26 / 04 / 2024

Mc Vize Turizm Ve Seyahat Limited Şirketi kuruldu!


Mc Vize Turizm Ve Seyahat Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Çetinkaya tarafından kuruldu. 



Mc Vize Turizm Ve Seyahat Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Çetinkaya tarafından kuruldu. 

Mc Vize Turizm Ve Seyahat Limited Şirketi konusu:
Şirketin başlıca amaç ve konusu şunlardır. 1- Şirket Turizm alanında her türlü faaliyeti göstererek, Gerekli iiznleri almak sureti ile Yurt içi ve gerekse Yurt dışı Turlar düzenlemek, uçak, otobüs, tren vesaire ulaşım araçlarına ait biletlerin satış ve pazarlamasını yapmak, vize alma işlemi için hizmet vermek, işyerleri açmak sureti ile veya internet üzerinden her türlü turizm faaliyeti içinde yer alan otel, konaklama, bilet temini ve vize işlemlerini ve komisyonculuğunu yapmak, araç kiralama iş ve işlemlerini yapmak ve yaptırmak bu iş gerekli acentelikleri açmak işletmek, yaz ve kış turizmi için gerekli otel konaklama hizmetlerini temin ederek organizasyonlar yapmak, kongre turizmi için gerekli bağlantı ve anlaşmaları yaparak organizasyonlarda bulunmak ve komisyonculuğunu yapmak, gerektiğinde turizm alanında faaliyet göstermek için gerekli otel, motel ve buna benzer tesisleri inşa ve imal etmek ve gerektiğinde satın alarak işletmek veya işletilenlere ortak olmak, 2- Her türlü eğlence ve spor gösterileri düzenlemek, bilimsel kongreler düzenlemek, konusu ile alakalı her türlü diskotek, pastane, gece kulübü, çay bahçeleri, restaurantlar ve lokantalar ve buna benzer işyerleri açmak ve işletmek, sağlık turizmi ile alakalı alanlarda gerekli faaliyet ve organizasyonlarda bulunmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiraya verebilir, kiralayabilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, verebilir, ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkuller üzerinde irtifak, intiba sükna gayrimenkul mükellefiyeti, kar irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Her türlü kara hava ve deniz araçlarını alabilir ve satabilir. Şirket yukarıda yazılı olanlar dışında yararlı ve gerekli görülecek iş ve işlemlere Genel Kurulun vereceği karar ile girebilir


Geri Dön