24 / 04 / 2024

Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisi satılıyor!

Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisi satılıyor!

301 madencinin hayatını kaybettiği Soma faciasıyla gündeme gelen Soma Holding, hacizlik oldu. Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisini icradan satışa çıkarıldı.



Manisa'nın Soma ilçesinde bulunan maden faciası ile gündeme gelen Soma Holding'in Maslak Spine Tower’daki 48 ofisi icra yönetemiyle satışa sunuldu. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; İstanbul İcra Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen takip işlemi kesinleşti. Bankanın avukatları, Soma Holding'e ait görünen Spine Tower'daki 48 ofis için haciz işlemine başladı. Satışı istenen ofisler için belirlenen bedel ise 82 milyon TL.

İCRA İŞLEMİ KESİNLEŞTİ

Banka Alp Gürkan ve oğlu Can Gürkan için icra takibi başlattı. İstanbul İcra Müdürlüğü tarafından başlatılan takip işlemi kesinleşti.

Soma Holding in Spine Tower daki 48 ofisi satılıyor! 

Soma Holding’in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan

İCRA SATIŞININ İLANI

Soma Holding in Spine Tower daki 48 ofisi satılıyor! 

Soma Holding in Spine Tower daki 48 ofisi satılıyor! 

HER OFİS AYRI AYRI İHALE EDİLECEK

48 ofis için tahmin edilen toplam bedel 82 milyon 420 bin lira olarak açıklandı. Her bir ofis ayrı ayrı ihale edilecek.

Spine Tower, 9’u yer altında, 47’si yer üstünde olmak üzere toplam 56 kattan meydana geliyor. Denizden yüksekliği 300 metre, yerden yüksekliği 191 metre olan Spine Tower'da, 9 bin metrekarelik taban üzerinde, 140 bin metrekarelik kapalı, 12 dönümlük yeşil alan, farklı özellik ve boyutlarda 80 daire bulunuyor.


Geri Dön