28 / 03 / 2024

mavikent konutları teslimleri ne zaman

mavikent konutları teslimleri ne zaman

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, dar gelirli aileler için yapılan ve kurası çekilen Mavikent'te ilk 1000 konutun 16 Mart'ta hak sahiplerine anahtar tesliminin yapılacağı müjdesini verdi...

Depremin merkez üssü Pazarcık'taki afet konutlarının teslimleri için geri sayım başladı!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki iki depremden birincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde inşa edilen kalıcı konutların teslimleri için geri sayım başladı...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda anahtar teslimleri yapıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun temelini attığı KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları projesi beklenenden 5 ay önce bitirildi. Projedeki konutların anahtar teslimleri yapıldı. 

Avrupa Konutları Yamanevler'de daire teslimleri başladı! 

Artaş İnşaat tarafından Ümraniye'de yükselen Avrupa Konutları Yamanevler’de, ilk etabın daire teslimleri başladı...

Şahinbey'de kentsel dönüşüm memnuniyeti!

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Sanayi Sitesi ve Mavikent Konutları'nda incelemelerde bulundu.

TOKİ'den Gaziantep'teki şehit ailelerine özel proje!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, şehit aileleri ve gaziler için yaptırılan Mavikent Konutları'nı gezerek, inşaat çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 

Avrupa Konutları Yamanevler konut teslimleri!

Avrupa Konutları Yamanevler projesi 472 bin metrekare inşaat alanına sahip. Avrupa Konutları Yamanevler konut teslimleri ne zaman?

Avrupa Konutları Yamanevler teslimleri!

Avrupa Konutları Yamanevler projesinde dairelerin fiyatları 484 bin TL'den başlıyor. Avrupa Konutları Yamanevler teslimleri ne zaman?

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

Mavikent 5. Etap Konutları'nda kuralar yarın çekilecek!

TOKİ ve Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent 5. Etap Konutları'nda kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Kuraya 32 bin 117 kişi dahil edilecek.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları'nda ödemeler 240 ayda tamam!

TOKİ tarafından Gaziantep'te 500 şehit ailesi için inşa edilecek TOKİ konutları, Şehit Aileleri Derneği ile Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şubesi üyelerini memnun etti. Ödemeler, 240 ay içerisinde tamamlayacak.

Mavikent 5. etap kuraları 2 Nisan'da çekilecek!

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu Şahinbeylilerin beklediği müjdeli haberi açıkladı. Tahmazoğlu Mavikent Konutlarında 5. etap kuralarının 2 Nisan 2017 tarihinde çekileceğini söyledi.

Mavikent Konutları 5. etap kura çekimi 2 Nisan'da!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan Mavikent Konutları 5. etap kura çekimi 2 Nisan'da gerçekleşecek.

Avrupa Konutları Atakent 4 teslimleri!

Avrupa Konutları Atakent 4 projesinde üzde 15 peşinde 0,42 faizle taksitli ödemeler yapılabiliyor. Peki, Avrupa Konutları Atakent 4 teslimleri ne zaman yapılacak?

mavikent konutları teslimleri ne zaman Haberi

mavikent konutları teslimleri ne zaman

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, dar gelirli aileler için yapılan ve kurası çekilen Mavikent'te ilk 1000 konutun 16 Mart'ta hak sahiplerine anahtar tesliminin yapılacağı müjdesini verdi.


Başkan Tahmazoğlu, "Amacımız herkesin ev sahibi olması"


Dar gelirli aileler için Mavikent'te 2000 konutun kura ile hak sahiplerinin belirlendiğini kaydeden Başkan Tahmazoğlu, konutlarımızın 1000 tanesini tamamladık. Şimdi çevre düzenleme çalışmasını yapıyoruz. Şimdi vatandaşlarımız ne zaman teslim edilecek diye merak ediyor. İlk 1000 konutumuzun hak sahiplerine anahtar teslimini 16 Mart'ta Şahinbey Spor Salonu'nda düzenleyeceğimiz törenle vereceğiz. Amacımız vatandaşlarımız kirada değil, kendi evlerinde otursun. Mavikent konutlarımızın çevresinde 30 bin ve 50 bin metrekare büyüklüğünde iki parkımızın yapımına devam ediyoruz. Okulum, camimiz ve çarşımız yapılıyor. İnşallah burası güzel bir mahalle olacak. Hak sahiplerine şimdiden hayırlı olsun. Kurada çıkmayanlar...