29 / 03 / 2024

maslak evleri satılık

maslak evleri satılık

İstanbul'da iş ve finansın kalbinin attığı yer olarak tabir edilen Maslak konut projelerini mercek altına aldık. Maslak satılık daire fiyatları 324 bin TL'den başlıyor 2 milyon 151 bin TL'ye kadar yükseliyor. İşte Maslak konut projeleri...

5. Levent Alibeyköy Evleri satılık!

Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede 2 adet okul, 2 adet cami yer alıyor. 5. Levent Alibeyköy Evleri satılık daire alanları 50 metrekareden başlıyor.

Tekfen Hep İstanbul Evleri satılık!

Tamamı peşin ödemelerde yüzde 5 indirim uygulanan Tekfen Hep İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 193 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerim Nisan 2017'de yapılması planlanıyor.

YDA Park Avenue Evleri satılık!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde hayata geçirilen YDA Park Avenue Evleri satılık daire fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 133 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Kestanepark Evleri satılık!

Kestanepark Evleri satılık daire alanları 80 metrekareden başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişiklik gösteriyor.

Sky Bahçeşehir Evleri satılık!

Sky Bahçeşehir Evleri satılık daire tipleri arasında 2 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı alternatifler yer alıyor. Projenin ön talep süreci devam ediyor.

Mesa Çamlıca Evleri satılık!

Mesa Çamlıca Evleri satılık daire büyüklükleri 240 metrekareden başlıyor ve 950 metrekareye kadar ulaşıyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede 113 adet daire yer alıyor.

Kadıköy Yenitepe Evleri satılık!

Kadıköy Yenitepe Evleri satılık daire fiyatları 467 bin liradan başlangıç gösteriyor. Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa imzası ile yükselen projede daire teslimlerinin 2016 yılı içerisinde yapılması öngörülüyor.

Kartal Manzara Adalar Evleri satılık!

Kartal Manzara Adalar Evleri satılık daire tipleri arasında stüdyodan 5 oda 1 salona kadar farklı alternatifler yer alıyor. Banka kredisi kullanılabilen projede satışlar devam ediyor.

Manzara Adalar Kartal Evleri satılık!

Manzara Adalar Kartal Evleri satılık daire teslimleri Nisan 2018 tarihinde gerçekleşecek. Toplam 975 daireden meydana gelen projede fiyatlar 267 bin 700 TL'den başlıyor.

Helenium Boutique Evleri satılık!

Satış sürecinin devam ettiği Helenium Boutique Evleri satılık daire teslimleri 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek. Proje 6 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.

Park Mavera Evleri satılık!

Park Mavera Evleri satılık daire fiyatları 462 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri minimum 136 metrekare, maksimum 208 metrekare olarak dizayn edildi.

Semerkand Line Bakırköy Evleri satılık!

Semerkand Line Bakırköy Evleri satılık fiyatları metrekare bazında 4 bin 700 liradan başlıyor. 214 adet daireden meydana gelen proje 2016 yılının Eylül ayında teslim edilecek.

Yenitepe Kadıköy Evleri satılık!

Yenitepe Kadıköy Evleri satılık daire teslimleri 2016 yılında gerçekleşecek. 21 katlı 4 blok olarak inşa edilen proje Nuhoğlu ile Gülsa İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

maslak evleri satılık Haberi

maslak evleri satılık

Birbirinden lüks gökdelenlere ev sahipliği yapan Maslak, İstanbul'un iş ve finans merkezinin kalbi durumunda. Yeni ofis ve konut projeleriyle sadece İstanbul'un değil Avrupa'nın da cazibe merkezlerinden biri olma yolunda hızla ilerleyen Maslak, şu anda İstanbul'un birinci derece iş merkezi konumumda yer alıyor. Ulaşım akslarına yakınlığı ile dikkat çeken bölge, yerli ve yabancı birçok şirkete ev sahipliği yapıyor. 


Metro cazibesini daha da artırdı

Yeni yapılan alışveriş merkezleri, ofis projeleri ve lüks konutlarla hızla dönüşen Maslak, metro güzergahında yer alması nedeni ile cazibesini daha da artırdı. 


Arazi yokluğu nedeni ile yeni proje sayısında çok artış olmuyor

Maslak bölgesinde şu anda satışta olan sadece 4 konut projesi var. Konut projelerinin sayısının bu kadar az olmasının en büyük nedeni arazi kıtlığı. Bölgede arazi yokluğu nedeni ile yeni...