilmesine ilişkin dava dün görülmeye başlandı

Doğuş GYO 3 gayrimenkulünde kira kurunu sabitledi!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gebze Center AVM, Doğuş Center Maslak ve Doğuş Center Etiler'deki kira kurunu sabitledi. 

Mashattan Maslak kira Haberi

Mashattan Maslak kira

TÜRKİYE'de ilk kez teslime hazır markalı konut projelerinin stoklarında yer alan sıfır daireleri alarak kampanyayla satan EYG Grup şirketi Kent'Sell, Mashattan'daki son 81 daireyi satışa çıkardı. İstanbul Maslak'ta yer alan daireler için yüzde 30 indirim, 48 ay vade, yüzde 12 peşinat ve banka kredisiz ara ödeme seçenekleri bulunuyor. Teslime hazır projede kiralar 1+1'lerde 2 bin 400, 2+1'lerde 2 bin 900, 3+1'lerde 3 bin 800, 4+1'lerde 5 bin 500 ve 5+1'lerde 7 bin liradan başlıyor. 


Sözcü 



Telefon 0216 313 66...