29 / 03 / 2024

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli ne kadar gelir getirecek

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli ne kadar gelir getirecek

G.Saray’ın Mecidiyeköy’de yapımı süren oteline reklam vermek isteyenler sıraya girdi. Eski Ali Sami Yen Stadı’nın yanında bulunan eski GS Store arazisi üzerine yapılan otelden başkan Dursun Özbek yıllık 5 milyon dolar gelir beklediklerini belirtti.

Galatasaray, Mecidiyeköy’deki otelini Sağlık Bakanlığı’na tahsis edecek!

Galatasaray, Mecidiyeköy’de inşaatı tamamlanan otel için çalışmalara başladı. Yönetim, otel için planlanan ve şu anda boş duran 182 odalı binayı gerek duyulması durumunda hastane olarak Sağlık Bakanlığı’nın emrine bedelsiz tahsis etmeye hazırlanıyor.

Fairmont Türkiye'deki ilk otelini Mecidiyeköy'de açıyor!

New York'daki meşhur The Plaza'dan Londra'nın ikonik oteli The Savoy'a kadar yetmişin üzerindeki otelinde, yüz yılı aşkındır misafirlerinin "anlarını anılara dönüştüren" dünyaca ünlü otel zinciri Fairmont, İstanbul'un en merkezi noktalarından Mecidiyeköy'de, Türkiye'deki ilk otelini açıyor

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli’nin inşaatında son durum ne?

Sarı-Kırmızılı kulübün eski Ali Sami Yen Stadı'nın yanında yükselen binasının kabası biteli 3 aya yakın süre geçmesine karşın inşaatta ilerleme olmaması camiada merak uyandırıyor.

Galatasaray Mecidiyeköy'deki otel arazisini satacak mı?

Galatasaray'a önümüzdeki 3 ay içinde 140 milyon nakit gerekiyor. Başkan Dursun Özbek’in Mecidiyeköy’deki otel arazisini devirli satışını gerçekleştirerek bu nakit sıkışıklığını çözmek için girişimlerini sürdürdüğü biliniyor.

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli'nde sona yaklaşıldı!

Galatasaray Kulübünün nisan ayı olağan divan kurulu toplantısı yapıldı. Toplantı, divan kurulu üyeleri arasında yapılan oylama sonucunda basına kapalı gerçekleştirildi.

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli satılacak mı?

Galatasaray Kulübü, Mecidiyeköy'deki oteli kiralama düşüncesinden vazgeçiyor. Yılda 40 milyon Dolar'a yakın faiz ödeyen Dursun Özbek Yönetimi, 150 milyon Dolar civarında bir fiyata oteli satıp borç kamburunu biraz olsun azaltmayı hedefliyor.

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli yıllık 5 milyon dolar gelir sağlayacak!

G.Saray’ın Mecidiyeköy’de yapımı süren oteline reklam vermek isteyenler sıraya girdi. Eski Ali Sami Yen Stadı’nın yanında bulunan eski GS Store arazisi üzerine yapılan otelden başkan Dursun Özbek yıllık 5 milyon dolar gelir beklediklerini belirtti.

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli'nin ekspertiz değeri 140 milyon dolar!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan'ın sorularını yanıtladı. Özbek Mecidiyeköy'deki otelin ekspertiz değeri 140 milyon dolar olduğunu belirtti.

Mecidiyeköy'deki yapımı süren Galatasaray Oteli satılacak mı?

12 Şubat’taki zirvede UEFA’ya sunulacak projeler üzerinde çalışan Galatasaray yönetimi, Mecidiyeköy’de yapımı süren oteli satmayı planlıyor. Proje gerçekleşirse kasaya tam 150 milyon dolar girecek.

1942 yılında Galatasaray'ın Mecidiyeköy serüveni başlamış!

1942 yılında Beden Terbiyesi Müdürlüğü, Tekel'den 20 bin liraya satın aldığı Mecidiyeköy Likör Fabrikası'nın yanında bulunan sahayı 10 sene müddetle ve senede 12 lira kira ile Galatasaray Kulübü'ne kiralamış.

GS Plaza Mecidiyeköy ofis projesi 15 milyon dolar yatırımla yükseliyor!

Galatasaray Spor Kulübü, Mecidiyeköy'de GS Plaza ofis projesine başladı. GS Plaza Mecidiyeköy projesinden sağlanan gelir, kulübe aktarılacak. Projenin önünde yapılacak olan 1.500 metrekarelik yeni GS Store ise taraftarın yeni buluşma noktası olacak...

Mecidiyeköy Torun Center ulaşım! Teslimler 2015 Ağustos'ta!

Mecidiyeköy Torun Center ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor

Saf GYO Mecidiyeköy İş Merkezi'nin değerleme raporunu yayınladı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, şirket portföyünde yer alan Şişli Mecidiyeköy İş Merkezi' ndeki 6 adet bağımsız bölüme ait 2013 yılı ekspertiz raporunu yayınladı...

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli ne kadar gelir getirecek Haberi

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli ne kadar gelir getirecek

Mali açıdan sıkıntılı günler geçiren G.Saray yönetimi, dört gözle Mecidiyeköy’de yapılan otelin bitmesini bekliyor. Eski Ali Sami Yen Stadı’nın yanında bulunan eski GS Store arazisi üzerine yapılan otelden başkan Dursun Özbek  yıllık 5 milyon dolar gelir beklediklerini defalarca anlatırken son günlerde bir gelir kalemi daha çıktı... 

UEFA ile yapılan finansal fair play görüşmeleri sırasında yönetim yapılan otelin de kendilerine gelir getireceğini raporları ile anlatırken değerinin bile borç farkını kapatacağı iletildi. Otelin de içinde yer aldığı savunma sonrasında 2 yıl planlanan ceza bir yıla düşerken otelin gelir kalemi de bu süreye kadar daha da artacak.

YÖNETİM, yapımı süren otelin, tam da yola bakan kısmına dev bir G.Saray bayrağı asarken bu bayrağın görüntüsü sonrasında şirketler de otele şimdiden reklam vermek için sıraya geçti... 

SÜRE...