19 / 04 / 2024

mavişehir izmir satış ofisi

mavişehir izmir satış ofisi

Cengiz İnşaat Mavişehir projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Penthouse dairelerin de yer aldığı proje İzmir Mavişehir bölgesinde inşa ediliyor.

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

Ekmas Mavişehir'de son 1 konut satışta: 16 milyon TL'ye!

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde inşa edilen Ekmas Mavişehir Projesi alıcılarına teslim edilmeye başlayalı iki yıl oldu. Birbirinden farklı sosyal alanların bulunduğu bu projeye dair tüm detaylar haberimizde…

İzmir Mavişehir'de emlak vergisi isyanı!

İzmir Mavişehir'de yaşayan vatandaşlar emlak vergisinin yüksek olduğunu belirterek tepki gösterdi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında bölgedeki emlak vergilerini kaleme aldı.

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir ihalesini iptal etti!

TOKİ, Karşıyaka Mavişehir'de ihale ile satışını yaptığı iki parselden biri olan ve yaklaşık 60 milyon TL'ye satışını yaptığı 'spor alanı' ihalesini iptal etti. 

Tunç Soyer'den Mavişehir'deki sit alanının devrine tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir'de 1. Derece Doğa Sit kapsamında kalan Gediz Deltası'nın bir parçası olan ve imar planlarında Rekreasyon Alanı ve Açık Spor Tesisi Alanı olarak belirlenen bölgenin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışının yapılmasını de

İzmir Frekans Mavişehir fiyatları!

Anka İnşaat Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. 84 daireden meydana gelen projede 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki İzmir Frekans Mavişehir fiyatları ne kadar?

Frekans Mavişehir yıl sonunda satışta! Yeni proje!

Anka İnşaat'ın İzmir'de hayata geçireceği Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. Fiyatların 3 milyon liradan başladığı projenin yıl sonunda satışa çıkması planlanıyor...

İzmir'de 1200 öğrencili okul 33 milyon TL'ye satılıyor!

İzmir bir emlak alım sitesinde 1200 öğrencili okul satışa çıkarıldı. İzmir Karşıyaka Mavişehir’de satılık 8 katlı okul' başlığıyla 7 yıllık kira sözleşmesi olan bir okul 33 milyon liraya satışa çıkarıldı.

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatlar 2018!

Portmarin Mavişehir İzmir fiyatları haberimizde yer alıyor. Toplam 117 adet daireden oluşan projede 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Portmarin Mavişehir İzmir fiyat listesi!

Katal İnşaat imzasıyla yükselen Portmarin Mavişehir projesi 117 adet daireden meydana geliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Portmarin Mavişehir İzmir fiyat listesi...

İzmir Portmarin Mavişehir fiyatları!

117 adet daireden oluşan İzmir Portmarin Mavişehir projesi Katal İnşaat tarafından inşa ediliyor. İşte, İzmir Portmarin Mavişehir fiyatları.. 

Mavişehir Modern’e Yeni Etap: Ataşehir Modern İzmir!

Gergül İnşaat, son dönemin en gözde semti olan Ataşehir’de yeni proje müjdesini verdi. Mavişehir Modern’e yeni etap geliyor: Ataşehir Modern İzmir..

Mavişehir Livin İzmir fiyat listesi!

Mavişehir Livin İzmir fiyat listesi daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 366 konut ve 33 ticari birimden meydana geliyor. 

mavişehir izmir satış ofisi Haberi

mavişehir izmir satış ofisi

Mavişehir Carrefour ve Taypark'a yakın bir bölgede hayata geçirilen Mavişehir Evleri Cengiz İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Projenin ilk etabında 312 adet konut bulunuyor.


Cengiz İnşaat Mavişehir projesi spor salonu, güvenlik,  yüzme havuzu ve otopark gibi ortak kullanım alanlarından oluşuyor. Projede toplam 2 bin 500 adet daire yer alacak.


Penthouse dairelere de yer verilen İzmir Mavişehir Evleri hakkında detaylı bilgi almak için 0232 336 76 83 numaralı telefondan satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Proje 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor.


Cengiz İnşaat Mavişehir projesi iletişim 

Telefon:  (232) 336 76 83

Özge...