16 / 04 / 2024

Masrafoğlu Grup İnşaat adres

Masrafoğlu Grup İnşaat adres

Masrafoğlu Grup İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Barış Masrafoğlu, Yüksel Tanyeri tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Ekim'de Kartal, Topselvi Mahallesi'nde kuruldu.

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Al Hamad ve Husseın Alhamad ortaklığında kuruldu.

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

Sponhak Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sponhak Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Seyit İsmail Çekmecelioğlu tarafından kuruldu.

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon 34 Grup İnşaat Metal Makina Plastik Elektrik Temizlik Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Okay Göbeloğlu tarafından kuruldu.

Eyb Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyb Grup İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Soykan Eyuboğlu tarafından kuruldu.

Tim Grup İnşaat Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tim Grup İnşaat Plastik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Piroğlu tarafından kuruldu.

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Akgünoğlu tarafından kuruldu.

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Tellioğlu ve Mehmet Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Üç Bilek Grup İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Bilek Grup İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Deniz Cağferoğlu ve Gülseren Kurupınar ortaklığında kuruldu.

Kgc Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kgc Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Güngör Güngörmüş ve nurettin Tanrıverdioğlu ortaklığında kuruldu.

Masrafoğlu Grup İnşaat adres Haberi

Masrafoğlu Grup İnşaat adres
Masrafoğlu Grup İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Barış Masrafoğlu, Yüksel Tanyeri tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 15 Ekim'de kuruldu. 


Masrafoğlu Grup İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, sanayi tesisleri, ticarethane inşaatlarını yapmak satmak. b. Kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerine veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. c. Her türlü inşaat ve yapı projesi oluşturmak, inşaat ve yapı projelerini geliştirmek ve yönetmek d. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık artırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıları her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt...