29 / 03 / 2024

Mc Vize Turizm adres

Mc Vize Turizm adres

Mc Vize Turizm Ve Seyahat Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Çetinkaya tarafından kuruldu. 

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Ekol Vize Danışmanlık Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Ekol Vize Danışmanlık Turizm Limited Şirketi Üsküdar’da 100.000.00 TL sermaye bedeli ile Mazlum Altınay tarafından kuruldu.

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 386 bin 914 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Yatırımcılar dikkat! Turizm cenneti O ilimizde 7 bin 247 metrekare arsa satışa çıkıyor!

Yatırımcıların iştahını kabartan bir arsa daha satışa sunuluyor. Turizm cenneti İzmir Çeşme'de 7 bin 247 metrekare turizm imarlı arsa mahkemeden satışa çıkarılıyor.

Turizm yatırımcıları dikkat! Bu haber sizi ilgilendiriyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ilde duyuruya çıktı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı turizm yatırımcılarına duyurdu. 10 ilde kamu taşınmazları yerli ve yabancı girişimcilere tahsis edilecek. Ayrıca bakanlık birden fazla başvuruyu da kabul edeceğini duyurdu. İşte haberin detayları…

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Burak Öymen tarafından kuruldu.

Baum Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirket kuruldu!

Baum Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirket Beyoğlu'nda 2 milyon 511 bin 794,81 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Dilkas Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Dilkas Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 716 bin 400 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Naresi Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Naresi Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 886 bin 11,34 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu. 

Teven Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Teven Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 5 milyon 263 bin 550,79 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Kk Rf Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kk Rf Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 23 milyon 8 bin 126 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve  Kadri Çıtmacı tarafından kuruldu.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Yardımcı tarafından açıldı.

Mc Vize Turizm adres Haberi

Mc Vize Turizm adres

Mc Vize Turizm Ve Seyahat Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Çetinkaya tarafından kuruldu. 

Mc Vize Turizm Ve Seyahat Limited Şirketi konusu:
Şirketin başlıca amaç ve konusu şunlardır. 1- Şirket Turizm alanında her türlü faaliyeti göstererek, Gerekli iiznleri almak sureti ile Yurt içi ve gerekse Yurt dışı Turlar düzenlemek, uçak, otobüs, tren vesaire ulaşım araçlarına ait biletlerin satış ve pazarlamasını yapmak, vize alma işlemi için hizmet vermek, işyerleri açmak sureti ile veya internet üzerinden her türlü turizm faaliyeti içinde yer alan otel, konaklama, bilet temini ve vize işlemlerini ve komisyonculuğunu yapmak, araç kiralama iş ve işlemlerini yapmak ve yaptırmak bu iş gerekli acentelikleri açmak işletmek, yaz ve kış turizmi için gerekli otel konaklama hizmetlerini temin...