17 / 04 / 2024

Mavişehir Modern ulaşım

Mavişehir Modern ulaşım

20 Eylül 2014 tarihinde, lansmana özel tanıtım fiyatlarıyla satışa çıkan Gergül İnşaat' ın Mavişehir' deki dördüncü projesi Mavişehir Modern4' te iki günlük lansman süresinde konutların yüzde 48' i satıldı.

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

Bursa Şehir Hastanesi nerede, nasıl gidilir, ulaşım bilgisi 2019!

Bursa Şehir Hastanesi nerede? Bursa Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir 2019? gibi soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. işte Bursa Şehir Hastanesi ulaşım bilgisi 2019...

Mavişehir Modern’e Yeni Etap: Ataşehir Modern İzmir!

Gergül İnşaat, son dönemin en gözde semti olan Ataşehir’de yeni proje müjdesini verdi. Mavişehir Modern’e yeni etap geliyor: Ataşehir Modern İzmir..

Gergül İnşaat'tan Ataşehir Modern projesi geliyor! Yeni proje!

Gergül İnşaat İzmir Karşıyaka'da yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yer alacak proje Mavişehir Modern projelerine benzeyecek...

Manisa Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na ek bina!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının çalışmalarında daha kaliteli, hızlı ve kesintisiz hizmet verebilmesi için mevcut hizmet binasının yan tarafına yeni bir ek bina yapılıyor.

Eskişehir Modern Sanat Müzesi'ni Japonlar yapacak!

Eskişehir Odunpazarı'da inşa edilecek modern sanat müzesinin detayları paylaşıldı. Projenin yapımını Japon mimar Kengo Kuma'nın mimarlık ofisi, Kengo Kuma & Associates üstlenecek.

Ankara'da şehir hastanelerine ulaşım için 700 milyon yatırım!

Başkan Melih Gökçek, Başkent’te açılacak olan şehir hastanelerine rahat ulaşım sağlanabilmesi için 700 milyon TL’lik yatırım yapacaklarını açıkladı.

Kayseri'nin ulaşım projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ulaşımı daha da rahatlatacak olan projeleri gerçekleştirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kırşehir'in ulaşım ağı genişliyor!

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir’in mevcut ulaşım ağını güçlendirmek için Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile biraraya gelerek, Kırşehir'e yapılacak yol ve kentsel yenileme projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Kayseri Ulaşım Master Planı için dev anket!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı için yaklaşık 15 bin hane ile anket çalışması yapıyor. Anketörler, Master Plan Anketi için belirlenen hanelerden biri olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in evine de gittiler.

Salı Grubu'nun gündeminde ulaşım alanında yapılan çalışmalar anlatıldı!

Salı Sanayici ve İşadamları Grubu'nun haftalık toplantısına konuk olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Hülya Atalay, ulaşım konusunda yapılan çalışmaları anlattı.

Avrupa Konutları Başakşehir Evleri ulaşım!

Avrupa Konutları Başakşehir Evleri ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde, 882 ada 1 parsel üzerinde yer alacak. Proje 140 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

Atmaca Bahçeşehir Evleri ulaşım!

Atmaca Bahçeşehir Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Başakşehir Bahçeşehir lokasyonunda yer alıyor. Toplam arsa alanı 48 bin metrekare olarak belirlenen projede 225 adet bağımsız birim bulunuyor.

Mavişehir Modern ulaşım Haberi

Mavişehir Modern ulaşım

Gergül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Gültekin “ İstek ve talepleri belirledik. Bölgeye değer katacak projeyi oluşturduk. Mavişehir Modern kalitesini tercih edenler her zaman kazandı ve kazanmaya devam edecek. “ Sözde değil özde anahtar teslim anlayışı” ile çıktığımız yolculuğumuzda kaliteden ödün vermeden gerçekleştirdiğimiz projelerimizi zamanından önce ve eksiksiz teslim ederek hayata geçirmenin gururunu yaşıyor ve ilk günkü heyecan ile çalışmanın sorumluluğunu çok iyi biliyoruz. Gösterilen yoğun ilgiden ve bize verilen değerden dolayı İzmirlilere ve müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Verilen değere layık olmak için var gücümüzle çalışmaya ve şimdi de Mavişehir Modern4 projemizle beklentilere değer katmaya devam edeceğiz.” dedi.


Beklentileri en üst seviyede karşılamak amacıyla, tamamen tüketici talepleri doğrultusunda tasarlanan ve yapımına başlanan Mavişehir Modern4 projesi 30 Haziran 2016 tarihinde teslim...