24 / 04 / 2024

Meclisin 27. Dönem Üçüncü Yasama Yılı

Meclisin 27. Dönem Üçüncü Yasama Yılı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Deprem gibi hayati meselelerin siyaset üstü olduğuna ve bu şekilde konuşulması, tartışılması, çalışılması gerektiğine inanıyoruz. Aksi yöndeki her tavır ve beyan, hiç kimseye, ülkemize zarar vermekten başka fayda sağlamayacaktır." dedi...

Servet GYO'dan 3.2 milyon TL'lik net dönem zararı!

Servet GYO 19 milyon 977 bin 718 TL faaliyet karı elde etti. Ancak 43 milyon 651 bin 850 Euro tutarındaki borç için dönem sonunda 27 milyon 277 bin 646 TL kur farkı gideri hesaplanmış ve dolayısıyla 3 milyon 227 798 TL "Dönem Net Zararı" gerçekleşti. 

İnşaat sektörü toplam dönem net karı 2019'da yüzde 7.3 oldu!

İnşaat sektörü toplam dönem net karı içindeki payı 2019'da yüzde 7,3 oldu. Alt sektörlerin dönem net karı içindeki payları, bina dışı yapıların inşaatı yüzde 60,9, bina inşaatı yüzde 27,1 ve özel inşaat faaliyetleri yüzde 6,4 olarak gerçekleşti.

Hamit Demir: Her dönem bir KDV indirimi beklentisi içerisindeyiz!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Her dönem bir KDV indirimi beklentisi içerisindeyiz. Çünkü yüksek oranlar tüketiciyi korkutuyor ve tüketici alım yönünde hareket edemiyor." dedi.

Ümit Çevikbaş: Konut almak için en uygun dönem!

Çevikbaş İnşaat sahibi Ümit Çevikbaş konut alma düşüncesi olan vatandaşlar için şartların en uygun dönem olduğunu belirterek "Konut alma fikri olanların bugünden alması mantıklı olur. Aksi takdirde yarın çok daha yüksek fiyatlara almak zorunda kalacaklar." dedi.

Rönesans Holding 4. Dönem kupon ödemesini yaptı!

Rönesans Holding TRSRNSH11919 ISIN kodlu tahvilin 4. Dönem kupon ödemesini gerçekletirdi.

Konut her dönem en gözde yatırım aracı!

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin İraöz, gayrimenkulün; ekonominin inişli-çıkışlı olduğu dönemler de dahil her dönem en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu söyledi.

Uzun dönem kiralama yatırımın gözdesi oldu!

Türkiye'de iş yaşamının giderek gelişmesi, uzun dönem kiralama hizmeti veren konaklama tesislerinin artmasını sağladı. Ant Yapı'dan Babacan Holding'e kadar birçok inşaat şirketi bu alana yatırım yaptı.

Tekfen Holding ara dönem faaliyet raporunu yayınladı!

Tekfen Holding tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada ara dönem faaliyet raporunu yayınladı.

Yeşil Yapı Endüstrisi ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı!

Yeşil Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem konsolide sorumluluk beyanını yayınladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul ara dönem faaliyet raporunu yayınladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat ve Sanayi A.Ş, 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki ara dönem konsolide faaliyet raporunu yayınladı.

Özak GYO ara dönem faaliyet raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki ara dönem konsolide faaliyet raporunu yayınladı.

Özak GYO ara dönem finansal raporunu yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem konsolide finansal raporunu yayınladı.

Özak GYO ara dönem sorumluluk beyanını yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2016 ile 30 Haziran 2016 arasındaki 6 aylık ara dönem konsolide sorumluluk beyanını yayınladı.

Meclisin 27. Dönem Üçüncü Yasama Yılı Haberi

Meclisin 27. Dönem Üçüncü Yasama Yılı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclisin 27. Dönem Üçüncü Yasama Yılı'nın açılışı dolayısıyla TBMM Genel Kurulu'nda milletvekillerine hitap etti.

"Deprem gibi hayati meseleler siyaset üstüdür"

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin 17 yıl öncesine göre afetlere daha hazırlıklı olduğunu söyledi. 

Erdoğan, sözlerine şu şekilde devam etti;

"Deprem gibi hayati meselelerin siyaset üstü olduğuna ve bu şekilde konuşulması, tartışılması, çalışılması gerektiğine inanıyoruz. Aksi yöndeki her tavır ve beyan, hiç kimseye, ülkemize zarar vermekten başka fayda...