28 / 03 / 2024

Mavikent 5. etap kuraları 2 Nisan'da çekilecek!

Mavikent 5. etap kuraları 2 Nisan'da çekilecek!

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu Şahinbeylilerin beklediği müjdeli haberi açıkladı. Tahmazoğlu Mavikent Konutlarında 5. etap kuralarının 2 Nisan 2017 tarihinde çekileceğini söyledi.




Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu Şahinbeylilerin beklediği müjdeli haberi katıldığı televizyon programında canlı yayında açıkladı. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey Belediyemiz tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması amacıyla yapılan Mavikent Konutlarında 5. etap kuralarının 2 Nisan 2017 tarihinde çekileceği müjdesini verdi.


Mavikent Konutları 1-2-3 ve 4 etaplarında yaptırdığı evlerle, dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Şahinbey Belediyesi, projenin devamı olan Mavikent 5. etap için 32.117 kişi başvuru yapmıştı. 


5. Etap Kura Çekilişi


Şahinbey Belediyemiz tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan ve daha önceki 4 etaptan 3000 ailenin yararlandığı projenin 5. etap kura çekilişi 2 Nisan 2017 tarihinde Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda sabah saat 09:00’da gerçekleşecek. Noter huzurunda yapılacak kurada bin asil ve bin yedek isim belirlenecek.


Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, 32 bin 723 kişinin başvurduğu Mavikent Konutları 5. etapta kısa süre sonra inşaat çalışmalarının başlayacağını belirterek “Vatandaşlarımızı kira öder gibi ev sahibi yaptık. Şu an orada oturan vatandaşlarımız hallerinden son derece memnun. Dar gelirli vatandaşlarımız için konut yapmaya devam edeceğiz. 2 Nisan 2017 tarihinde Karataş Şahinbey Spor Salonu'nda sabah saat 09:00’da 5. Etap kura çekilişimizi gerçekleştireceğiz. Bu çekiliş sonrasında 1000 vatandaşımız daha ev sahibi olacak." dedi.




Şahinbey Belediyesi


Geri Dön