27 / 04 / 2024

Mavikent konutları kurası ne zaman çekilecek

Mavikent konutları kurası ne zaman çekilecek

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Gaziantep Mavikent Konutları 4.Etap'ta toplam 1.000 adet konut yer alıyor. Mavikent Konutları kura çekimi...

Kocaeli Sağlıkkent kura çekilişi yarın!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Sağlıkkent konutları kurası için geri sayım başladı. Sağlık çalışanlarına yönelik inşa edilen projenin kurası yarın çekilecek.

Tarsus İmar'ın toplu konutları için kat kurası çekildi!

Mersin’de Tarsus İmar Limited Şirketi tarafından yapımına başlanan, toplu konutların kat kurası, noter huzurunda çekildi.

Bolu 3. etap TOKİ konutları kurası 7 Mayıs'ta!

Bolu Taşkesti Belediyesi, heyecanla beklenen TOKİ konutları kurasının çekileceği tarihi açıkladı. Buna göre Taşkesti'ye yapılacak 3. Etap TOKİ konutları kurasının 7 Mayıs'ta gerçekleşecek.

TOKİ'den 7 bin lira peşinat 303 lira taksitle ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 bin lira peşinat ve 303 lira taksitle konut fırsatı sunuyor. Projelerde yer alan konutlar kurasız olarak açık satış yöntemiyle satışa çıktı.

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan 460 konut satışa çıktı. Projedeki konutlar kurasız olarak satılacak.

TOKİ Mersin Mezitli 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Mersin Mezitli 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Mersin Mezitli 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Mersin Mezitli emekli konutları kurası ne zaman? İşte TOKİ Mersin Mezitli 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Nusaybin'de ilk TOKİ Konutları kurası çekildi!

Nusaybin'de TOKİ tarafından yapımı tamamlanan 342 konut ve 36 ticari iş yerinin kurası çekildi. Kura çekilişi  Mitanni Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. 

Şahinbey'de kentsel dönüşüm memnuniyeti!

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Sanayi Sitesi ve Mavikent Konutları'nda incelemelerde bulundu.

Mavikent 5. Etap Konutları'nda kura heyecanı!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan Mavikent 5. etapta hak sahipleri dairelerine kavuşuyor. Daire belirleme kurası bugün Şahinbey Spor Salonu’nda yapılıyor...

TOKİ'den Gaziantep'teki şehit ailelerine özel proje!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, şehit aileleri ve gaziler için yaptırılan Mavikent Konutları'nı gezerek, inşaat çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 

TOKİ İncesu 4. Etap başvuruları 27 Kasım'da başlıyor!

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, İncesu Belediyesi tarafından hayata geçirilen toplu konutlar hakkında bilgi verdi. Konutlar kurasız şekilde hak sahiplerini bulacak. 

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası!

Toplamda 103 adet konutun kura ile satılacağı Gaziantep Şehitkamil Emeklilere Özel projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası ne zaman?

Mavikent konutları kurası ne zaman çekilecek Haberi

Mavikent konutları kurası ne zaman çekilecek

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Gaziantep Mavikent Konutları 4.Etap'ta toplam 1.000 adet konut yer alıyor. 


Gaziantep Mavikent 4. Etap Evleri 90 metrekarelik 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede aylık taksit ödemeleri 400 TL ile yapılabiliyor. 


Mavikent Konutları 'nda 12 bin TL peşinat ödeyerek konut sahibi olabilmek mümkün. 


Mavikent konutları kura çekimi!

Gaziantep Mavikent 4. Etap kura çekilişi 23 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek. Gaziantep Mavikent 4. Etap kurası saat 09.00’da Karataş’ta ki Şahinbey Spor Salonunda yapılacak


Noter huzurunda gerçekleşecek kura çekimi ile Mavikent’ten konut sahibi olmayı hak edecek bin asil ve bin yedek isim...