19 / 04 / 2024

Mavikent 5. Etap 2 oda 1 salon kura sonuçları!

Mavikent 5. Etap 2 oda 1 salon kura sonuçları!

Mavikent 5. Etap kura çekilişi bugün saat 9:30'da başladı. Mavikent 5. Etap 2 oda 1 salon kura sonuçları açıklandıktan sonra burada yer alacak..



Gaziantep Şahinbey Belediyesi'nin dar gelirler için ürettiği Mavikent Projesi kapsamındaki 5. Etap Evleri için kura çekilişi bugün 9:30'da başladı. 


1000 ailenin ev sahibi olacağı projede 99 metrekare büyüklükte 2 oda 1 salon daire tiplerine yer verildi. Mavikent 5. Etap 2 oda 1 salon kura sonuçları henüz açıklanmadı.


Karataş Şahinbey Spor Salonunda gerçekleşen kuranın tamamlanmasının ardından Mavikent 5. Etap 2 oda 1 salon kura sonuçları da burada yer alacak.


2 aşamalı kura

Mavikent 5. Etap kurası 2 aşamalı olarak çekilecek. İlk aşamada yalnız konut almaya hak kazanan 1.000 asil ve 1.000 yedek kişi belirlenecek. Kurada çıkan yedek isimler çekiliş sırasına göre ilk seçilen yedek 1. sırada, 2. seçilen yedek 2. sırada olmak üzere öncelik hakkına sahip olacak.


Daha sonra 1.000 asil ve 1.000 yedek hak sahiplerinin tahsis şartlarını tamamıyla taşıyıp taşımadığı Belediye tarafından incelenecek, tahsis şartlarını taşımayan kişilerin hak sahipliği Belediye Encümeni’nce iptal edilecektir. İptal edilen asil hak sahibinin yerini sırasıyla yedek hak sahipleri alacak.


İkinci aşamada ise; İdare tarafından belirlenecek ileri bir tarihte, birinci aşamada belirtildiği üzere inceleme sonrası hak sahibi olma şartlarını taşıyan kişiler arasında, Şahinbey Belediye Başkanlığı’nca, konut tahsisi kesinleşen hak sahiplerinin blok, kat ve dairelerin belirleneceği noter huzurunda kura çekimi yapılacak.





Geri Dön