19 / 04 / 2024

Mazhar Alanson ve biricik sudenin evi

Mazhar Alanson ve biricik sudenin evi

Uzun yıllar kirada oturdukları Yeniköy’deki evlerinin bulunduğu arazi Arap bir iş adamına satılan Alanson ve Suden çifti, Tarkan’ın Tarabya’da bulunan evinin hemen bitişiğinde yer alan havuzlu villayı kiralad

Metoksa Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metoksa Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mazhar Özdemir tarafından kuruldu.

İslambul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İslambul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mazhar Iqbal, Samıa Ishfaq, Sumaıra Tarıq ve Zafar Iqbal ortaklığında kuruldu.

Evoscouts İletişim Projeleri Yönetim ve Planlama Limited Şirketi kuruldu!

Evoscouts İletişim Projeleri Yönetim ve Planlama Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mazhar Özgür tarafından kuruldu.

Sehendes Grup Mühendislik Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sehendes Grup Mühendislik Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 150 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Gökçek, Mazhar Osman Başak ve Yusuf Şimşek ortaklığında kuruldu. 

HVM İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HVM İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Şaşmaz ve Mazhar Şaşmaz ortaklığıyla 2 milyon TL sermaye ile 14 Nisan'da Fatih, Beyazıt Mahallesi, Kuyumcular Caddesi'nde kuruldu.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi projesine itiraz!

Bakırköy Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin ihale edilen “yenilenme” çalışması tartışmalara neden oldu. İddia şu: Yüzyıla yakın hizmet veren bu bütünlük parçalanmak isteniyor

Depoıl Petrol Sondaj Araştırma ve İşletme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Depoıl Petrol Sondaj Araştırma ve İşletme Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Salaudy Amerkhanov, Magomed Bokov ve Muhammet Mazhar Kızıltan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Maltepe'de kuruldu.

MFK Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MFK Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mazhar Karaçavuş tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 18 Mayıs'ta Kartal, Soğanlık Yeni Mahallesi'nde kuruldu.

Makrom mağdurları Necmi Kadıoğlu ve Makrom Yapı'yla görüşecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak parasını ödedikleri evleri alamadıklarını dile getiren Makrom mağdurları yarın Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Emine Bakırcı Turgut, Mazhar Bakırcı ve Vahap Turgut ile görüşecek...

Grup Aydınlar Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grup Aydınlar Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mazhar Aydın tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Mart'ta endik, Kavakpınar Mahallesi'nde kuruldu.

Trendist Ataşehir'de hafta sonu etkinliği düzenlendi!

K Yapı ve Solid işbirliğiyle Ataşehir'de hayata geçirilen Trendist Ataşehir'de hafta sonu etkinliği düzenlendi. Ünlü besteci ve yorumcu Mazhar Alanson'un mini bir konser verdiği etkinlikte davetliler eğlenceli bir gün geçirdi.

Trendist Ataşehir etkinliğinde Mazhar Alanson konseri!

K Yapı ve Solid işbirliğiyle Ataşehir'de hayata geçirilen Trendist Ataşehir'de hafta sonu etkinliği düzenlendi. Ünlü besteci ve yorumcu Mazhar Alanson'un mini bir konser verdiği etkinlikte davetliler eğlenceli bir gün geçirdi.

Trendist Ataşehir'de Mazhar Alanson rüzgarı esti!

Trendist Ataşehir unutulmaz bir hafta sonu etkinliğine ev sahipliği yaptı. Ünlü besteci ve yorumcu Mazhar Alanson’un mini bir konser verdiği etkinlikte davetliler eğlenceli bir gün geçirdi.

Mazhar Alanson ve biricik sudenin evi Haberi

Mazhar Alanson ve biricik sudenin evi


Mazhar Alanson ve eşi Biricik Suden, Tarkan’a komşu oldu. Uzun yıllar kirada oturdukları Yeniköy’deki evlerinin bulunduğu arazi Arap bir iş adamına satılan Alanson ve Suden çifti, Tarkan’ın Tarabya’da bulunan evinin hemen bitişiğinde yer alan havuzlu villayı kiraladı. Yeni havuzlu villalarına yerleşen çift günü dinlenerek geçirdi. Çiftin komşusu olduğunu duyan ‘Megastar’ Tarkan’ın Mazhar Alanson’u telefonla arayarak, “Mahallemize hoş geldiniz. Yeni eviniz hayırlı olsun” diyerek sıcak bir karşılaşma yaptığı da öğrenildi.

Evin önündeki boş kolilerden birinin üzerinde “Biricik Hanım. Dolaptaki kışlıklar, giyinme odası” notu dikkat...