29 / 03 / 2024

Mayıs 2021 müteahhit harcamaları

Mayıs 2021 müteahhit harcamaları

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nca hazırlanan kamunun aylık harcama verileri, kalem kalem hangi gider için ne kadar harcama yapıldığını gözler önüne serdi. Buna göre; Mayıs 2021'de müteahhitlere yaklaşık 8 milyar TL ödeme yapıldı.

Milyonlarca çiftçinin beklediği Mayıs 2023 müjdesi geldi! Herkes bir an önce hesaplarını banka hesaplarını kontrol etsin

Milyonlarca çiftçinin beklediği Mayıs 2023 müjdesi geldi... Herkes bir an önce hesaplarını banka hesaplarını kontrol etsin...

Aile Bakanlığı'ndan destek ödemelerinde mayıs ayı müjdesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından verilen destek ödemelerini alan milyonlarca vatandaşımızın destek ödemeleri hakkındaki soru işaretleri giderildi. Mayıs ayı konusunda müjde geldi.

Anne babalara seçim öncesi Mayıs 2023 müjdesi geldi! Tam 1.900 TL yardım yapılacak! Bu paraları kaçırmayın!

Anne babalara seçim öncesi Mayıs 2023 müjdesi geldi... Tam 1.900 TL yardım yapılacak... Bu paraları kaçırmayın...

Milyonlarca çiftçiye son dakika Mayıs 2023 müjdesi! Herkes hemen hesaplarını bir kontrol etsin!

Milyonlarca çiftçiye son dakika Mayıs 2023 müjdesi geldi! Herkes hemen hesaplarını kontrol etsin... İşte tarımsal destek ödemeleri ile ilgili son dakika detayları...

2023 TYP mayıs ayı müjdesi geldi mi? TYP kadro açıklaması var mı? 2023 TYP son dakika gelişmesi

İŞKUR aracılığı ile okul gibi yerlerde temizlik personeli olarak çalışan vatandaşlar TYP'ye kadro gelecek mi sorusunun yanıtı araştırılıyor. 2023 TYP mayıs ayı müjdesi geldi mi? TYP kadro açıklaması var mı? 2023 TYP son dakika gelişmesi.

18 Mayıs 2023 tatil mi? 18 Mayıs yarım gün mü? 18 Mayıs okullar tatil mi?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kısa bir süre sonra kutlanacak. Bundan dolayı da 18 Mayıs tatil mi, okullar yarım gün mü? 18 Mayıs tatil mi? soruları gündemde yer alıyor. İşte detaylar!

Devlet Su İşleri KPSS şartsız personel alımında Mayıs 2023 müjdesi! Sınavsız ve mülakatsız personel alımını kaçırmayın

Devlet Su İşleri KPSS şartsız personel alımında Mayıs 2023 müjdesi geldi. Sınavsız ve mülakatsız personel alımını kaçırmayın... İşte son başvuru tarihi...

Aile Bakanlığı'ndan mayıs ayı müjdesi şimdi geldi

Aile Bakanlığı tarafından mayıs ayında yapılan açıklamalar devam ediyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın mayıs ayı müjdesini de bakan Derya Yanık duyurdu.

Aile Destek Programında resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi! Hesaplara tek tek 1.100 TL ve 1.250 TL yatırılacak! Kaçırmayın

Aile Destek Programında resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi... Hesaplara tek tek 1.100 TL ve 1.250 TL yatırılacak... Kaçırmayın...

Ziraat Bankası'ndan mayıs ayı müjdesi geldi

Bankaların kredi konusundaki yarışı tam gaz devam ediyor. Ziraat Bankası'ndan mayıs ayında geçerli olacak bir kredi kampanyası geldi.

Aile Bakanlığı'ndan 15 mayıs ayı müjdesi

Aile Bakanlığı tarafından ödenen destek ödemelerinin mayıs ayında hesaplara yatıp yatmayacağı merak ediliyordu. Aile Bakanlığı'ndan mayıs ayına ilişkin müjde geldi.

TOKİ'den Diyarbakırlılara resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi! 132 yeni konut için bu tarihe dikkat!

TOKİ'den Diyarbakırlılara resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi. Tek bir ilçede inşa edilecek olan toplamda 132 yeni konut için bu tarihe dikkat...

TOKİ Kırklareli projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! 204 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığını Kırklareli projesi için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi! 204 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat...

Mayıs 2021 müteahhit harcamaları Haberi

Mayıs 2021 müteahhit harcamaları

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nca hazırlanan kamunun aylık harcama verileri, kalem kalem hangi gider için ne kadar harcama yapıldığını gözler önüne serdi. 

Birgün'den Hüseyin Şimşek'in haberine göre; Muhasebat Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, örtülü ödenek, kamunun kira gideri ve müteahhitler için gerçekleştirilen ödeme tutarları, milyarlarca Türk Lirası'na ulaştı. 

5 ayda kamu kurumlarının kira giderlerinin ödenmesi amacıyla yaklaşık 4.8 milyar Türk Lirası harcandı. Bu bedelin 4 milyar 207 milyon Türk Lirası olan kısmı hizmet binalarının kiraları için, 27 milyon Türk Lirası ise lojman kiraları için ödendi. 

2021'in 5 ayında müteahhitlere 23 milyar TL'den fazla ödeme yapıldı. Farklı harcama kalemleri kapsamında yer alan müteahhitlik giderleri için yalnızca Mayıs 2021'de yaklaşık 8 milyar TL ödeme yapıldı. Bu harcamayla yıl rekoru kırıldı.

İnşaat sektöründe 5...