23 / 04 / 2024

maslak atatürk sanayi sitesi

maslak atatürk sanayi sitesi

Levent Oto Sanayi Sitesi ile Maslak'taki Atatürk Sanayi sitesi, Karayolları'na ait Zincirlikuyu'daki 96 bin 505 metrekarelik arazinin 800 milyon dolara Zorlu Grubu'na satılmasının ardından İstanbul'daki en değerli araziler konumuna geldi.

Ağaoğlu Maslak 1453'te Atatürk heykelinin açılışı yapıldı!

Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan Maslak 1453 projesinde Atatürk heykelinin açılışı yapıldı. Ali Ağaoğlu açılışa sevgilisi Duygu Su Gülpınar’la katıldı.

Maslak 1453'te Atatürk heykeli açılışı yapıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 2 milyon metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirdiği projesi Maslak 1453’ün içerisinde yer alan Atatürk heykelinin açılışını yaptı.

Maslak'taki Atatürk Oto Sanayi Sitesi yeni yer için Silivri’yi seçti!

Maslak’taki Atatürk Oto Sanayi Sitesi yeni yer için Silivri’yi seçti. 1 milyar 250 milyona mal olacak olan projede, Silivri Belediyesi ile MASKOOP karşı karşıya kaldı!

Faruk Özlü, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ni inceledi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'de faaliyetini sürüdüren iki özel okulu ve yapımı tamamlanarak kısmen açılan Düzce Atatürk Devlet Hastanesinin yeni hizmet binasını ziyaret etti.

İzmir Atatürk OSB Destek Alanı AVM'nin halk toplantısı 1 Eylül'de!

Odak İnşaat Mühendislik tarafından, İzmir Çiğli'ye Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Hizmet ve Destek Alanı Alışveriş Merkezi projesi için 1 Eylül günü saat 14:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

İzmir Atatürk OSB'ye 21 derslikli okul geliyor!

İZMİR Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'n 500 öğrencinin eğitim göreceği 21 derslikli okul binası, yeni eğitim- öğretim yılında açılacak.

Hadımköy Atatürk Sanayi Bölgesi neden Islah OSB olamadı?

Hadımköy Atatürk Sanayi Bölgesi için bir iddia ortaya atıldı. Hadımköy Atatürk Sanayi Bölgesi'nin, “Islah OSB” olması adına yapılan başvurunun Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı tarafından engellediği iddiası öne sürüldü.

ÖİB Uşak Atatürk Mahallesi'ndeki gayrimenkulü özelleştirdi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Maliye Hazinesi'nin Uşak Merkez ilçesi, Atatürk Mahallesi'ndeki gayrimenkulünü özelleştirdi. İhaleye en yüksek teklif 1 milyon 325 bin TL ile HTH Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den geldi.

Hadımköy Atatürk OSB'ye imar düzenlemesi!

Hadımköy Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde elektirik, yol, su ve altyapı eksikliği sorunu yetmezmiş gibi şimdi de imar düzenleme olayı çıktı… Hadımköy sanayicisi isyanlarda..! Çünkü Hadımköy sanayicisi üretim yapamaz durumda, huzur istiyor.

Atölye Maslak Maker Culture sergisi 11 Haziran'da açılıyor!

Atölye Maslak Maker Culture sergisi 42 Maslak Ofis Sokağı'nda açılıyor.Maslak Atatürk Oto Sanayi'deki atölyelerde çalışan tasarımcı, sanatçı, fotoğrafçı, dijital medya uzmanları ve ustaların eserleri 42 Maslak Art!SPACE'de ve Ofis Sokağı'nda sergileniyor.

İzmir Atatürk OSB'de 2.9 milyon TL'ye satılık 5 fabrika!

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 5 adet sanayi tesisi, açık artırma usulüyle tahsis edilecek. 7.000 metrekare yüzölçümüne sahip taşınmazlar 2 milyon 950 bin TL'ye satışa çıkarılıyor.

İzmir Atatürk OSB'ye AVM inşa edilecek!

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş 45 bin 500 metrekarelik alanda kurulacak AVM'nin gelirinin eğitime harcanacağını söyledi.

İzmir Atatürk OSB arsasını ihale ile kiralıyor!

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, bölgedeki 45 bin metrekarelik arsasını AVM yatırımcıları için ihaleye çıkardı. Hasılat paylaşımı yöntemiyle yapılacak AVM veya outlet için son teklif tarihi 10 Mart olarak belirlendi.

maslak atatürk sanayi sitesi Haberi

maslak atatürk sanayi sitesi


Önde gelen gayrimenkul kuruluşlarının bir anda ilgi odağına dönüşen bu iki oto sanayi sitesindeki tamirhanelerde metrekare fiyatları 10 bin dolara kadar ulaştı. Bundan 10 yıl öncesine kadar kimsenin yüzüne bakmadığı bu tamirhanelerde fiyat artık, 1 milyon dolardan başlıyor.

Şu ana kadar 6 farklı gayrimenkul kuruluşundan teklif aldıklarını söyleyen Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi Esnaf Odası Başkanı Mustafa Keskin, "Arazimizle ilgilenen yabancı kuruluşlar emlak danışma şirketleri aracılığıyla tekliflerini sunuyor. Türk kökenli firmaları ise kendi arazi kurumlarını aracılığıyla görüşmeye geliyor. Teklifte bulunan kuruluşlar arasında Mashattan projesini uygulamaya koyan Taşyapı'da bulunuyor" dedi.
Oto sanayi sitesi arazisiyle Nurol ve Kanadalı bir firmanın da ilgilendiğine dikkat çeken Keskin, site arazisinin satışıyla ilgili olarak şunları söyledi: "Zincirlikuyu'daki Karayolları arazisinin 800 milyon dolara satılmasının...