24 / 04 / 2024

maslak soma holding Spine Tower projesi

maslak soma holding Spine Tower projesi

Istanbul’da Avrupa yakasının en iyi, en güvenilir, en yüksek, en büyük bahçeli, en merkezi, en sağlam ve en estetik New York stil ikon ofis binası 2014 yazında açılıyor. Maslak ve Levent bölgesinin ve Istanbul’un en muhteşem ofis binası açılıyor...

Peker Holding İstanbul’un kalbine yeni bir ofis projesi daha ekliyor!

Bomonti Business Center gibi İstanbul’a kazandırdığı iş merkezleri ile dikkat çeken Peker Holding, Maslak’ın kalbine yeni bir proje ekliyor. İşte detaylar!

Soma Holding'in 58 ofisi icradan satıldı!

Beş yıl önce sahibi olduğu maden ocağında 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma Holding'in Spine Tower’daki 58 ofisi icradan satıldı.

Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisi satılıyor!

301 madencinin hayatını kaybettiği Soma faciasıyla gündeme gelen Soma Holding, hacizlik oldu. Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisini icradan satışa çıkarıldı.

Soma Holding'in iflası isteniyor!

Soma Holding'in 2 şirketi için iflas davası açıldı. Soma Kömür A.Ş. ve Tilaga A.Ş.'nin iflası isteniyor. Tilaga adına kayıtlı 60 gayrimenkule ise, alacaklı bankalar tarafından ipotek koyuldu.

Peker Holding'in Çamlıca ve Maslak arsalarına ne yapılacak?

Peker Holding, Almanya ve İngiltere'deki arazi geliştirme faaliyetleriyle adından söz ettiriyor. Şirket yurtdışında yatırımlarına hız veriyor...

Ali Ağaoğlu torununa Maslak 1453'teki penthouse daireyi ayırdı!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoglu, dede olmaya hazırlanıyor. Şimdiden hediyesini hazırlayan Ağaoğlu torunu Alin için Maslak 1453'te yaptığı siteden 280 metrekarelik penthouse daireyi ayırdı..

Spine Tower'daki ofisler icradan satılıyor!

Soma Holding'in hacizlik olması üzerine 47 katlı Spine Tower'daki 6 adet ofis İstanbul 10. İcra Müdürlüğü tarafından icradan satışa çıkarıldı.

Soma 301 Konutları teslim edildi!

Zorlu Holding'in Manisa'daki iki fabrikasının açılışı ve Soma'da Doğuş Holding tarafından yapılan 301 konutun teslimi gerçekleşti.

Alarko Holding, Maslak'ta yeni projeye hazırlanıyor!

2 milyar TL cirolu Alarko Holding, Afrika’da otoyol, raylı sistemler, havaalanı, su arıtma projelerini yakından takip ediyor. Holding, Sahra Altı Afrika'da yeni proje geliştirecek. Alarko Holding, Maslak'ta yeni projeye hazırlığında olduğunu da bildirdi.

Soma 301 Konutları'nda anahtarlar teslimi bekleniyor!

Soma’da şehit madencilerin yakınları, Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konutun tapusunu 7 ay önce aldı ancak dairelerin anahtarları hala teslim edilmedi. TOKİ Soma 301 Konutları'nda anahtarlar teslimi bekleniyor.

Ağaoğlu Maslak 1453’te global işbirliği!

Ağaoğlu Maslak 1453’te global bir işbirliği yapıldı. Suudi Abduljawad Holding satın aldığı bir kuleyi işletmesi için Taylandlı Dusit’le anlaştı

TOKİ Soma 301 Konutları'nda kuralar çekildi!

Manisa'nın Soma ilçesinde Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konut, kura çekimiyle maden faciasında hayatını kaybeden 301 madencinin ailelerine dağıtıldı.

Altınbaş Holding, Maslak No/1’e taşındı!

Altınbaş Holding, Maslak No/1’e taşındı. Altınbaş Holding, bulunduğu binanın tamamını Mehmet Altınbaş Eğitim ve Kültür Vakfı’na bağlı İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’ne bağışladı

maslak soma holding Spine Tower projesi Haberi

maslak soma holding Spine Tower projesi


Istanbul’da Avrupa yakasının en iyi, en güvenilir, en yüksek, en büyük bahçeli, en merkezi, en sağlam ve en estetik New York stil ikon ofis binası 2014 yazında açılıyor. Maslak ve Levent bölgesinin ve Istanbul’un en muhteşem ofis binası açılıyor.

Modern projesi, büyüleyici estetiği ve güven veren yapısıyla İstanbul’a çok farklı bir bakış açısı getirmesi planlanan Spine Tower, 22 bin metrekarelik yeşil bir bahçe alanında, yaklaşık 9 bin metrekarelik taban üzerinde 56 kattan oluşuyor.

 

Spinetower'ın ayrıcalıkları;

- Spine, İstanbul Boğazı’nın büyüleyici kıvrımlarını, Belgrad Ormanı’nın uçsuz bucaksız yeşilini, Levent’ten Pera’ya uzanan şehri, 360 dereceye varan görüş açısıyla sunuyor.

- Spine’de ilk kez c-80 sınıf beton kullanılarak, doğal afetlere karşı kusursuz bir güvenli yapı oluşturuldu. Doğal afetler dışında bahçesinin büyüklüğü ve çapı sayesinde hem Büyükdere caddesindesiniz...