25 / 04 / 2024

Mecidiyeköy iş yeri ihalesi

Mecidiyeköy iş yeri ihalesi

İstanbul 10. İcra Dairesi, Şişli Mecidiyeköy'de bulunan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu ofisin satış bedeli 8 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Berlin’de yüzde 37 kira artışı mağaza kapattırıyor, Türkiye’de Şubat iş yeri kira zammı yüzde 54.72!

​​​​​​​TÜİK Şubat ayı iş yeri kira zammını yüzde 54.72 olarak açıkladı. İş yeri sahipleri zammı çok bulurken gazeteci Gaffar Yakınca X sosyal medya hesabından Berlin’de 118 yıllık lüks ürün mağazasının yüzde 37’lik kira artışı yüzünden kapandığını duyurdu. Takipçileri bizde zamlar yüzde yüz dedi

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

1940 yılında Mecidiyeköy'ün Mantar Mahallesi'ndeki evler için temlik kararı verildi!

1940 yılında Mecidiyeköy'ün Mantar Mahallesi'ndeki evler için Hükümet, temlik kararı verdi. Karara göre, Mantar Mahallesi'ndeki halk, yasal olmadan yaptıkları evleri para karşılığında satın alabileceklermiş...

TOKİ yüzde 25 peşinat, 72 ay vadeyle konut ve iş yeri satıyor! Dev kampanyada tarih belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 32 ilde konut, 28 ilde ise iş yeri satışı yapacağını duyurdu. Söz konusu kampanyada konutlar ve iş yerleri için yüzde 25 peşinat,  72 ay vade imkanı sunuluyor.

Yüzde 20 indirimli iş yeri ve konutlara yoğun talep! 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 kentte iş yeri, konut ve otel satışı yapacak. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirimli satışa vatandaşlardan yoğun talep var.

Bakan Mehmet Özhaseki: 680 bin konut ve 170 bin civarında iş yeri yıkıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem konutlarına ilişkin konuştu. Bakan Özhaseki, 680 bin konut ve 170 bin civarında iş yeri yıkıldığını ve 200 bin konutun yapıldığını inşa etti. 

Ankara Büyükşehir'den kaçırılmayacak fırsat: 21 arsa, 3 iş yeri ve 1 konut satacak! Hemen bakın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, başkent Ankara'da yer alan 21 arsa, 3 iş yeri ve 1 konutu satışa çıkardı. Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası ne zaman sona erecek? Ev, iş yeri, arsa alanlar şimdi göz atın!

TOKİ tarafından, borcunu erken kapatıp tapusunu hemen almayı isteyen konut /iş yeri ve arsa alıcıları için yüzde 25 indirim kampanyası 24 Nisan'da başlatılmıştı. Peki TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası ne zaman sona erecek?

Emlak Konut GYO'nun Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun Şişli Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı. İşte detaylar...

Semt Güngören'deki 88 konut ile 8 iş yeri satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ev sahibi olmak için hemen bakın! Büyük fırsat!

Güngören Belediyesi Semt Güngören projesindeki, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 88 adet konut ile 8 adet iş yerini satıyor. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İstanbul'da büyük fırsat! 

İzmir Büyükşehir Belediyesinden işyeri hekimi personel alımı var! Hem de ikamet şartı olmadan, bu ilan kaçmaz!

İzmir’de yaşayıp da iş arayanlar için harika bir fırsat geldi! İzmir Büyükşehir Belediyesinde ikamet şartı olmadan işyeri hekimi personeli alımı başladı. Bu kadroda yer alabilmek için istenen başvuru şartlarını taşıyanlar için bir şans mevcut. İşte habere dair detaylar...

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Ocak ayı ofis kiralarına yüzde kaç zam yapılacak? 2023 iş yeri ve ofis kiraları ne kadar oldu? 

Enflasyon rakamlarının  3 Ocak 2023 tarihinde açıklanmasıyla birlikte iş yerleri ve ofis için kira artış oranları da belli oldu. Peki, Ocak ayı ofis kiralarına yüzde kaç zam yapılacak? 2023 iş yeri ve ofis kiraları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Mecidiyeköy iş yeri ihalesi Haberi

Mecidiyeköy iş yeri ihalesi

İstanbul 10. İcra Dairesi, Şişli Mecidiyeköy'de bulunan iş yerini 8 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 4 Ekim 2020 günü gerçekleşecek.

T.C. İSTANBUL 10. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

TAŞINMAZIN
Tapu Kaydı: İSTANBUL İl , ŞİŞLİ İlçe , MECİDİYEKÖY Mahalle/Mevki , 1946 Ada No, 141 Parsel No , 3/704 Arsa Payı , 8.951,65 Yüz Ölçümü , Ofis Nitelikli A blok-125 Numaralı Bağımsız Bölümün Tamamı.

Özellikleri: Anagayrimenkul, İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, Büyükdere Caddesi 175 dış kapı numarasında, Ferko Signature Plaza A Blokta bulunan, Tapuda 1946 ada, 141 parselde kayıtlı, 8.951,65 metrekare yüzölçümlü parselde 11 Bodrum Kat + Zemin Kat + 19 Normal kattan müteşekkil toplamda 31 katlıdır. Satışa konu...