20 / 04 / 2024

Soma Holding icra

Soma Holding icra

Beş yıl önce sahibi olduğu maden ocağında 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma Holding'in Spine Tower’daki 58 ofisi icradan satıldı.

Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisi satılıyor!

301 madencinin hayatını kaybettiği Soma faciasıyla gündeme gelen Soma Holding, hacizlik oldu. Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisini icradan satışa çıkarıldı.

Metal Gayrimenkul ve YK Yatırım Holding'in hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı!

Ömer Saçaklıoğlu ve Metal Yapı Konut'un Metal Gayrimenkul'e verdiği beyanda icra takibi nedeni ile sahip oldukları hisseler üzerine haciz konulduğunu beyan etti.  Bu beyan sonucunda hisseler için YK Yatırım Holding A.Ş. ve Yalçın Yalçınkaya ile yapılan hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı.

Soma Holding'in 58 ofisi icradan satıldı!

Beş yıl önce sahibi olduğu maden ocağında 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma Holding'in Spine Tower’daki 58 ofisi icradan satıldı.

Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisi satılıyor!

301 madencinin hayatını kaybettiği Soma faciasıyla gündeme gelen Soma Holding, hacizlik oldu. Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisini icradan satışa çıkarıldı.

Sinan Akçıl'a icra şoku!

Besteci ve şarkıcı Sinan Akçıl icra şoku yaşadı. Saran Holding CEO'su Alan Kenan Saran alacaklı sıfatıyla besteci Sinan Akçıl hakkında İstanbul İcra Müdürlüğü'nde 40 bin TL'lik icra takibi başlattı.

Çağdaş Holding projelerini 2019’da teslim edecek!

Çağdaş Holding icra Kurulu Üyesi Çağlar, "İkinci Swissotel'de açılış için sona yaklaştık. Satışta olan gayrimenkul projelerimizin teslimleri açısından da 2019 bizim için önemli bir yıl olacak" dedi...

Soma Holding'in iflası isteniyor!

Soma Holding'in 2 şirketi için iflas davası açıldı. Soma Kömür A.Ş. ve Tilaga A.Ş.'nin iflası isteniyor. Tilaga adına kayıtlı 60 gayrimenkule ise, alacaklı bankalar tarafından ipotek koyuldu.

STFA Yatırım Holding'in yeni icra başkanı Aslan Uzun olacak!

STFA Yatırım Holding İcra Başkanı (CEO) Yetik Kadri Mert, görevini STFA Grubu Enerji Grup Başkanı Aslan Uzun’a devrediyor. Yetik Kadri Mert, kendi isteği ve vizyonu doğrultusunda değişik projelerde yer almayı hedeflerken, STFA Grubu şirketlerinin Yönetim Kurullarındaki görevlerine devam edecek.

Durmuş Ali Topak, İttifak Holding'den ayrıldı!

İttifak Holding bünyesinde icra kurulu üyesi olarak görev yapmakta olan Durmuş Ali Topak görevinden ayrıldı.

Spine Tower'daki ofisler icradan satılıyor!

Soma Holding'in hacizlik olması üzerine 47 katlı Spine Tower'daki 6 adet ofis İstanbul 10. İcra Müdürlüğü tarafından icradan satışa çıkarıldı.

Soma 301 Konutları teslim edildi!

Zorlu Holding'in Manisa'daki iki fabrikasının açılışı ve Soma'da Doğuş Holding tarafından yapılan 301 konutun teslimi gerçekleşti.

Soma 301 Konutları'nda anahtarlar teslimi bekleniyor!

Soma’da şehit madencilerin yakınları, Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konutun tapusunu 7 ay önce aldı ancak dairelerin anahtarları hala teslim edilmedi. TOKİ Soma 301 Konutları'nda anahtarlar teslimi bekleniyor.

TOKİ Soma 301 Konutları'nda kuralar çekildi!

Manisa'nın Soma ilçesinde Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konut, kura çekimiyle maden faciasında hayatını kaybeden 301 madencinin ailelerine dağıtıldı.

Ahmet Mücahid Ören, İhlas Holding'in İcra Kurulu Başkanı oldu!

İhlas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören'in yeni bir atama yapılıncaya kadar İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürütmesine karar verildi.

Soma Holding icra Haberi

Soma Holding icra

2014 yılında Manisa'nın Soma ilçesinde sahibi olduğu maden ocağında 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma Holding, özel bir bankadan aldığı krediyi ödeyemedi.

Hürriyet Gazetesi'nden Dinçer Gökçe'nin haberine göre; taraflar arasında gerçekleştirilen görüşmelerin neticesinde sonuç alınamayınca holdingin sahip olduğu gayrimenkullerin satılması gündeme gelmişti. Banka, Soma Holding’e bağlı beş şirket ile holdingin sahipleri Alp Gürkan ve oğlu Can Gürkan’a yönelik icra takibi başlattı. İstanbul 10. İcra Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen takip işlemi kesin karara varıldı. Banka avukatları, Soma Holding’in sahip olduğu Spine Tower’daki 58 ofise haciz koydu. İcradan satışa çıkarılan ofisler için 1.4 milyon TL ile 4 milyon TL arasında değişen bedeller belirlendi. İcradan satış kararı gereği ihale geçtiğimiz gün düzenlendi. 8 saate yakın süren ihalede her bir ofis, belirlenen bedelin yüzde 50’si üzerinden tek...