25 / 04 / 2024

Mavi Fırça İnşaat iletişim

Mavi Fırça İnşaat iletişim

Mavi Fırça İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Temirbağa tarafından kuruldu.

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Ertaç, Başak Balaban ve Rana Anıl ortaklığında kuruldu.

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

C Ve A Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bilkay Bıyık tarafından kuruldu.

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst 34 İnşaat Metal Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliyat Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Palaz tarafından kuruldu.

Resmi Gazete'de yayımlandı! İkinci el sıfır araç fiyatlarını geçemeyecek

Sıfır ve ikinci el araç piyasasında son dakika gelişmesi... 2. el araçlar sıfır fiyatından yükseğe satılamayacak. Ticaret Bakanı Ömer Bolat internette satılan ikinci el araç fiyatının, sıfır fiyatını geçemeyeceğini açıklamıştı.

Bakan Özhaseki: Bundan sonra sıfır toleransla önümüze bakmalıyız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yönetmeliklere uygun olarak inşa edilen binaların, Kahramanmaraş merkezli depremlerden çok az hasarla çıktığına değinerek, sıfır toleransla hareket etmeleri gerektiğini vurguladı.

ŞOK’ta ayaklı fırça faraş seti 55 TL’ye, büyük tabure 35 TL’ye, desenli masa 450 TL’ye düştü!

ŞOK’un 12 Nisan-18 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi paylaşılırken, ayaklı fırça faraş seti 55 TL’ye, büyük tabure 35 TL’ye, desenli masa 450 TL’ye düştü. İşte ŞOK 12 Nisan-18 Nisan 2023 fiyat listesi...

Ağıç İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ağıç İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuray Durgut tarafından kuruldu.

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

Beko Beyond serisi ankastre fırın fiyatlarında son dakika! İşte Mart 2022 fiyat listesi..

Teknoloji ve tasarım Beko Beyond serisiyle bir araya geldi. Beko Beyond serisi ankastre fırınlarının fiyatları görenleri şaşırttı. İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda (Zeın Eddın) M. Abed A. Hawwarın, Ayet Haliloğlu, M. (M. Jawad) Hamza Shahın ve N. (Moh'd Sharıf Sha'lan Abı Sırıeh ortaklığında kuruldu.

Çağrı Şenlen İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrı Şenlen İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Çağrı Şenlen tarafından kuruldu.

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi açıldı!

Kaya Oğulları Petrol Ürünleri İnşaat Nakliyat Ve Gıda Maddeleri San.Tic.Ltd.Şti.Sancaktepe Şubesi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kaya tarafından açıldı. 

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hüma Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret İşletmeleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Efrahim Atmaca tarafından açıldı.

Mavi Fırça İnşaat iletişim Haberi

Mavi Fırça İnşaat iletişim

Mavi Fırça İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Temirbağa tarafından kuruldu.

Mavi Fırça İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirket aşağıda yazılı amaç ve konularda faaliyet göstermek için kurulmuştur. Şirketin başlıca kuruluş amaçları şunlardır; a) Yurtiçinde ve yurtdışında inşaat ve taahhüt işleri yapmak, taahhüt ettiği işi kısmen veya tamamen başkalarına ihale etmek, yapı ihalelerine katılmak, her türlü inşaat, taahhüt, hafriyat, nakliyat, alt ve üst yapı işleri ile, iç ve dış dekorasyon işlerini yapmak, kendi nam ve hesabına, müteahhitlik, mühendislik ve taşeronluk işleri yapmak, özel mahiyette her türlü konut ve işyeri inşaatı işleri için arsa satın almak veya kat karşılığı anahtar teslimi olarak anlaşma suretiyle konut ve işyerleri inşaatı yapmak...